ilk göz agrimi,ilk bebegimi kaybettim.

canım gece yatmadan önce dua ederken isimlerinizi tek tek sayıyorum tatlım darısı siz canlarımın başına.sorma canım yerimden kalkmıyorum desem yeridir. halılarımı yıkamaya vermiştim ablamı çağırdım yerleri silip yerleştirsin diye

saol canım bizleride düşündüğün için bizde senn için dua edioruz inş bebeğin sağlıklı sıhhatli kucagına gelirr çok sevndim canım gerçekten...dediğin gibi ablam annen yakınsa onlardan yardım al hiç kalkma eşinde eminim anlayışlı biridir oda yardımcı olur sana dokuz ay nederki zaman öle çabuk geçioki bebiş doğsun hayırlısı ile sonra dilediğini yap halay çek istersenn:teytey:zaten sen şimdi annelik içgüdüsüyle hisedersn bilirsin napıcanı:))))))))))bizde gelioruz inş arkandan ee arkadaş lazım dimi ama:)))))))))

tabi canım arayı açmadan arkamdan gelin benimki yanlız kalmasın. annemler yakın canım geliyorlar canım yardıma

ayy canim cok üzüldüm ya.neden esine söylemiyorsun.paylas bunu bence.hic olmazsa en azindan morel verir.biliyorum cok zor.sana üzülme diyecegim ama imkansiz.icinin yandigini neler yasadigini anlayabiliyorum.dur bakalim hersey olmus bitmis degil.bir hafta sonra dr..ne diyecek.hem üzülerek bebegede zarar verirsin iyice.cünkü suanda ne olup bitecek belli degil.insaallah canim.Rabbim bebeginin kalbinin atmasini nasip etsin.saglikli bir sekilde kucagina alirsin insaallah.bir hafta sonra dr.a gittiginde haberdar et benide.burada paylasiriz.

canlarım kan tahlili yaptırdım ve kesinleşti hamişliğim dr demir verdi ve düşük engelleyici pregestan verdi. darısı sizlerin başına

insaallah canim bakicez bakalim.sende canim.baslarsin artik yavas yavas.evet demi.iyiki acmisim böyle bir konu.tabi konunun icerigi kötü bir haberdi ama hersey iyiye gidiyor sanki.insaallah böyle devam eder.degsik oyunlar oynadikca puanin yükseliyor.ama yüksek skorlarin ilk sayfasina girmeye calis.oynadikca zaten ayunu cözüyorsun.birde oyunda ki skorlar zamanla siliniyor ve tekrar oynayip skor yapman lazim canim.sampionluk biraz zor be canim.bakalim......

kanaryacıgım sedacıgım nasılsınız,esracıgım nasıl gıdıyo hamıslık dr gıttınmı:ecrin_bebek:

canım çalışmalara ara vermeden devam edin sizn bebişlerinizde gelsinkaydirigubbakcemile3 cinsiyetleri farklı olursa beşik kertiği yaparız
insaallah canim.hayirlisi.:ecrin_bebek:nazli bebisim,gelmek istedigi zaman gelecektir herhalde.annesi kilikli nazli iste.neden olmasin nette hemen kertdiririz.
kanaryacıgım sedacıgım nasılsınız,esracıgım nasıl gıdıyo hamıslık dr gıttınmı:ecrin_bebek:
ben iyiyim canim sen nasilsin toparlandinmi azicik.....

m sedacim nirdesin canim benim....

iiyim canım sen nasılsın yazılarını okuodum oyunla ilgili:)evt silinio bide benim bazen oynadığım oyun skorunu oyundan gelmedi die bi yazı gelio kaydetmiolar siniroluorum yaaaaa..sanada oluomu ölee....bu arada dün hastaneye gidip ilaçlarımı yazdırdım doktora bugün bismillah deyip başladım içmeye on gn sonra gel muayene edicem dedi bişiy dicem canım ya bana relaxol die bi depresyon ilaçı vermiş gnde yarım içiorum sabahları sence nedendir o anda bilmediğim için soramadım doktora oda sölemedii...

yanlız nirdesini nasılsın die okuyan tek insan benm heralde kanaryacım-tatlicadiarzu-

esraiecm nasılsın nasıl gidio hemişlik ii dimi mesajlarını okudum vitamnlere başlamışın bu düşük engelleyeci dediğin ilaç progestanmı merak etiim canım..

merhaba kanaryacım ve arkadaşlar nasılsınız hamile olan arkadaşımızı kutluyorum rabbim tamamına erdirsin inş. darısı kanaryama ve bizlerde inş. hayırlısıyla

esraiecm nasılsın nasıl gidio hemişlik ii dimi mesajlarını okudum vitamnlere başlamışın bu düşük engelleyeci dediğin ilaç progestanmı merak etiim canım..

sedacımevet canım progestan verdi. canım ya habira uyuyorum bakalım fazla kilo almadan atlatayım diyorum.eşim kilo almamı hiç istemiyor önce sen diyor.sedn nasılsın tatlım oyunlara fene sarmışsın çalışmalara aramı verdin tatlımkaydirigubbakcemile3

insaallah canim.hayirlisi.:ecrin_bebek:nazli bebisim,gelmek istedigi zaman gelecektir herhalde.annesi kilikli nazli iste.neden olmasin nette hemen kertdiririz.

ben iyiyim canim sen nasilsin toparlandinmi azicik.....

annesi çok nazlı demek ozaman babası yandı hem annesi hemde bebişi.olur bitanem net kertği deriz

merhaba kanaryacım ve arkadaşlar nasılsınız hamile olan arkadaşımızı kutluyorum rabbim tamamına erdirsin inş. darısı kanaryama ve bizlerde inş. hayırlısıyla

çok sağol canım darısı dediğin gibi sizlerin başına en yakın zamanda inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…