:Saruboceq:
canım benm yaa çookk sevndim harika bi haber bu benm sulu gözlülüğüm tuttu gene böle hamilelik haberleri beni hem sevndirio hmde çok fazla duygulandırıo kndi halim aklıma gelio hep o sevnci anlıorum senn duygularını yaşıorus canım en içten:)inşş sağlıkla kucağına alırsın canım inş allah yardım eder sana ve bebeğine kndine çok ii bak sakın yorma gerekmedikçe kallkma ayağa ....allah size bağışlasın bebeğinizi:Saruboceq:darısı bize zamanı gelnce inş...
saol canım bizleride düşündüğün için bizde senn için dua edioruz inş bebeğin sağlıklı sıhhatli kucagına gelirr çok sevndim canım gerçekten...dediğin gibi ablam annen yakınsa onlardan yardım al hiç kalkma eşinde eminim anlayışlı biridir oda yardımcı olur sana dokuz ay nederki zaman öle çabuk geçioki bebiş doğsun hayırlısı ile sonra dilediğini yap halay çek istersenn:teytey:zaten sen şimdi annelik içgüdüsüyle hisedersn bilirsin napıcanı:))))))))))bizde gelioruz inş arkandan ee arkadaş lazım dimi ama:)))))))))
ayy canim cok üzüldüm ya.neden esine söylemiyorsun.paylas bunu bence.hic olmazsa en azindan morel verir.biliyorum cok zor.sana üzülme diyecegim ama imkansiz.icinin yandigini neler yasadigini anlayabiliyorum.dur bakalim hersey olmus bitmis degil.bir hafta sonra dr..ne diyecek.hem üzülerek bebegede zarar verirsin iyice.cünkü suanda ne olup bitecek belli degil.insaallah canim.Rabbim bebeginin kalbinin atmasini nasip etsin.saglikli bir sekilde kucagina alirsin insaallah.bir hafta sonra dr.a gittiginde haberdar et benide.burada paylasiriz.çok üzüldüm bugün dr geldim 6 hafta 5 günlük hamileyim bebeğin kalp atışı hala görünmedi okadar sarsıldımki masadan ağlamaktan kalkamadım şimdi bile ağlayarak yazıyorum eşime söylemedim haftaya yine bakacak hayırlısıyla görür inşallah çok üzgünüm nasıl geçecek o koca bir hafta ya gözyaşlarımı tutamıyorum allahım hayırlısaıyla bebeğimin kalbi atsın yaaaaaaaaaa allahım bilmiyorum çok acı çekiyorum:Saruboceq:
insaallah canim bakicez bakalim.sende canim.baslarsin artik yavas yavas.evet demi.iyiki acmisim böyle bir konu.tabi konunun icerigi kötü bir haberdi ama hersey iyiye gidiyor sanki.insaallah böyle devam eder.degsik oyunlar oynadikca puanin yükseliyor.ama yüksek skorlarin ilk sayfasina girmeye calis.oynadikca zaten ayunu cözüyorsun.birde oyunda ki skorlar zamanla siliniyor ve tekrar oynayip skor yapman lazim canim.sampionluk biraz zor be canim.bakalim......kanaryacım hadi bakalım hazırlalıkları geçiktirme ozaman ikinci yeğendegeliomu ne:))canlarm burası sanki bana uğurlu geldi hatta hepimize birbirimize destek olduk dertlerimizi paylaştık şimdide sıra güsel haberleripaylaşmaya geldii:)allah hepimize yardım etsin..............bu arada canım oyun konusunda senn şampiyonlunu bekliorum ben biras zorr bi onu bi bunu oynuorum birini sürekli oynamıorumki sıkıntı gelio-tatlicadiarzu-
canim benim.bunada cok sevindim.amin esraiecim.insaaallah.canlarım kan tahlili yaptırdım ve kesinleşti hamişliğim dr demir verdi ve düşük engelleyici pregestan verdi. darısı sizlerin başına
canim benim.bunada cok sevindim.amin esraiecim.insaaallah.
kanaryacıgım sedacıgım nasılsınız,esracıgım nasıl gıdıyo hamıslık dr gıttınmı:ecrin_bebek:
insaallah canim.hayirlisi.:ecrin_bebek:nazli bebisim,gelmek istedigi zaman gelecektir herhalde.annesi kilikli nazli iste.neden olmasin nette hemen kertdiririz.canım çalışmalara ara vermeden devam edin sizn bebişlerinizde gelsinkaydirigubbakcemile3 cinsiyetleri farklı olursa beşik kertiği yaparız
ben iyiyim canim sen nasilsin toparlandinmi azicik.....kanaryacıgım sedacıgım nasılsınız,esracıgım nasıl gıdıyo hamıslık dr gıttınmı:ecrin_bebek:
m sedacim nirdesin canim benim....
kanaryacıgım sedacıgım nasılsınız,esracıgım nasıl gıdıyo hamıslık dr gıttınmı:ecrin_bebek:
esraiecm nasılsın nasıl gidio hemişlik ii dimi mesajlarını okudum vitamnlere başlamışın bu düşük engelleyeci dediğin ilaç progestanmı merak etiim canım..
insaallah canim.hayirlisi.:ecrin_bebek:nazli bebisim,gelmek istedigi zaman gelecektir herhalde.annesi kilikli nazli iste.neden olmasin nette hemen kertdiririz.
ben iyiyim canim sen nasilsin toparlandinmi azicik.....
merhaba kanaryacım ve arkadaşlar nasılsınız hamile olan arkadaşımızı kutluyorum rabbim tamamına erdirsin inş. darısı kanaryama ve bizlerde inş. hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?