ilk göz agrimi,ilk bebegimi kaybettim.

evet canım bizim bebek işi ertelendi başağrılarım için bugün tedaviye başladım üç ay daha beklicez anlıcan...oyunlara fena asardım bildiğin gibi deill delikafaduldenbazılarına siniroluorum bide yapamayınca çok aBUK OYUNLAR VAR ARADA BNDE TAM BİLMEDİĞİM İÇİN HEPSİNİ AÇIP DENİORUM :::::::::))canım ya bnde çok uyumuştum biliomusun ve dört buçuk ayda dört kilo aldım aman dedim olsun kilo verilir bebek sağlıklı olsun şimdi spora gidiorum eski kilomdan daha bile zayıfım..yani canım kiloyu kafana takma herşey hayırlısı ile devam etsn sağlıkla gelsn bebişte kilo verilir..meyve ye bol bol ben hep sebze yemeklerine ağırlık vermiştim ve balık sakın unutma haftada bir hem senn için hemde bebişin zeka gelişimi için :)bide yine zeka gelişimi için ve sinir sistemi için siyah üzüm kurutulmuş ve ceviz bunları doktorlar çok tavsiye ediolar kesnlıkle yenmesi gereken gıdalarr...

iyiyim canim ne olsun iste ayni.evet bendede cikiyor o yazi.ama oynadigin bir önceki skoru gecersen eger kayit yapiyor.yada söyle yap.oyunu oynadiginda yenilip oyun biterse eger tekrar oyuna ana sayfadan gir.hani oyunlar bitince hemen skor icin sf. aciliyor ya.sen oyuna geri dönüs yaptiginda oradan baslama hemen ana sfyi.ac yani oyuna en bastan girdigin yerden gir.bilmiyorum ki canim.herhalde belki sinirlerin yipranmissa,yatistirici olarak vermistir.hani üzüntü,yada sinirlenme bas agrisi yapar ya,belki buna dayanarak verdi,sorarsin dr.una.
yanlız nirdesini nasılsın die okuyan tek insan benm heralde kanaryacım-tatlicadiarzu-
ayy süpersin arkadasim valla,:roflol:soruyu soran benim,sen cevaplarken ben ortalarda yokum demi.
merhaba kanaryacım ve arkadaşlar nasılsınız hamile olan arkadaşımızı kutluyorum rabbim tamamına erdirsin inş. darısı kanaryama ve bizlerde inş. hayırlısıyla
ooo canim hosgeldin.canimcim benim gelmis mi.bak buraya ugradin ya temmuzda hamilesin söyleyeyim.insaallah sana bir yegen vericem.kendini özletme oldumu..
annesi çok nazlı demek ozaman babası yandı hem annesi hemde bebişi.olur bitanem net kertği deriz
ayy sorma canim hem nasil naz bendeki,babasi alistida bakalim ikinci bir nazi kaldirabilecekmi.iki tane bebegi olacak o zaman yandida hemde ne yandi.yalniz benim oglum seninde kizin olursa,zengin olurlar.ee sen önce dogurcaksin ya.........

olabilir canım dediğin gibi sinirde başağrısı yapapıo çünkü diorum doktor bi bakışta depresif bi insan oldumu anladı gülüoruz eşimlekaydirigubbakcemile3sen napıosun canım iimisin ya bi trlü aynı satlerde burda olamıorus şimdi sen geldin ben çıkıorumbi tutturamadık neyse canım grşş öptümm seni kocamann ....kendine ii bakk.........

tamam işte maddi sıkıntı çekmezler

canım önerilerini dinlicem vallahi kilo almayı kafaya taktım diyetisyene gideceğim dengeli beslenip bebişin kilo alıp benim almamam için

tamam iste dr.onun icin yazmistir.bu kizi azicik sakinlestireyim diye.:roflol:ilaci kullandiktan sonra sende bir degisiklik olmasin sakin.böyle sessiz sakin,esinin her dedigini yapan.:roflol:ben iyiyim canim ya.napiyim iste vakit geciriyorum,burada eglenerek.ayy sorma sedacim.denk gelemedik inan.bende seni öpt.canim.sende kendine iyi bak....
tamam işte maddi sıkıntı çekmezler
demi sekerim.rahat ederler.:ecrin_bebek:su senin kiz,buda benim oglan

insaallah canim.hayirlisi.:ecrin_bebek:nazli bebisim,gelmek istedigi zaman gelecektir herhalde.annesi kilikli nazli iste.neden olmasin nette hemen kertdiririz.

ben iyiyim canim sen nasilsin toparlandinmi azicik.....

ıyıyım canım hemde bomba gıbıyım kırmızıları beklıyorum bı gelseydı:bbo:

belkide canim.valla acikcasi bende kizim olsun istiyorum.eger bizimkiler kiz olursa m seda ile angelin belki oglu olur bizde kizlari onlarin oglanlara veririz...........kaydirigubbakcemile5

olabilir canım eee nasıl gidiyor tatlım. aslında bilgisayardan biraz uzak durmam gerekiyor ama sizi özlediğim için geliyorum

olabilir canım eee nasıl gidiyor tatlım. aslında bilgisayardan biraz uzak durmam gerekiyor ama sizi özlediğim için geliyorum
iyi iste canim nasil olsun.sendede hersey younda demi.evet bencede fazla bilgisayarda durma.bilgisayarin yanina da bir kaktüs koy.radyasyonu önlüyormus.

iyi olmana sevindim canim.kirmizilarin gelmesi biraz uzayabilir.benim 35 gün sonra geldi canim.bu yüzden kafana takma ok.

canım pek takmıyorum ama bugunmu gelecek yarınmı gelecek dıye beklıyorum bıde hormon tastı yaptır dıyolar fcl lh falan baktır dıolar yaptırsammı acaba

iyi iste canim nasil olsun.sendede hersey younda demi.evet bencede fazla bilgisayarda durma.bilgisayarin yanina da bir kaktüs koy.radyasyonu önlüyormus.

herşey Allah'a şükür yolunda canım.sadece kasıklarımda batmalar tek şikayetim oda normal galiba.

canım pek takmıyorum ama bugunmu gelecek yarınmı gelecek dıye beklıyorum bıde hormon tastı yaptır dıyolar fcl lh falan baktır dıolar yaptırsammı acaba
evet iste o adami biraz geriyor.benim bugüne kadar gününü sasmamist.düsükden sonra gec gelince hic gelmicekmis gibi stres yasadim.tabiki biliyordum biraz gec gelecegini.ama biran eveli normale dönsün istemistim......
gerçektenmi bak bunu bilmiyordum komik geldi ya:roflol:
evet canim gercekten.faydali bir bitki.gerci bende burda okudum.bende basta ne alaka demistim ama okuyunca olabilir diye düsündüm.......
herşey Allah'a şükür yolunda canım.sadece kasıklarımda batmalar tek şikayetim oda normal galiba.
aman canim öyle olsun.evet o batmalar,kasiklarda hafif agri normal.esraie bence dr.kontrollerine daha slk git.randevuyu bekleme.bana ayda bir kontrol vermisti dr.um.bir ayi beklemesin isterse arada gelebilir demisti.ama akilsizlik yaptim gitmedim.zannettim hersey yolunda.bir daha ki sefere 15 günde bir gidicem.sendede Allah korusun da kahverengi leke falan gelirse hic bekleme.gerci bu lekeler normal ama benim düsükten önce böyle leke gelmisti.bende normal diye dr.a gitmedim.3-4 saat sonra zaten kanama basladi.tamam mi esraiecim.kontrollerini sakin ihmal etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…