ilk göz agrimi,ilk bebegimi kaybettim.

canım burdayım geldimm:::::)ee bebiş gelio yani çok sevndim canım hadi hayırlısı inşş:Saruboceq:bnde ilaçları içip içip uyuyorum zaten uykuya meyilliyim dahade beter oldum walla:)

çok geçmiş olsun canım allah hayırlısını wersin umarım yarrabimiz tekrar yaşatmaz sana aynı acıyı

canım Allah'a şükür şuan leke falan yok bu hafta dra tekrar gideceğim keseyi görmek için bugünde eltim doğurdu valla pırt diye doğurdu maşallah

canım burdayım geldimm:::::)ee bebiş gelio yani çok sevndim canım hadi hayırlısı inşş:Saruboceq:bnde ilaçları içip içip uyuyorum zaten uykuya meyilliyim dahade beter oldum walla:)
kismet canim.daha bisey belli degil.bir karar vermis degiliz.bu yil türkiye ye gitmek istiyoruz,daha dogrusu ben cok istiyorum esim cocuk dan yana,hemen yapalim diyo.o yüzden kafam karisik.kafamçokkarıştıbu sira bende öyleyim,bir uykum geliyor bahardan herhalde.
canım Allah'a şükür şuan leke falan yok bu hafta dra tekrar gideceğim keseyi görmek için bugünde eltim doğurdu valla pırt diye doğurdu maşallah
canim sen zaten saglikli bir hamilelik gecireceksin sende öyle pirt diye doguracaksin Allahin izniyle........

ooo canim hosgeldin.canimcim benim gelmis mi.bak buraya ugradin ya temmuzda hamilesin söyleyeyim.insaallah sana bir yegen vericem.kendini özletme oldumu..

hoşbulduk canım inş. canım hayırlısyla olsun inş. evet canım senden bir yegenim olsun istiyorum özletmem canım fırsat oldukca burdayım öpt seni Şeniz

slm arkadaşim öcelikle çok üzüldüğümü söyleyım cnm ve çok geçmiş olsun .
cnm daha gençsın üzülme allah büyüktür cnm haylısı neyse rabbım onu nasıp etsın sana inanki çok üzüldüm allah bebek isteyen herkese hayrlı ve sağlıklı bebekler:Saruboceq: versın inşallah

bende insaallah diyorum canim.hayirlisi bende yegeninin gelmesini cok istiyorum.tamam canim beklerim.bende öpt.........a.s.
tesekkür ederim frezyacim.amin.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

ben geldim canım kanaryam resmin çok güselmiş senn gibi sevmli:)napıosun canım...

:))))))))canımcm xbount oyununda birinci oldum tebrik et arkadaşınıkaydirigubbakcemile5benm başıma sen sardın bu oyunları bağımlılık yaptı:)

ben geldim canım kanaryam resmin çok güselmiş senn gibi sevmli:)napıosun canım...
merhaba canim.tsk ederim.ben iyiyim sedacim sen nasilsin

:))))))))canımcm xbount oyununda birinci oldum tebrik et arkadaşınıkaydirigubbakcemile5benm başıma sen sardın bu oyunları bağımlılık yaptı:)
tebrikler canim arkadasim.suanda puanlar silindi.dünde bütün oyulari oynamistim.aksililik iste.ayy ne güsell yapmisim.yanima bir bagimli daha buldum.daha baslangic bu.hele hepsinden yüksek puanlar al iste o zaman hic oyundan cikmazsin.canim suanda cikmak zorundayim öpt görüsmek üzere. m sedacim........

Son düzenleme:
a.s.
bende insaallah diyorum canim.hayirlisi bende yegeninin gelmesini cok istiyorum.tamam canim beklerim.bende öpt.........a.s..

a.s.canım inş. hayırlısıyla gelecek ben buna çook inanıyorum canım bacım seda ya bahsettigin oyun ne banada bahsetsene merakketim nasıl bi oyun öpüldün bay

a.s.

a.s.canım inş. hayırlısıyla gelecek ben buna çook inanıyorum canım bacım seda ya bahsettigin oyun ne banada bahsetsene merakketim nasıl bi oyun öpüldün bay
canim nasilsin.ins.hayirlisi.senin kalbin temiz dua et canim bana.m sedayla genel oyunlardan konusuyoruz.oynadigi oyun x boundmus.bende o,oyunu oynamadim henüz.m sedayida kendime benzettim.m sedayi,oyun bagimlisi yaptim.sira sende.oyunlari oyna bak cok eglenceli.hele puanlarin yükseldikce devamli oynayacagin geliyor.a.s.

amin canım amin. keseyi gördük teyzesi inşallah en yakın zaman da kalp atışınıda duyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…