tamam iste dr.onun icin yazmistir.bu kizi azicik sakinlestireyim diye.:roflol:ilaci kullandiktan sonra sende bir degisiklik olmasin sakin.böyle sessiz sakin,esinin her dedigini yapan.:roflol:ben iyiyim canim ya.napiyim iste vakit geciriyorum,burada eglenerek.ayy sorma sedacim.denk gelemedik inan.bende seni öpt.canim.sende kendine iyi bak...
anamm bnmi öle olucamm ozaman bi kutu ilacı içmem lazım bir gndedelikafaduldensessizlik ve ben canım hiç yanyana yakışmıo:)sen naptın canım doktora filan gitinmi bi deişiklik varmı yaz geldi ya ben fazla giremiorum ama aklım sizde hep inanki :teselli:
evet canim burdayim.ben iyiyim.sen nasilsin sedacim.valla ikigün görüsmeyince seni aradim.özlettin kendini.dr.a gittim tatliskom.bebek hazirliklari yapabilirsiniz dedi.hersey normalmis........a.s.aaa kanaryam burdaymışş canım nasılsın:)))))))))
aaaaa tam ben geldim sen gittin of ya,sedaaaaaa:bbo:tamam iste dr.onun icin yazmistir.bu kizi azicik sakinlestireyim diye.:roflol:ilaci kullandiktan sonra sende bir degisiklik olmasin sakin.böyle sessiz sakin,esinin her dedigini yapan.:roflol:ben iyiyim canim ya.napiyim iste vakit geciriyorum,burada eglenerek.ayy sorma sedacim.denk gelemedik inan.bende seni öpt.canim.sende kendine iyi bak...
anamm bnmi öle olucamm ozaman bi kutu ilacı içmem lazım bir gndedelikafaduldensessizlik ve ben canım hiç yanyana yakışmıo:)sen naptın canım doktora filan gitinmi bi deişiklik varmı yaz geldi ya ben fazla giremiorum ama aklım sizde hep inanki :teselli:
evet iste o adami biraz geriyor.benim bugüne kadar gününü sasmamist.düsükden sonra gec gelince hic gelmicekmis gibi stres yasadim.tabiki biliyordum biraz gec gelecegini.ama biran eveli normale dönsün istemistim......
evet canim gercekten.faydali bir bitki.gerci bende burda okudum.bende basta ne alaka demistim ama okuyunca olabilir diye düsündüm.......
aman canim öyle olsun.evet o batmalar,kasiklarda hafif agri normal.esraie bence dr.kontrollerine daha slk git.randevuyu bekleme.bana ayda bir kontrol vermisti dr.um.bir ayi beklemesin isterse arada gelebilir demisti.ama akilsizlik yaptim gitmedim.zannettim hersey yolunda.bir daha ki sefere 15 günde bir gidicem.sendede Allah korusun da kahverengi leke falan gelirse hic bekleme.gerci bu lekeler normal ama benim düsükten önce böyle leke gelmisti.bende normal diye dr.a gitmedim.3-4 saat sonra zaten kanama basladi.tamam mi esraiecim.kontrollerini sakin ihmal etme.
esraie nasılsın canım ...:CüvCüv:
kismet canim.daha bisey belli degil.bir karar vermis degiliz.bu yil türkiye ye gitmek istiyoruz,daha dogrusu ben cok istiyorum esim cocuk dan yana,hemen yapalim diyo.o yüzden kafam karisik.kafamçokkarıştıbu sira bende öyleyim,bir uykum geliyor bahardan herhalde.canım burdayım geldimm:::::)ee bebiş gelio yani çok sevndim canım hadi hayırlısı inşş:Saruboceq:bnde ilaçları içip içip uyuyorum zaten uykuya meyilliyim dahade beter oldum walla:)
canim sen zaten saglikli bir hamilelik gecireceksin sende öyle pirt diye doguracaksin Allahin izniyle........canım Allah'a şükür şuan leke falan yok bu hafta dra tekrar gideceğim keseyi görmek için bugünde eltim doğurdu valla pırt diye doğurdu maşallah
sagol jaglercim.insaallah hayirlisi.amin kimse bu aciyi yasamasinçok geçmiş olsun canım allah hayırlısını wersin umarım yarrabimiz tekrar yaşatmaz sana aynı acıyı
su anda ne durumda oldugumu anlatamam.icim aciyor.yüregim yaniyor.3 gün önce,3 aylik bebegimi kaybettim.sürekli agliyorum.hersey aniden oldu rüya gibi.ilk kahverengi bir lekeyle basladi.ve arkasindan hafif bir kanama.kendimi hastahanede buldum ve sonra ufak bir operasyon.allahim kimseye yasatmasin bu aciyi.rabbim isteyen herkese tekrar saglikli bebekler nasip etsin.............
bende insaallah diyorum canim.hayirlisi bende yegeninin gelmesini cok istiyorum.tamam canim beklerim.bende öpt.........a.s.ooo canim hosgeldin.canimcim benim gelmis mi.bak buraya ugradin ya temmuzda hamilesin söyleyeyim.insaallah sana bir yegen vericem.kendini özletme oldumu..
hoşbulduk canım inş. canım hayırlısyla olsun inş. evet canım senden bir yegenim olsun istiyorum özletmem canım fırsat oldukca burdayım öpt seni Şeniz
tesekkür ederim frezyacim.amin.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.slm arkadaşim öcelikle çok üzüldüğümü söyleyım cnm ve çok geçmiş olsun .
cnm daha gençsın üzülme allah büyüktür cnm haylısı neyse rabbım onu nasıp etsın sana inanki çok üzüldüm allah bebek isteyen herkese hayrlı ve sağlıklı bebekler:Saruboceq: versın inşallah
merhaba canim.tsk ederim.ben iyiyim sedacim sen nasilsinben geldim canım kanaryam resmin çok güselmiş senn gibi sevmli:)napıosun canım...
tebrikler canim arkadasim.suanda puanlar silindi.dünde bütün oyulari oynamistim.aksililik iste.ayy ne güsell yapmisim.yanima bir bagimli daha buldum.daha baslangic bu.hele hepsinden yüksek puanlar al iste o zaman hic oyundan cikmazsin.canim suanda cikmak zorundayim öpt görüsmek üzere. m sedacim........:))))))))canımcm xbount oyununda birinci oldum tebrik et arkadaşınıkaydirigubbakcemile5benm başıma sen sardın bu oyunları bağımlılık yaptı:)
bende insaallah diyorum canim.hayirlisi bende yegeninin gelmesini cok istiyorum.tamam canim beklerim.bende öpt.........a.s..
canim nasilsin.ins.hayirlisi.senin kalbin temiz dua et canim bana.m sedayla genel oyunlardan konusuyoruz.oynadigi oyun x boundmus.bende o,oyunu oynamadim henüz.m sedayida kendime benzettim.m sedayi,oyun bagimlisi yaptim.sira sende.oyunlari oyna bak cok eglenceli.hele puanlarin yükseldikce devamli oynayacagin geliyor.a.s.a.s.
a.s.canım inş. hayırlısıyla gelecek ben buna çook inanıyorum canım bacım seda ya bahsettigin oyun ne banada bahsetsene merakketim nasıl bi oyun öpüldün bay
kismet canim.daha bisey belli degil.bir karar vermis degiliz.bu yil türkiye ye gitmek istiyoruz,daha dogrusu ben cok istiyorum esim cocuk dan yana,hemen yapalim diyo.o yüzden kafam karisik.kafamçokkarıştıbu sira bende öyleyim,bir uykum geliyor bahardan herhalde.
canim sen zaten saglikli bir hamilelik gecireceksin sende öyle pirt diye doguracaksin Allahin izniyle........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?