ilk göz agrimi,ilk bebegimi kaybettim.

çok geçmiş olsun canım.Allah sana tekrar hamile kalmayı nasip etsin inşallah...

çok geçmiş olsun canım...
Rabbim hepimize sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah
Amin.

evet kanaryacm dediğn gibi gözgöre göre dokrotun hatası yüsünden giti bebeğim kurtara bilirmiydik bu soru aklımda soru işareti olaraak kalıcak sanırım beynimi yiyo herkes düşecekse düşer engeleyemesdin yeni doktorumda bacağından seni assak bile düşecek bebek durmaz doğsada sorunlu olurdu dio ama ne bilim yinede yazık ettiler bize senağlamabu ay hamile kalmayı çok istiorum reglm yeni biti bu seferde prolaktin çıktı başıma çok yüksek deil tam sınırda doktorum korkacak bişiy yok dio ama yinede beklesemmi bir ay daha die düşünüorum yarın prolaktinimi ölçtürmeye gidiorum benm için dua edin kıslar nolur ben hepimiz içinde ediorum

selam tuğbacım bnce sen rahm flmi çektirmelisin yani rahimde bi açıklık olabilir bununda çaresi var ilk aydan sonra dikiş atıolar bu şekilde bebeği dokuz boyunca tutabiliolar senn doktorun hiç bişiy sölemedimi ben doktoruma şu an herşeyi soruorum okuduum sizin yazdıklarınızı merak ediorum sanırım bi jinekolog kadar bilgim oldu((

msedacim aklinda hic soru isareti kalmasin.dr.un cok dogru söylemis.sakin sakina o beyninide yiyip durma.bak tekrar hamile kalmayi düsünüyoruz demi.keskeleri arkamizda birakip yeni bebeklerimiz icin kendimizi hazirlayacagiz.canim prolaktin konusunuda kafana takma bak dr.un korkulacak birsey yok demis.bende reglimi bekliyorum.bakalim dr.um ne diyecek.Allah yardimcin olsun.

canım çok saol hamile kalmayı düşünüorum ama bu seferde dedim ya prolaktin çıktı başıma bu illetin anne karnında bebeğe çok zararı varmış bunları hiç bilmesdim irdeledikçe bişyler çıkıo anlıcan annelerimiz hiç birşey bilmeslermişne doktor kntrolü ilaçlar vitamnler neyapıcamı şaşırdım allaha emanet deyip hamile kalsammı yoksa prolaktinin düşmesinimi beklesem yine aynı şeyleri yaşamak istemiorum korkuorum napıcamı şaşırdım büyüklerm hiç bişiy olmas allah büyük stres yapma diolar ama ben genede aklımda şüphekalsın istemiorum....sen nasılsın bu aradaa:):asigim:

ben biraz daha iyiyim canim.malesef dedigin gibi hic birsey planladigin gibi gitmiyor.bende sabirsizlaniyorum ama beklemekten baska caremiz yok.bazen kafayi yiyecek gibi oluyorum.cünkü,benim ailem,esimin ailesi artik bir torun bekliyor.ama malesef diyemiyorum.sizin torununuz olacakti düstü diye.söylesem simdi cok üzülecekler.hamileligimide dr.kontrolümden sonra söyleyecektim.sürpriz yapacaktim.ama malesef olmadi.anlayacagin acimi kimseye söylemeden kendi kendime yasiyorum.sen ve diger arkadaslar sagolsun teselli ediyor.canim bence sen dr.un nederse onu yap.bekle derse bekle.hani hamile kalipta Allah korusun dedigin gibi bebege zarari olursa bu senin icin dahada aci olur.m sedacim sabredecegiz baska caremiz yok.etrafa karsida kulaklarimizi tikayacagiz.cünkü önüne gelen cocuk soruyor ya.sanada mutlaka öyle oluyordur.sende bende ve diger arkadaslarda kk da böyle gezicez:CüvCüv:tamammi canim

günaydın canım :))daha ne kadar ailenden saklıcaksın böle bi acıyı bnce sölemelisin onların desteğinede ihtiyacın var senin kmse senn kadar kahrolamaz onlar sen ailende olsalar emn olki senn içinin yandığı kadar onlarınki yanmaz onlar bebeğe deil sana üzülürler ki üzerndende zaman geçmiş artık tabi sen daha ii bilirsn ama benim fikrim bu kesnlıkle insan anlattıkça rahatlıor anlatıkkça morel buluo...canım ne güsel yazmışın inanki hamile olmayı öyle ortalarda dolanmayı(koca göbişle:) o kadar çok istiorumki hamile birini görünce bakamıorum istem dışı ağlamak gelio içimden tutamıorum kndimisenağlamainş canım brdan güsel haberler vericez hepimizz öpüorum seni ttlımm

sanada günaydin canim.msedacim ailem türkiyede.annem,burada olduguma beni göremedigine zaten cok üzülüyor.simdi anneme söylesem biliyorum cok üzülecek.bebege üzülecek ama bana daha cok dedigin gibi.kizim ne yapti hastami vs.....artik bütün gün kafaya kurar.sadece ablam biliyor.ona söyledim.ablami sana söylememistim sanirim.ona bile söylemiyecektim ama cok kötüydüm.gerci söyledigimede pisman oldum.aglama krizine girdi zavallim.neyse aileme güzel haberler vermeyi cok istiyorum ki.insaallah oda olacak.hepimiz güzel haberler vericez insaallah.sen niye kafana takiyorsun ki.birgün bizde o koca göbeklerle ortalarda dolasacagiz.hemde salina salina.daha fazla sende kafana hamileligi fazla takma.cünkü kafaya taktikca gec oluyor.beynimizin rahat olmasi lazim.o gün mutlaka gelicek.ve bizde burada,bu sefer hamilelik hakkinda konusacagiz.yeterki üzülmeyelim m sedacim.bende öpt,canim..................................

RABBİ AYNI ACIYI NE SANA NE BAŞKASINI KİMSEYE YAŞATMASIN CANIM İNAN İÇİMİ YAKTI ACIN bende 4,5 5HAFTALIK HAMİLEYİM İNAN BANA AKLIM GİDİOI ONA BİŞE OLUCAK DİE PSİKOLOJİM TAMAMEN BOZULDU

:lepi:

M SEDA bak bende proklatin inanılmaz yüksekti ve doktorum bana bi ğine verdi göbekden sonra yumurtamı 2 cm oldukdan sonra çatlama iğnesiyle çatlattı ve hemen hamile kaldım :):CüvCüv: sakın canını sıkma bu önemli sorun diil

canlarm çok saolun ii dilekleriniz için doktorum bnden biprolaktn testi daha beklio ama çok sakin ve dinlendiğin bir sabah yaprırki doğru sonucu alalım dedi bende bu aralar çok yoğunum o ysden bir türlü kndimi hazır hissedemiorum yine yüksek çıkmasını istemiorum senn adınada çok sevndim ttlım ne güsel bişiydir dimi hamile olmak bebeğini beklemek onu karnında bile sevebilmek sabırla beklemek inş allahın izniyle bebeğini kucağına alısın...ne kadar oldu mink bebişin kaç haftalık şu an bi sorunun yok deilmi canım:)

anlıorum canım seni ailenden uzak olmakta sei üzüodur ve daha fazla annecini üzmek istemiosun sende haklısın umarım onlara müjdeli haberi en kıza en tez zamanda verirsin...ben hastanede bebeğimi malesefki doğururken annem yanımdaydı (bnden çok o ağladı o gnleri hatırlamak istemiorm ama daha unutamadımki((ne o bakabildi oğluşuma nede ben yüzünü göremedim eşim gördü bir tek yüzü o kadar belliymişki sana benziodu dedi bu beni dahada kahredio daha yeni yeni eşim anlatmaya başladı bebeğimizi duymak onun nasıl bişeye bnzedini bilmek aslında dahada üzüo bazen keşke bnde baksamıydım diorum ama o hayalimdeki gibi o resimlerindeki gibi kalsın böylesi daha iisenağlama

kanaryacım merhaba...
öncelikle sana geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda hayırlı bi hamilelelik ve hayırlı bi bebiş verir inşallah...
yaşadığın aynı şeyi bende dün yaşadım 5 haftalık meleğimi kaybettim..ve ilk hamileliğimdi.7 aydır onu bekliyoduk.dünden beri çok ağladım ama bunu neden yaşadım diye değil sadace onun içimden gidişini elim kolum bağlı izlemek çok acı verdi bana...hayırlısı böyleymiş ne yapalım demek ki hayırlı olmayacaktı,sağlıklı olmayacaktı..Rabbim en kısa zamnda bütün isteyenlere muradını verir inşallah.en kısa zamanda bu üzüntüyü unutturacak mutlu bir haber verir inşallah.Mevlam neyler neylerse güzel eyler...

RABBİ AYNI ACIYI NE SANA NE BAŞKASINI KİMSEYE YAŞATMASIN CANIM İNAN İÇİMİ YAKTI ACIN bende 4,5 5HAFTALIK HAMİLEYİM İNAN BANA AKLIM GİDİOI ONA BİŞE OLUCAK DİE PSİKOLOJİM TAMAMEN BOZULDU
amin canim.Rabbim kimseye yasatmasin.Allah bebegini sana bagislasin.saglikli bir sekilde kucagina alirsin insaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…