ilk göz agrimi,ilk bebegimi kaybettim.

slm dıyarcıgım gunun gectıkten sonra yap bence testını benım gunum 12 gun gecıktıkten sonra ıdrar testı yapmıstım ve cıft cızgıyı gormustum ıns sende gorursun ama goremezsende uzulme herseyın hayırlısını ıste,1 saat sonra dr a gıdecem bende cok heyecenlıyım oglum ne kadar daha buyudu acaba cok merak edıyrm kanaryacıgım sen nasılsın bebiş nasıl?sedayla esra nasıllar acaba ıns ıyılerdır opuyorum hepınızı

12 gün mü..akannehir nası sabrettin o kadar angelcim yaa..aslında haklısın, bi daha bi daha yaptırmaktansa, beklemek daha ii ama, insan korkuyo, ya dış gebelik felansa, oyüzden en erken öğrenip, dr.a gideyim die düşünüyorum..bakalım her halukarda bu cumaya kadar beklicem..belirti vs. oluşurmu bilmiyorum ama, kasıklarımda bi şişlik oluyo,zaman zaman da batmalar özellikle sağ tarafı.. gerçi psikolojik de olabilir bunlar..bakalım beklicez işte.. ayyy ne güzel canım ya, söle bakalım ne kadar büyümüş oğluşun? kızz 7,5 aylık oldun şurda , az bi yolunuz kaldı dimi, 41 kere maşallah ikinize de kanaryacımla beraber.. darısı benim başıma diim.sorunsuz bi hamilelik geçirmeyi öle istiyorumki kızlar..hamislerin duaları kabul olurmuş, benim için de edin oluy mu:Saruboceq:kocaman öpüyorum yanaklarınızdan, koca göbişlerinizden..boshayallersmile

canım üzülme çok geçmiş olsun.allah işallah tekrardan anne olmayı nasip eder.herşeyde bi hayır vardır.rabbim uygun gördügü zaman hertürlü mucizeleri yapar unutma.allaha emanet ol..bende hamile kalmak için tedavi görenlerdenim.yani halimize şükretmekten başka yapacamız bişey yok.tekrardan geçmiş olsun...

canım haklısın 12 gun cok ama ben hamıle olacagımı hıc dusunmemıstım o aralar bıde depresyon ılacları kullanıyordum onlar yuzunden adetım gecıktı sanıyodum ama suprız oldu banada,aklına kotu seyler getırme canım ıns sende yakında hamıle kalacaksın ve sorunsuz bı hamılelık gecıreceksın dualarım hep senınle ve senın gıbı bebek hasretı ceken arkadaslarımla canım,oglusum buyumus 25 cm 1kılo 307 gram olmus yuzunu gordum bana bakıyodukaydirigubbakcemile3artık cogu gıttı azı kaldı zaman ıyıce yaklastı canım ,kıb opuyorum

slm canim.hadi insaallah,hayirli güzel haberler duyarim senden.ilkinde bende 2 hafta falan beklemistim,sonra test yaptim.ama bu bebegimde test yapmadim.günüm 4-5 gün gecince esime süpriz yaptim.cünkü cok emindim.reglim hic sasmaz,günü gününe gelirdi ve gecikince anladimki hamileyim.hemen esimle ertesi günü dra gittik kan testi yaptirdik,orda belli oldu zaten.bence günün biraz gecsin hemen kan testi yaptir.daha garanti.yerimseniben

canim nasilsin,hersey yoludami.evet cogu gitti azi kaldi Allahin izniyle.maasallah kuzuma.hazirliklar bittimi,neler yaptin.benide yavas yavas heyecan basmaya basladi.Allah yardimcimiz olsun.

Çok geçmiş olsun, allah sabır versin. ben de bi düşük yaşadım ve yeniden deniyorum, inş isteyen herkes sonunda kavuşur bebişlerine

selam kızlar,maşallah kuzular büyüyolar desenizeyerim ben onları yerimŞeniznormalde adet tarihim bugün ama,salı günü az bi pembelik geldi.ama devamında kahverengi az az geliyo..normalde ilk leke gelir gelmez ardından kırmızılar gelirdi. ama bu sefer sanki adet bitiyomuş gibi k.rengi geliyo,o da az az..ay bilmiyorum belki de bugün sökülürüm, ama ilk hamleliğimde de böle bişi olmuştu, ben adet düzenim şaştı felan sanmıştım ama meğer yerleşme kanamasıymış..eşim çok heycanlı, daha adet olmadan idrar testi yaptık,ama negatif tabi..beklicez anlıcanız..

tekrar selam kızlar, kırmızılar geldiiii....normalde sabah gelirdi,ama bu sefer bu saatte geldi.takmıım diyorum ama canım sıkıldı işte..zaten bi tek sizle paylaşıyorum bunları..şeytan diyo, işten çık, yorulana kadar yürü sokaklarda..işe de veremiyorum kendimi..bugün bide annemlere gitcez,onları öle gördükçe canım daha da sıkılıyo..2010 annesi olma hayallerim de suya düştü tabi, 2011'e Allah kerim..tabi diğer yandan bu ilk denememizdi...gerçi ii çalışmıştık ama tabi herşey fasafiso sonuçta Allah'ın bileceği iş...ilkinde hemen hamile kaldığım için bunda da öle olacağını umdum heral..biraz daha çalışmam gerekecek bu durumda...

çok geçmiş olsun canım ALLAH inşlh tekrardan nasip eder,benimde 2. bebeğim mecburen alınmak zorunda kalınmıştı hala o yılın çocuklarını gördükçe içim titrer

diyarcim hic canini slkma,hepimiz bu asamalardan gectik.inan yasadiklarini bende yasadim.bu iste biraz sabir gerek.gerisi Allahtan.onun mutlaka saati vakti var.birgün mutlaka olacak ama o gün bilinmiyor iste.o bilinmeyen günlerdede sadece sabir.moralini yüksek tut tamammi,cünkü inan moralinin iyi olmasi cok önemli.hep pozitif düsünopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

canlarım işte süprizimm hiç beklemediğim bi anda geldi sonunda bebişim hala şoktayımmm sizinle paylaşayım dedim dün örendim aslında daha görmedik yarın sabah doktorumlarendevum inşş bi sorun yoktur dua edin kızlar..diyarcım benm nasıl deli gibi bebek istediğimi kanaryam ii bilirr kafama takjtıkça olmadıı düşündükçeolmadı olmadııı kkya bilegirmemeye başladım aklımdan çıksın bebek die stresn gebeliği engellediğine kesnlikle inanıorum artıkk allahım tabiki zamanını çok ii biliooo....bu ay eşim köpek aldı banaçok seviorum hayvanları die oyalanırım onunla ve gerçekten ona bebek gibi davrandım sanki oyaladı benii köpişimm işleri baya yoğun eşiminbu arada ve taşınıoruz bu ay sonu evden ve reglim bittikten sonraki toplam onuncu gnde beraber olduk ve birkez inan bana komik gelcek belki ama koca ay birkez beraber olabildikk hiç beklemiodum doğal olarak hamileliği ve reglim bir hafta geçikti ben halaprolaktininm ykseldi allalabölehiç olmadım filan dedim en sonunda dn eşim bi test yap kesn hamilesn dedi yaptım ve pozitifşükürler olsunn allahıma inşş yarındabi sorun çıkmazz.. sanabunları neden anltım banada arkadaşlarım çok anlatırdı inanmazdım kafandan çıkardığın ayy bebişi yoluo büyük allahım boşuna kendimi sıkmışım okadar nolur banakulak ver diyarcımm....hepinizi çok öpüorum kızlarr yarın grşş gelişmeleri paylaşıcam sizinle...opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2Allahım şükürler olsun sana..sedacım son zamanlarda aldığım en güzel haber bu..nası mutlu oldum, şu pzartesi günündesositosositodediğin gibi canım,kesinlikle bu Allah'ın bileceği bi iş, biraz saır gerekiyo,korkma canım, sakın korkma.. herşey çok güzel olcak inan bana, bol bol dua et,gelişmeleri yaz mutaka çatlarım ben..kaydirigubbakcemile3

sedacıgım canım arkadasım ınan gozyasları ıcınde okudum yazını gozun aydın canım Allahım tamamına erdırsın kendıne cok ıyı bakolumunekankayizsmile

dıyarcıgım ılk denemede hemen umutsuzluga kapılma ben dusuk yaptıktan 6 ay sonra hamıle kaldım her ay bende senın gıbı cok uzuluodum ama sedanında dedıgı gıbı son hamıle kalacagım ayda hıc bebek dusunmedım ramazan ayına denk gelmıstı sırf kuran okudum namaz kıldım esımle belkı en fazla 4 kez ılıskıye gırmıstık ama ramazandan sonra hamıle oldugumu ogrendım umudunu kaybetme yakın zamanda sende mujdelı haberı vereceksın

canim nasilsin,hersey yoludami.evet cogu gitti azi kaldi Allahin izniyle.maasallah kuzuma.hazirliklar bittimi,neler yaptin.benide yavas yavas heyecan basmaya basladi.Allah yardimcimiz olsun.

ıyıym kanaryacıgım sen nasılsın bebıs nasıl,hazırlıklar bıttı sayılır bır besıgı kaldı oyle cok sey almadı zaten cok cabuk buyur fazla bısey alma dedıler sen neler yaptın canımopuyorumnanaktan

angelcmm diyarcım çok saolun canlarımm allah hepimize hayırlı sağlıkllı evlatlar versnn inşş..diyarcım sende nolur dediğim gibi yapmaya çalışş allahım çok büyükk :Saruboceq:

canim cok gecmis olsun insallah en kisa surede yeni bir bebisin olur ve bu kotu aniyi unuttursun cok zor ilk bebegimi bende mecburiyetten aldirmak zorunda kalmistim cok aglamistim .
simdi ise cok zor bir hamilelik geciriyorum her an stres icinde uyaniyorum insallah canim hepimiz icin hayirlisi olur kendine iyi bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…