canim arkadaslarim hepinize ayri ayri tesekkür ederim.uzun zamandan beri siteye girememistim.tesekkür butonunu göremiyorum yok sanirim.sizlerde olmasaniz kimden teselli bulurum.cünkü hamile oldugumu kimse bilmiyordu.sürpriz yapacaktim.simdiden sonrada bebegimi kaybettigimi kimseye söylemek istemiyorum.üzülmesinler diye.acimi sizle paylasabildim ancak.inaninki bunlari yazarken.gözlerimden akan yas durmuyor.rabbim böyle istedi.ötesi yok.benim durumumda olan herkesin allah yardimcisi olsun.rabbim aci ceken hepimize sabir versin.isteyen herkese saglikla bebeklerimizi kucagimiza almamizi nasip etsin
12 gün mü..akannehir nası sabrettin o kadar angelcim yaa..aslında haklısın, bi daha bi daha yaptırmaktansa, beklemek daha ii ama, insan korkuyo, ya dış gebelik felansa, oyüzden en erken öğrenip, dr.a gideyim die düşünüyorum..bakalım her halukarda bu cumaya kadar beklicem..belirti vs. oluşurmu bilmiyorum ama, kasıklarımda bi şişlik oluyo,zaman zaman da batmalar özellikle sağ tarafı.. gerçi psikolojik de olabilir bunlar..bakalım beklicez işte.. ayyy ne güzel canım ya, söle bakalım ne kadar büyümüş oğluşun? kızz 7,5 aylık oldun şurda , az bi yolunuz kaldı dimi, 41 kere maşallahikinize de kanaryacımla beraber.. darısı benim başıma diim.sorunsuz bi hamilelik geçirmeyi öle istiyorumki kızlar..hamislerin duaları kabul olurmuş, benim için de edin oluy mu:Saruboceq:kocaman öpüyorum yanaklarınızdan, koca göbişlerinizden..boshayallersmile
slm canim.hadi insaallah,hayirli güzel haberler duyarim senden.ilkinde bende 2 hafta falan beklemistim,sonra test yaptim.ama bu bebegimde test yapmadim.günüm 4-5 gün gecince esime süpriz yaptim.cünkü cok emindim.reglim hic sasmaz,günü gününe gelirdi ve gecikince anladimki hamileyim.hemen esimle ertesi günü dra gittik kan testi yaptirdik,orda belli oldu zaten.bence günün biraz gecsin hemen kan testi yaptir.daha garanti.yerimsenibenselam şekerler,
topik gereilerde kalmış, bi selam vereyim dedim.nası gidiyo?herşey yolundadır inşallah..ben de şimdilik beklemedeyiz şekerler..çalışmalarımızı sürdürüyoruz.bi hafta sonra anlarız sonucueyvahedigeldismileinşaşşah güzel haberler veririm size..siz ne testi yapmıştınız? bide ne zaman yaptınız şekerelr? yani gününüz gelmeden mi, geçince mi?
canim nasilsin,hersey yoludami.evet cogu gitti azi kaldi Allahin izniyle.maasallah kuzuma.hazirliklar bittimi,neler yaptin.benide yavas yavas heyecan basmaya basladi.Allah yardimcimiz olsun.canım haklısın 12 gun cok ama ben hamıle olacagımı hıc dusunmemıstım o aralar bıde depresyon ılacları kullanıyordum onlar yuzunden adetım gecıktı sanıyodum ama suprız oldu banada,aklına kotu seyler getırme canım ıns sende yakında hamıle kalacaksın ve sorunsuz bı hamılelık gecıreceksın dualarım hep senınle ve senın gıbı bebek hasretı ceken arkadaslarımla canım,oglusum buyumus 25 cm 1kılo 307 gram olmus yuzunu gordum bana bakıyodukaydirigubbakcemile3artık cogu gıttı azı kaldı zaman ıyıce yaklastı canım ,kıb opuyorum
amin canim cok sagol.Rabbim kimseye yasatmasin.Geçmiş olsun. Allah bir daha o acıyı yaşatmasın kimseye.
diyarcim hic canini slkma,hepimiz bu asamalardan gectik.inan yasadiklarini bende yasadim.bu iste biraz sabir gerek.gerisi Allahtan.onun mutlaka saati vakti var.birgün mutlaka olacak ama o gün bilinmiyor iste.o bilinmeyen günlerdede sadece sabir.moralini yüksek tut tamammi,cünkü inan moralinin iyi olmasi cok önemli.hep pozitif düsünopuyorumnanaktantekrar selam kızlar, kırmızılar geldiiii....normalde sabah gelirdi,ama bu sefer bu saatte geldi.takmıım diyorum ama canım sıkıldı işte..zaten bi tek sizle paylaşıyorum bunları..şeytan diyo, işten çık, yorulana kadar yürü sokaklarda..işe de veremiyorum kendimi..bugün bide annemlere gitcez,onları öle gördükçe canım daha da sıkılıyo..2010 annesi olma hayallerim de suya düştü tabi, 2011'e Allah kerim..tabi diğer yandan bu ilk denememizdi...gerçi ii çalışmıştık ama tabi herşey fasafiso sonuçta Allah'ın bileceği iş...ilkinde hemen hamile kaldığım için bunda da öle olacağını umdum heral..biraz daha çalışmam gerekecek bu durumda...
tekrar selam kızlar, kırmızılar geldiiii....normalde sabah gelirdi,ama bu sefer bu saatte geldi.takmıım diyorum ama canım sıkıldı işte..zaten bi tek sizle paylaşıyorum bunları..şeytan diyo, işten çık, yorulana kadar yürü sokaklarda..işe de veremiyorum kendimi..bugün bide annemlere gitcez,onları öle gördükçe canım daha da sıkılıyo..2010 annesi olma hayallerim de suya düştü tabi, 2011'e Allah kerim..tabi diğer yandan bu ilk denememizdi...gerçi ii çalışmıştık ama tabi herşey fasafiso sonuçta Allah'ın bileceği iş...ilkinde hemen hamile kaldığım için bunda da öle olacağını umdum heral..biraz daha çalışmam gerekecek bu durumda...
canim nasilsin,hersey yoludami.evet cogu gitti azi kaldi Allahin izniyle.maasallah kuzuma.hazirliklar bittimi,neler yaptin.benide yavas yavas heyecan basmaya basladi.Allah yardimcimiz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?