İlk gün ki gibi değilsiniz..!

İlk konu açtığımda herkes bir merak ..paylaştım her şeyi ..sagolsunlar dinlediler de..şimdi tık yok..yazıyorum sıkıntımi paylaşıyorum. .ama kimse cvp yazmıyor. .bir kaç kişi haricinde. .neden öyle. .?

Ne yapmam gerekiyor?..herkes birbirini tanıyor mu burada?..nasıl dönüyor burada işler bilemedim

Derdin niteliği, çözüm yollarını kabulünüz, sizin gelen tavsiyelere uyma oranınız vb. her şeye göre şekilleniyor buradaki etkileşimler. Bunu "İlk başta herkes ilgilendi, merakını giderdi, şimdi kimsenin umurunda değilim" olarak algılamayın. Vardır altında yatan bi şey.

Aynı sorunu tekrar tekrar paylaşır, çözüm bulun bana der ve önerileri kale almazsanız bir noktada "Seveyim senin derdini" moduna giriyor insanlar kusura bakmayın da.

Daha somut şeylere değinirseniz güzel çözümler alırsınız. Yoksa dertleriniz, şu anki siteminizi dile getirdiğiniz gibi ise, umursanmamanız beklenilen bir sonuç olur.

Şimdi baktım konularına , benzer nitelikte 2-3 günde bir konu açmışsın .

Başlık farklı , içerik aynı .

Benzer konu üzerinde sürekli yazışmak istiyorsan , geyik bölümüne ; mesela boşanma kararı almış kadınlar gelin sohbet edelim başlığı aç:)

Muhtemelen derdinizi paylaşmış , müspet menfii gereken yorumları almışsınızdır .

Ondan sonrası ; eee ak dedik olmadı , kara dedik olmadı ... sende yorum beğenmiyorsun kısmına akıyor ...

Tabii derdinizi doğru mu anladım ondan da şüpheliyim şu an :)

Yok sagolsunlar yardimci oldular..ilk günlerde ki gibi değildi ..doğru anladın bu arada canm

Her konu aynı ilgiyi çekmiyor. Herkes bilgisi ya da fikri olduğu konuya yorum yapıyor. Ben en azından öyle yapıyorum.
aynen
bazen ilgimi çekmiyor
bazen beni aşar diyorum
bazen diyecek söz bulamıyorum
herkes her şeye yorum yapmak zorunda değilki...

İlk konu açtığımda herkes bir merak ..paylaştım her şeyi ..sagolsunlar dinlediler de..şimdi tık yok..yazıyorum sıkıntımi paylaşıyorum. .ama kimse cvp yazmıyor. .bir kaç kişi haricinde. .neden öyle. .?

Ne yapmam gerekiyor?..herkes birbirini tanıyor mu burada?..nasıl dönüyor burada işler bilemedim

Şimdi açıp konularınıza bakmadım ama ilk derdini anlatan biri oluyor bir şeyler öneriliyor, sonra durum değişmiyorsa ve hala konu sahibi sadece dert yanıp aksiyon almıyorsa insanlar daha ne desin. Ben öyle durumlarda burdan bir şey olmaz, enerjimi sonuç alınabilecek konulara yönlendireyim diyorum.

Ayrıca eski konularınıza baktım da anlaşılmadığınız yönünde sitemleriniz de olmuş. Gerçek hayatta da bu kadar alıngan mısınız?

Bazı üyelerin ismini vererek yorum yapmamalarını istemişsiniz. Bu da bir sebep olabilir.

Yok sagolsunlar yardimci oldular..ilk günlerde ki gibi değildi ..doğru anladın bu arada canm

Evet şimdi konunuza baktım. Üzüldüm bir şeyler yazılsaymış iyi olurmuş. Ama hastalık konularında bazen insan ne diyeceğini bilemiyor. Kuru bir Allah yardımcınız olsun da eksik kalıyor sanki. Ben onu zaten hep diyorum içimden.

Ayrıca eski konularınıza baktım da anlaşılmadığınız yönünde sitemleriniz de olmuş. Gerçek hayatta da bu kadar alıngan mısınız?

Bazı üyelerin ismini vererek yorum yapmamalarını istemişsiniz. Bu da bir sebep olabilir.
Eneee o kadar konu içinde nasıl buldun bunları kız
Valla millet fena researcher hahahahah

Derdin niteliği, çözüm yollarını kabulünüz, sizin gelen tavsiyelere uyma oranınız vb. her şeye göre şekilleniyor buradaki etkileşimler. Bunu "İlk başta herkes ilgilendi, merakını giderdi, şimdi kimsenin umurunda değilim" olarak algılamayın. Vardır altında yatan bi şey.

Aynı sorunu tekrar tekrar paylaşır, çözüm bulun bana der ve önerileri kale almazsanız bir noktada "Seveyim senin derdini" moduna giriyor insanlar kusura bakmayın da.

Daha somut şeylere değinirseniz güzel çözümler alırsınız. Yoksa dertleriniz, şu anki siteminizi dile getirdiğiniz gibi ise, umursanmamanız beklenilen bir sonuç olur.

Ben son konusundan yola çıktı diye düşünüyorum o da kanser olan ablası ile ilgili. Konu sahibi çok bunalmış, hem boşanma hem işsizlik hem yetim olsam daha iyiydi diyen bir baba üstüne hastalığını bile bilmeyen bir abla. Onunla ilgili konusu var ama 4 mesaj yazılmış. O da cidden az olmuş ama insn bazen ne yazacağını bilemiyor.

Yosuncum öncelikle çok geçmiş olsun allah şifa versin ablana.

Çok aşırı hassas ve alıngansın bu kadarı sana zarar.

Sürekli birbirini tekrar eden konular açınca insan bir yerden sonra yazmayı bırakır haliyle. Hoş öyle olmasa bile kimse kimseye ille de yorum yazmak zorunda değil. Buna bile alınmış sitem ediyorsun.

Ben son konusundan yola çıktı diye düşünüyorum o da kanser olan ablası ile ilgili. Konu sahibi çok bunalmış, hem boşanma hem işsizlik hem yetim olsam daha iyiydi diyen bir baba üstüne hastalığını bile bilmeyen bir abla. Onunla ilgili konusu var ama 4 mesaj yazılmış. O da cidden az olmuş ama insn bazen ne yazacağını bilemiyor.

Aynen, katılıyorum.
Bazı konularda insan ne dese boş gelecekmiş gibi oluyor, ne diyeceğini bilmiyor.
Ya da mizaç işte, bazı konulardan kaçıyor kişi.
Ki konu da ağırmış baya... Şahsen ben de yazacak bir şey bulamam şu halde, zor. Ne denebilir ki...

Aynen, katılıyorum.
Bazı konularda insan ne dese boş gelecekmiş gibi oluyor, ne diyeceğini bilmiyor.
Ya da mizaç işte, bazı konulardan kaçıyor kişi.
Ki konu da ağırmış baya... Şahsen ben de yazacak bir şey bulamam şu halde, zor. Ne denebilir ki...

Ben de sürekli aynı şeyi söylüyorum. Terapi. Ama işi olmayan insana da bunu söyleyemiyorum. Bu kadar sıkıntıda olan insanı da yönlendiremiyorum. Sadece iş olsa sıkıntı bir şeyler denir ama o kadar olay üstüste binmiş. Bilmiyorum belki sorunları tek tek ele alıp bir şeyler demek lazım ama bazen basireti bağlanıyor insanın.

Son düzenleme:
maalesef hayat sizin etrafınızda dönmüyor.
insanlar son konunuzda geçmiş olsun yazmışlar zahmet edip bir teşekkür edememişsiniz.
üstüne yazanları es geçip neden kimse yazmıyor yazmışsınız.
cevap yazsanız o üyeler dinleyecek derman olacak size belki.
amaç trend olmaya çalışmak ama ne işinize yarayacak bilmiyorum.
şahsen çevremde de bu kadar negatif, kaostan beslenen insan barındırmıyorum.

Biraz da kim oldugunla ilgili. Mesela ben "köpek beslemeli miyim" diye konu açsam 3-4 sayfa anca gider. Ama Kazen Kazen "Evde danua beslemek istiyorum" diye konu açınca bir anda 50-60 sayfa olur:KK53:
Sen normal kopek beslemek istiyorsun ama
O patron danuaaaaa ;)
Ismi bile buyuk bak
Sesli soyle "kopek" , "danua" ;)

Bir sure konuya bakmayinca yorum yazanlara bildirim gitmiyor :KK48:

Back
X