Sen bana bakma bacımBen Kore dizileri izleyip, romantik kitaplar okuya okuya gerçek dünyadan epey koptum
Tabi şimdi bir hayaller var bir de gerçekler var. Gözlerimi dünyaya evli olarak açtığım ilk gün, tepside krepler, ballı muz ve meyve suyundan oluşmuş bir tepsi ile Thor'un Türkiye şubesi karşımda bana gülümsüyor falan bunlar hayal tabisi
Gerçekler de Y..... kalk kahvaltı hazırla karnım aç olurdu herhalde
Sen yap yemeğini madem
Şaka maka ama ilk günden çok ağır yemek yaparsan, çıtayı yükseltip beklentiyi artırırsın demedi demekızlar beni yemek yapmaktan vazgecirdi gibi
Yok çalışmıyorum bu yil kendimi çizim konusunda geliştirmeyi dusunuyorum iyi çizimim var cok iyi seyler yapabilirim :) tezhip flan istiyorum :) ama yemek yapmayi ogrenmekle gecicek geliyor bi senem :"Şaka maka ama ilk günden çok ağır yemek yaparsan, çıtayı yükseltip beklentiyi artırırsın demedi demeÇalışıyorsan hele, hem iş hem ev bakımı hem de çok ağır yemekler yapmak ağır gelebilir. Başta yapıp da sonradan bırakırsan da göze batar yani.
O halde sana şimdiden kolay gelsin ve mutluluklar :)Yok çalışmıyorum bu yil kendimi çizim konusunda geliştirmeyi dusunuyorum iyi çizimim var cok iyi seyler yapabilirim :) tezhip flan istiyorum :) ama yemek yapmayi ogrenmekle gecicek geliyor bi senem :"
Teşekkürlerr :)O halde sana şimdiden kolay gelsin ve mutluluklar :)
İlk gün yemeğimizde fırına baharatladağım tavuk kanatları atmıştım.
Yanına 3-4 tane patates de dilimledim.
Bolca salata yapıp, hazır konserve garnitürlerden alıp içine sosis doğrayıp rus salatası yapmıştım.
Bir de çorba.
Basit ama hem mideye hem göze hitap eden bir etki bıraktı eşimde.
Toplamda 1,5 saat gibi bir sürede pişmesi dahil her şey hazırdı.
Hazırlarsınız bir şey olmaz.Bir buçuk saatte hazrlamam mümkün degil de bu menu de guzelmiş :)
bu konu tam benlik olmuş.benimde 1,5 ay sonra düğünüm var ve aynı şekilde hiç yemek yapmadım.köfte patates yaparım heralde.o var şuan aklımda aama şimdi yorumları okıycam tabi
Enam ayni zamandami evleniyoruuuz :)
Kzlar hepinize cok tesekkurler valla insallah heesey dedginiz gbi olurbebek hemen istemiyorum bi iki yil flan yani :)
ben balayından döndüğümüz ilk gün patates oturtma yapmıştım zor bi yemek seçtim kendime :)) o zmanlar neyime güveniyosam yani gene yemek yapardım elimden her iş gelirdi ama patates oturtma diil:) tabii hiç güzel olmadı:)El lezzetim iyi aslında sadece çok sakarım mutfaga girdim mi duvarlar yerler flan gidiyor yanien basit bi çay demlerken bile beceriksiz degilim ama bunlar var malesef :) firinda patatesli tavukk iyiymiş bence de olablr :)))
Bence ilk günler olduğundan basit şeyler ile geçiştir birlikte olmanın keyfine varın gezin tozun film izleyin sohbet edin.zorlu şeyleri sonraya bırak çıtayı yüksekten tutma.Mrb kızlar bir buçuk ay sonra evleniyorum ama yemek yapmayı bilmiyorum yani elimden herşey geliyor aslında ama deneyesim bile gelmiyor. Aperatif şeyleri çok güzel yapiyorum ama yemek hiç denemedim denemekte istemiyorum :) her neyse sizce evlendigim ilk gün ne yemek yapmalıyım? Çok zor olmayan çokta basit olmayan birşey olması lazım. Daha şimdiden ne yemek yapacağımı düşünüyorum. Maksat fikirlerinizi almak
Kız resmen bi gün arayla evleniyoruz ben 12 tuh beklesem mi seni bi gün13 eylül benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?