Zamanla olur değil miDaha yeni tanıştığın kişilerle çok samimi olamazsın zaten. Gün geçtikçe paylaşacağın şeylerde artar kendini kasma olduğun gibi davran yeter.
Karşılanmazsa ne olur mesela beni yaptıkları programlara dahil etmezler bunun dışında bu sebepten kötü davranırlar mı zamanlais hayatinda sosyallik onemli. dozunu ayarlaman lazim. mekanik sadece is yapip eve gitmen iletisimsz kalman hos karsilanmaz.
canim kotu davranmk diye birsey olamaz. ama dusunsene gununun cogu iste geciyo ve sana mesafeli ve soguk davranan insanlarla bi arada kalmak seni sikar bogar bi sure sonra. bence her ozelini anlatip gereksiz samimiyet kurma ama insanlarin sana yaklasmasni engellicek kadar da duvarlarn olmasin. sen de sicak olabilirsin. dozunda.Karşılanmazsa ne olur mesela beni yaptıkları programlara dahil etmezler bunun dışında bu sebepten kötü davranırlar mı zamanla
Ölçüyü iyi ayarlamak lazım yanicanim kotu davranmk diye birsey olamaz. ama dusunsene gununun cogu iste geciyo ve sana mesafeli ve soguk davranan insanlarla bi arada kalmak seni sikar bogar bi sure sonra. bence her ozelini anlatip gereksiz samimiyet kurma ama insanlarin sana yaklasmasni engellicek kadar da duvarlarn olmasin. sen de sicak olabilirsin. dozunda.
İnsanlara çabuk güveniyorum sanırım duvarlarım olsun istiyorum artık ondan da olabilirİyi gidiyorsun,mesafe candır,gereksizleri uzak tutar
Hayırlı olsun.
e tabi.ama sen sen ol senin de keyif aldigin bi is ortami olustur. hayirli olsun isin.Ölçüyü iyi ayarlamak lazım yani
İnsanlara çabuk güveniyorum sanırım duvarlarım olsun istiyorum artık ondan da olabilirİyi gidiyorsun,mesafe candır,gereksizleri uzak tutar
Hayırlı olsun.
Evet sordu biriIş hayatında sosyalleşme önemlidir fakat fazla samimiyet tez ayrılık getirir.
Ilk günlerde iş yerindeki bir veya bir kaç kişiyi kötüleyen, olumsuz konusanlardan uzak durmakta fayda var.
Bir de en önemlisi özel hayatın hakkında asla konuşmamak. illa soran bir meraklı çıkar kısa kisa cevap verip totalde daha sonra kullanacakları bir şey vermemek gerek.
şimdilik aklıma gelenler bunlar. Hayırlı olsun:)
Evet sordu biri aslında eş durumu falan var mı gidecek misin yakında diye yok dedim ben de ama doğu olduğu için gelip giden çok olmuş ondan sordu yaşlı biriydi zatenIş hayatında sosyalleşme önemlidir fakat fazla samimiyet tez ayrılık getirir.
Ilk günlerde iş yerindeki bir veya bir kaç kişiyi kötüleyen, olumsuz konusanlardan uzak durmakta fayda var.
Bir de en önemlisi özel hayatın hakkında asla konuşmamak. illa soran bir meraklı çıkar kısa kisa cevap verip totalde daha sonra kullanacakları bir şey vermemek gerek.
Bir de burda olmadı ama insanlar ilk tanıştığı kişinin bile özel hayatını sorabiliyor ben kırılmasınlar diye söylüyorum sevgilim var veya yok ama gerek yok aslında bence.Böyle bir soruda özel hayatımla ilgili konuşmayı pek sevmem çok sert bir cevap mı veya yanıtlamamak daha mı iyiIş hayatında sosyalleşme önemlidir fakat fazla samimiyet tez ayrılık getirir.
Simdilik yok kısmet. en güzel cevap bir önceki mesajda yazdığım gibi olsa da olmasa da böyle bir şey saklamamis olursun. oyle araba ev alacak misin. parayı ailene mi veriyorsun bıdı bıdı yapanlara da ayni cevap kısmet dersin.Bir de burda olmadı ama insanlar ilk tanıştığı kişinin bile özel hayatını sorabiliyor ben kırılmasınlar diye söylüyorum sevgilim var veya yok ama gerek yok aslında bence.Böyle bir soruda özel hayatımla ilgili konuşmayı pek sevmem çok sert bir cevap mı veya yanıtlamamak daha mı iyi
Konu da uzamaz böylece değil miSimdilik yok kısmet. en güzel cevap bir önceki mesajda yazdığım gibi olsa da olmasa da böyle bir şey saklamamis olursun. oyle araba ev alacak misin. parayı ailene mi veriyorsun bıdı bıdı yapanlara da ayni cevap kısmet dersin.
Rol yapmıyorum ki çekiniyorum ve temkinli de olmam gerekiyor galibaneden olduğunuz gibi davranmıyorsunuz ki, nereye kadar rol yapacaksınız, baştan içinizden geldiği gibi davranın çünkü öyle ya da böyle özünüze döneceksiniz, bari x çok değişti demesinler.
Rol yapmıyorum ki çekiniyorum ve temkinli de olmam gerekiyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?