ilk haftalarda gebelik kesesi bos gorunup sonra bebegini goren varmi??

TDEMEZUN

CANIM OGLUM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
15.988
46
408
İstanbul
arkadaslar bir baslik daha actim cunku bos gebelikten cok korkuyorum benimle ayni seyi yasayip 1 hafta 10 gun sonra bebegini goren oldumu???bir umut olur belki bana??

benim yasadigimi yasayan veya buna benzer bise duyan varsa lutfen yazsin arkadaslar cok endiseliyim(

benim 5 haftalıkken sadece kese görünüyordu bebeği görebilmek için 10 sonra tekrar dr.a gittim.karında görünmedi yine.vajinal bakıldı ozaman gördük bebeği.8 haftalıktı karından görüldüğünde.korkunun ecele faydası yok.bence şimdiden endişelenme.rahat ol.

Canim Ayni Endişe Bende De Var.sali Günü Doktora Gidicem Inşallah.ilk Vajinal Ultrasonda Sadece Keseyi Görebildik.doktor 4-5 Haftalik Olduğunu Söyledi.şu An 7. Haftam Bitti.inş Hayirlisiyla Kelebeklerimizi Kozalarinda Canli Bir şekilde Görebiliriz.

nilsah insallah canim ama benimkini vajinalda 7 hafta 3 gunlukken goremedi bu yuzden endisem...normalde vajinal ultrasonda 4-5 haftalikken goruluyor....

adetim geciktikten 1 hafta sonra doktora gitmistim.kese göründü ama bebegim göstermedi kendini.7. haftada gözüktü

mehay cnm bunları dusunup bebısıde uzme lutfen allahın ıznıyle bıdahakı gıttıgınde bebısınıde mınık kalbınıde duyup doneceksın arkadasım uzulme

canım hemen kötü düşünme hayırlısı..olacağın önüne kimse geçemezki inşallah bebişin kendini gösterir sana....

dunku kontrolde kesede bebegi yine goremeyince gebelige son verme karariyla dusuk hapi verdi doktor.cok aci cekiyorum...kalbim aciyor dusuk yaptim cok uzgunum!!!

ayyyyy inanamıyorum canımm yaa çokk üzüldüm.şaşırdım yazıyı okuyunca ne diyebilirim ki allahım sana güç,kuvvet versin kolaylıkla atlatırsın inşallah canım geçmiş olsun.Olsun bak hamile kalabiliyorsun normal yoldan tekrar allahım en kısa zamanda bebek verir sana inşallah canım

canım ya çok üzüldüm,gerçekten. her şerde bi hayır vardır diye düşün.bundada vardır bi hayır belki.ALLAH ım gönlüne versin.üzülme demek çok zor.ama ALLAH hayırlısını versin sana da sabır versin.böyle dua et canım

ay allahim inanamiyorum cok kotu oldum buz kesmis gibi ay bende guzel haberlerle gelcek diyordum neyse canim saglik olsun sana bi sey olmasin allahin izniyle bi daha anne olursun ve bu da seninle kalir hamileligin guzel gecer dua et allah sabir versin

Cnm Suan Ne Desm Bos Ama Umarim Rabbim Bidaha Kimseye Yasatmasin Bole Biseyi Cok Zor Ama Lutfen Toparlamaya Bak

canım bende senden haber bekliyodum ama güzel haber umut ediyordum tabikide canım bunadfa şükür her işte bi hayır vardır allah sana sağlıklı hayırlı bir bebek versin cvanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…