ilk haftalarda gebelik kesesi bos gorunup sonra bebegini goren varmi??

benimde bebeğim kese vardı ama olması gerekenden küçüktü dü yine gittik kese bozulmaya başlamış bebeğimin kalbi duyulmadı gidiyor meleğim

benimde ilk haftalarda kese görünmedi bi türlü degerlerimde düşüktü dış gebelikden şüpelendi doktor ameliyat dedi çok korkuttu bizi ama sonunda mutlu haberi aldım kese göründü
şimdi bebegimin kalp atışını duymak istiyorum
umarım sorun yoktur

nejla ne oldu gördünmü bebişini bende de aynı sorun var

Kızlar yarın sabah 9.30 da randevum var bana dua edin de bebişimi inşallah bu sefer görebileyim yoksa kötü şeyler olacak çok korkuyorum.Allah ım bebişimi bana bağışla
:a015:

Kızlar yarın sabah 9.30 da randevum var bana dua edin de bebişimi inşallah bu sefer görebileyim yoksa kötü şeyler olacak çok korkuyorum.Allah ım bebişimi bana bağışla
:a015:

inşallah görürsün bende aynı durumdayım bana haber ver tamam mı?zemuszemus

kızlar aynı sorunda bendede var benim kide 4 haftalık ikidir dr gidiyoruz sadece kese görünüyor bakalım temmuzun 7sinde tekrar gidicem bu sefer vajinal usg yapılck eğer ondada görülmezse boş kese olabilir dedi kürtaj olabilirmişim ne olur banada dua edin arkadaşlar.

bende aynı durumdayım bende 7temmuzda gidicem inşallah görünür bebeğimiz.çok korkuyorum allah bağışlasın inşallahzemuszemus

Kızlar korktuğum başıma geldi.Sabah kanamam oldu büyük bir ihtimalle 1 hafta önce gelişim sorunu ya da sakatlık sorunu gibi bir neden ile hamileliğimin ilerlemesi durmuş.Kesenin iç zarları da bozulmaya başlamış düşük yapıyormuşum.Kürtaj oldum bebeğimi bırakıp geldim :gitme:

canım allah sabır versin çok zordur eminim rabbim bi daha nasip eder inşallah

merhaba kızlar benim bi sorum olacak 7.haftadayım yolk kesesi 6.8 mm 6 ile 8 arasındaysa problem olabilirmiş bu konuda bilgisi olan var mı çok endişeliyim

arkadaşlar benimde gebelik kesemi gördü bugün doktor ama bebeği göremedi. dünden bu yana kanama oluyor. kanamadan göremiyor olabilir misiniz dedim cevap alamadım. Acaba erken gebelik ya da kanamadan mı görünmüyor? Yoksa düşük mü yapıyorum. Ne kasık ağrısı ne de sancım var. Hİç bişey anlamadım. Hissetmiyorum bile kanamayı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…