benimde ilk haftalarda kese görünmedi bi türlü degerlerimde düşüktü dış gebelikden şüpelendi doktor ameliyat dedi çok korkuttu bizi ama sonunda mutlu haberi aldım kese göründü
şimdi bebegimin kalp atışını duymak istiyorum
umarım sorun yoktur
benimde ilk haftalarda kese görünmedi bi türlü degerlerimde düşüktü dış gebelikden şüpelendi doktor ameliyat dedi çok korkuttu bizi ama sonunda mutlu haberi aldım kese göründü
şimdi bebegimin kalp atışını duymak istiyorum
umarım sorun yoktur
6+1 de ilk kez gittik sadece kese gözüktü 11.1 mm
6+4 de biraz rahatsızlandım sanırım üşüttüm biraz yine kese vardı sadece 14.3 mm
7+4 te tekrar gittik kalp atışını duymaya ama yine sadece kese göründü 17.4 mm.Bana 2 seçenek verdi doktorum ya bir şeyler iç tuvaletin geldiğinde gel rahim yukarı çıkar daha rahat görürüz ya da aşağıdan bakıcaz dedi.
Bir şeyler içip tuvaletim gelince tekrar baktı yine bebek gözükmedi bir şey gördük ama ben pek emin deliğim.6 temmuzda tekrar gidicez ama ben pek umutlu değilim artık :'((
Kızlar yarın sabah 9.30 da randevum var bana dua edin de bebişimi inşallah bu sefer görebileyim yoksa kötü şeyler olacak çok korkuyorum.Allah ım bebişimi bana bağışla
:a015:
Kızlar yarın sabah 9.30 da randevum var bana dua edin de bebişimi inşallah bu sefer görebileyim yoksa kötü şeyler olacak çok korkuyorum.Allah ım bebişimi bana bağışla
kızlar aynı sorunda bendede var benim kide 4 haftalık ikidir dr gidiyoruz sadece kese görünüyor bakalım temmuzun 7sinde tekrar gidicem bu sefer vajinal usg yapılck eğer ondada görülmezse boş kese olabilir dedi kürtaj olabilirmişim ne olur banada dua edin arkadaşlar.
kızlar aynı sorunda bendede var benim kide 4 haftalık ikidir dr gidiyoruz sadece kese görünüyor bakalım temmuzun 7sinde tekrar gidicem bu sefer vajinal usg yapılck eğer ondada görülmezse boş kese olabilir dedi kürtaj olabilirmişim ne olur banada dua edin arkadaşlar.
Kızlar korktuğum başıma geldi.Sabah kanamam oldu büyük bir ihtimalle 1 hafta önce gelişim sorunu ya da sakatlık sorunu gibi bir neden ile hamileliğimin ilerlemesi durmuş.Kesenin iç zarları da bozulmaya başlamış düşük yapıyormuşum.Kürtaj oldum bebeğimi bırakıp geldim :gitme:
Kızlar korktuğum başıma geldi.Sabah kanamam oldu büyük bir ihtimalle 1 hafta önce gelişim sorunu ya da sakatlık sorunu gibi bir neden ile hamileliğimin ilerlemesi durmuş.Kesenin iç zarları da bozulmaya başlamış düşük yapıyormuşum.Kürtaj oldum bebeğimi bırakıp geldim :gitme:
merhaba kızlar benim bi sorum olacak 7.haftadayım yolk kesesi 6.8 mm 6 ile 8 arasındaysa problem olabilirmiş bu konuda bilgisi olan var mı çok endişeliyim
arkadaşlar benimde gebelik kesemi gördü bugün doktor ama bebeği göremedi. dünden bu yana kanama oluyor. kanamadan göremiyor olabilir misiniz dedim cevap alamadım. Acaba erken gebelik ya da kanamadan mı görünmüyor? Yoksa düşük mü yapıyorum. Ne kasık ağrısı ne de sancım var. Hİç bişey anlamadım. Hissetmiyorum bile kanamayı...