ilk haftalarda gebelik kesesi bos gorunup sonra bebegini goren varmi??

canım rabbim inşaallah bir dahakine saglıklı sıhhatli bir gebelik nasip etsin inşaallah

çok üzüldüm çok büyük geçmiş olsun lütfen kendini yıpratma ve umudunu yitirme arkadaşım

canim inan dunden beri seni bekliyordum guzel haberlerle donmeyi cok istiyordum ama olmadi,ne diyecegimi inan bilmiyorum.Allahim en kisa zamanda onun boslugunu doldurucak saglikli bir evlat versin.Birde su acidan dusun demekki artik hamile kalabilirsin umidin var.Sakin umidini yitirme ve allahtan bol sabir dile canim.gonlum seninle ((

cnm kendini toparla lütfen gelecek aylar yıllar senindir...ALLAH HAYIRLISINI VERSİNN CNMM...

Buyuk gecmis olsun. Her iste bir hayir vardir diye dusunmeye calis. Umarim en yakin zamanda kollaraina bebegini alirsin.

bende şu an aynı durumdayım 6.haftamdı geçen cuma keseyi gördük ama embriyo yoktu.çok üzüldüm doktorum 1 hafta bekleyelim şu an üzülecek bişey yok görülmeye bilir dedi bazende geç döllenme sonucu yanlış hesaplama olabiliomuş.perşembe kontrolüm var yapabileceğim sadece dua etmek. ama insanın aklına nedense hep kötüsü geliyo.umarım kimse böle bişey yaşamaz.

arkadaslar bir baslik daha actim cunku bos gebelikten cok korkuyorum benimle ayni seyi yasayip 1 hafta 10 gun sonra bebegini goren oldumu???bir umut olur belki bana??

canım zaten 6.haftanın sonuna kadar kese boş olarak gözükür taki 6.haftanın sonunda kalp atışları gözükür takma kafana bunları benimde ilk kontrolümde keseyi gördük 10 gün sora kalp atışlarını duymuştuk.

slm aynı sorun bendede oldu adetim geçtikten sonra test yaptım pozitif çıktı.doktora gittiğimde plesenta var ama bebek yok dedi doktor.1 hafta sonra tekrar bakalım dedi tekrar gittiğimde bu seferde bebek vardı ama kalp atışı yoktu.büyük ihtimalle düşer dedi doktor.6. hafta tekrar bakalım canlanma olacakmı olmazsa zaten düşer kalmaz dedi.çok şükür 6. hafta kalp atışları göründü.umarım sizdede görünür kalp atışları .bu dünyada yiyecek nasibi varsa gelecektir hakkınızda hayırlısı olsun..

bugün kanamayla hastaneye gittim ve bebeğimi kaybettiğimi öğrendim. yarın kürtaj olucam.çok canım yanıo allah kimseye böle bişey yaşatmasın(((

bugün kanamayla hastaneye gittim ve bebeğimi kaybettiğimi öğrendim. yarın kürtaj olucam.çok canım yanıo allah kimseye böle bişey yaşatmasın(((

Amin canm aynı kaderi yaşıyoruz sanırım.Bende yarın kürtaj olucam. Kendini güçlü hissetmeye çalış.Biliyorum çok zor ama sabr etmemiz lazım.Test falan yaptırmayı düşünüyormusun?Sanırım hamile kalmadan kan pıhtılaşması testlerimizi ve diğer testleri yaptırmamız gerekiyor.DR unun vereceği testleri bana da yazarsan haberleşebiliriz.Allahım büyüktür inşallah tekrar hamile kalıp sağlıklı bir şekilde bebeğimizi dünyaya getiririz.

Kızlar çok üzüldüm Çok çok geçmiş olsun. Allah inşallah en kısa sürede size yeni sağlıklı melekler nasip eder...

selencim nasılsın?? benim biraz ağrım var ama ağrı kesiciyle falan daha iyiyim.daha doğrusu kalbimin sızısından karnımı düşüncek halim kalmadı.operasyonda parça aldırdım patoloji için umarım nedenini öğrenebilirim hiçbişeyde çıkmaya bilirmiş öle dedi doktorum. 1 hafta sonra kontrolüm var o zaman alıcam sonucu ve yeniden hamilelik çin doktorumdan tavsiye alıcam.ewet planlı gebeliklerde 7-8 adet test oluyomuş.neler olduğunu öğrenince sana yazarım.tekrar aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum.umarım herşey ikimiz içinde iyi olur.

canım telaş etme benimkide 5 haftalık ve ulrusanda sadece kese gözüktü kücük oldugu icin gözükmüyor endişe etme hayırlısıyla gözükürler bebişlerimiz

arkadaşlar bende 6 haftalık hamileyim bebeğin kesesi var ama küçük diyorlar kürtaş dedi korkuyorum boş gebelik endişesi var

merhaba kızlar bende 5 haftalık hamileyim
4+4 günlükken ultrasonda sadece keseyi gördüm 1.2mm idi
doktor 1 ay sonra gel dedi , boş gebelik olabilirmi die sordum hayır dedi
daha çok küçük keseyi gördüğüne dua et dedi
halamın 8 hafta çıkınca anca görünmüş kesesi kız bebeği olmuştu

6+1 de ilk kez gittik sadece kese gözüktü 11.1 mm
6+4 de biraz rahatsızlandım sanırım üşüttüm biraz yine kese vardı sadece 14.3 mm
7+4 te tekrar gittik kalp atışını duymaya ama yine sadece kese göründü 17.4 mm.Bana 2 seçenek verdi doktorum ya bir şeyler iç tuvaletin geldiğinde gel rahim yukarı çıkar daha rahat görürüz ya da aşağıdan bakıcaz dedi.
Bir şeyler içip tuvaletim gelince tekrar baktı yine bebek gözükmedi bir şey gördük ama ben pek emin deliğim.6 temmuzda tekrar gidicez ama ben pek umutlu değilim artık :'((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…