- 7 Mayıs 2014
- 148
- 43
- 123
- 37
- Konu Sahibi ciniviz_35
-
Allah kucagınıza almayı da nasip etsin İnşaAllah..ilk hamileliğimi yaşıyorum eşim ve ben çok heyecanlıyız napmam gerekiyor ne yiyip ne içmem gerekiyor çalışan bi anneyim ne zaman işden izin almam gerekiyor hiç bilmiyorummmm.. ama bildiğim tek şey heyecan ve mutluluk..
Allah kucagınıza almayı da nasip etsin İnşaAllah..
Benim de ilk gebeliğim..
Doktorun söylediği şey şu; "Hamilelik hastalık değildir"
Rahat ve sakin olmanı tavsiye ederim..
Ama ilk haftalar ağır iş yapma dinlen 12. Ci haftaya kadar dikkat et..
Mesela ben iş yaptım ama yormadan kendimi sürekli yatmadım..
Güzel bir heyecan :) Allah herkese nasip etsin yaşatsın bu duyguyu..
Sadece sakin ve rahat bir hayat gerekiyor..
Bugunku aklim olsaydi o kadar kilo almazdim diyorum en cokCatlak kremlerini erkende edinin ve booll booll surunun:)Kilo dogumun sekki acisindan da cok onemli diyorlar bu arada Bol bol sebze meyve yiyin,hormonsuz olmalarina dikkat edin,hurma yerseniz agirbasli,ayva yerseniz gamzeli,elma yerseniz de guzel oliyor derler.Ne kadar dogru bilemem tabi:)Bide intte arastirma yaparsaniz zaten bol bol bilgi alirsiniz.Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
ayyy canımmm inşallahhh.. bakalım yarın muaneye gidicem vajinal muane istemiyorum ultrasonla baktırcam bide kan tahlili falan yaparlar heralde..Bagira bagira pozitif diyor canim bu test:)Benimki silikti,iki aylik oldu bile
Oyle bisey yok diye biliyorum.Benim ikinci hamileligim,ikisinde de oyle bi muayene olmadi.Kan,idrar testi bide ultrasonla bakiliyor zaten:)Hadi bakalim,sevincli haberlerini de alalim insallah:)ayyy canımmm inşallahhh.. bakalım yarın muaneye gidicem vajinal muane istemiyorum ultrasonla baktırcam bide kan tahlili falan yaparlar heralde..
veririm canım tabikide.. içim içime sığmıyorOyle bisey yok diye biliyorum.Benim ikinci hamileligim,ikisinde de oyle bi muayene olmadi.Kan,idrar testi bide ultrasonla bakiliyor zaten:)Hadi bakalim,sevincli haberlerini de alalim insallah:)
Oyle bisey yok diye biliyorum.Benim ikinci hamileligim,ikisinde de oyle bi muayene olmadi.Kan,idrar testi bide ultrasonla bakiliyor zaten:)Hadi bakalim,sevincli haberlerini de alalim insallah:)
ami cnm da dün bebiş bizi korkuttu kanamam olduAyyy hadi hayirli olsun canim insallah:)Zaten bu hamilelik testleri varken yok gosterebilirmis bebegi ama yokken var cok az gosterirmis.Saglikla kucagina aldigin gunleri de gostersin rabbim insallah.Doktor zaten tavsiyelerde bulunmustur sana.Kendine dikkat et...
Aman dikkatli ol o zaman!Ne yapnissan artik,seninki gozdagi vermis belli kiami cnm da dün bebiş bizi korkuttu kanamam oldusabah dr gittik herşey normal dedi
saol cnmmAman dikkatli ol o zaman!Ne yapnissan artik,seninki gozdagi vermis belli kiCok cok gecmis olsun
doğumlarımız aynı gün görünüyor :) benimde ilk çoçuğummAllah kucagınıza almayı da nasip etsin İnşaAllah..
Benim de ilk gebeliğim..
Doktorun söylediği şey şu; "Hamilelik hastalık değildir"
Rahat ve sakin olmanı tavsiye ederim..
Ama ilk haftalar ağır iş yapma dinlen 12. Ci haftaya kadar dikkat et..
Mesela ben iş yaptım ama yormadan kendimi sürekli yatmadım..
Güzel bir heyecan :) Allah herkese nasip etsin yaşatsın bu duyguyu..
Sadece sakin ve rahat bir hayat gerekiyor..
Allah kucagına almayı da nasip etsin canım :)doğumlarımız aynı gün görünüyor :) benimde ilk çoçuğumm
ilk hamileliğimi yaşıyorum eşim ve ben çok heyecanlıyız napmam gerekiyor ne yiyip ne içmem gerekiyor çalışan bi anneyim ne zaman işden izin almam gerekiyor hiç bilmiyorummmm.. ama bildiğim tek şey heyecan ve mutluluk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?