- Konu Sahibi KUBRAIHSAN
İLK HAMİLELİĞİMM VE DELİLER GİBİ SEVDİĞİM İNSANDAN BİR PARÇA TAŞIYORUM ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİN

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende o duyguyu yaşamak çok istiyorum
olur herşeyi zamana bırak bende 6 aydır istiyordum ve sonunda oldu şükür![]()
inşaalah. Ilaç yada her hangi bi kür uyguladınız mı ?
İLK HAMİLELİĞİMM VE DELİLER GİBİ SEVDİĞİM İNSANDAN BİR PARÇA TAŞIYORUM ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİN![]()
Allahım inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sizede nasip etsinn..Tebrık ederım Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın. Inş benımde bı bebegım olur senın yasadgın duygulrı yasayabılırım....
Allahım inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sizede nasip etsinn..![]()
sadece korunmadım o kadar ve ilişkimden sonra bi yarım saat yattım hemen kalkmadım
uzun zamandır doktora gittiğimde heyecanlandığım kadar heyecanlanmamıştım :) kalp atışını da duydum ya çok şükür yarabbim![]()
kalp atışı ne zaman belli oluyor. bende bugün öğredim yaklaşık 3 haftalık dedi. yarın kendi doktoruma gideceğim. yarın duyarmıyım
deneyeceğim bunu
kalp atışı ne zaman belli oluyor. Bende bugün öğredim yaklaşık 3 haftalık dedi. Yarın kendi doktoruma gideceğim. Yarın duyarmıyım
uzun zamandır doktora gittiğimde heyecanlandığım kadar heyecanlanmamıştım :) kalp atışını da duydum ya çok şükür yarabbim![]()
kalp atışı ne zaman belli oluyor. bende bugün öğredim yaklaşık 3 haftalık dedi. yarın kendi doktoruma gideceğim. yarın duyarmıyım
Arkadaşım hayırlı uğurlu olsun. Kalp atışını nasıl duydun? Ben de 7 haftalık hamileyim.
doktor bir tane ultrason cihazıyla baktı hep baktığı cihazdan farklıydı orada duyduk ama daha çok küçük dedi :) minicik bizim yawrucak daha teyzesiiiii
bu arada seninle muhtemel doğum tarihimiz aynı![]()