Ilk hamilelikk ilk duygularr kim neler hissediyor

İLK HAMİLELİĞİMM VE DELİLER GİBİ SEVDİĞİM İNSANDAN BİR PARÇA TAŞIYORUM ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİN:nazar::40:

Tebrık ederım Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın. Inş benımde bı bebegım olur senın yasadgın duygulrı yasayabılırım....

uzun zamandır doktora gittiğimde heyecanlandığım kadar heyecanlanmamıştım :) kalp atışını da duydum ya çok şükür yarabbim :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kalp atışı ne zaman belli oluyor. Bende bugün öğredim yaklaşık 3 haftalık dedi. Yarın kendi doktoruma gideceğim. Yarın duyarmıyım

kaç haftalıkta kalp atışı duyuluyor benim bebeğimin 2 aylık olması beklenirken daha da küçükmüş yumurtlamam geç olmuş doktorum öyle dedi gebelik kesesi görüldü ama kalp atışınıda duymak istiyorum:16:

benimde ilk hamileliğim ama ben biraz riskli geçiriyorum kanama oldu istirahat verdi doktor yattım baya sonra mecbur rapor bitti işe başlamak zorunda kaldım leke şeklinde devam ediyor ama artık yapabilecek bir şeyim yok Rabbim hayırlısını versin hepimize...:1: Ben kalp atışlarını duydum bebeğimin mükemmel bir andı

uzun zamandır doktora gittiğimde heyecanlandığım kadar heyecanlanmamıştım :) kalp atışını da duydum ya çok şükür yarabbim :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Arkadaşım hayırlı uğurlu olsun. Kalp atışını nasıl duydun? Ben de 7 haftalık hamileyim.

kalp atışı ne zaman belli oluyor. bende bugün öğredim yaklaşık 3 haftalık dedi. yarın kendi doktoruma gideceğim. yarın duyarmıyım

Canım tebrik ederim. Yalnız 3 haftalık daha çook erken sanırım. Çünkü bende 4,5-5 haftalıkltım ilk doktora gittiğimde. Gebelik kesesini bile göremeyiz dedi. Ki ultrasondan baktı gerçekten göremedi. 1 hafta sonra tekrar gittim o zaman anca geleblik kesesini gördü. Kalp atışları sanırım 6-7 haftadan sonra anca duyulabiliyor.

Bende bu hafta başında gittim kalp atışları için. 8 haftamızı doldurduk çok şükür. Ben çok bişey anlayamıyorum şu anda. Kalp atışlarını duyduğumda çook heycanlandım. Gözümden yaş geldi mutluluktan. Ama şu anda sanki hamile değilmişim gibi.

Yakın çevrem çok normal olduğunu söylüyor. Biraz daha büyüyüp, hareketlenmeye başladığında birşeyler hissedersin diyorlar. Birde tabi kucağına aldığında o bağlılık oluyşuyor diyorlar.

Bakalım yaşayıp göreceğiz. Sağlıkla inşallah bebeğimize kavuşuruz. :emir_bebek::nazar:

Arkadaşım hayırlı uğurlu olsun. Kalp atışını nasıl duydun? Ben de 7 haftalık hamileyim.

doktor bir tane ultrason cihazıyla baktı hep baktığı cihazdan farklıydı orada duyduk ama daha çok küçük dedi :) minicik bizim yawrucak daha teyzesiiiii

bu arada seninle muhtemel doğum tarihimiz aynı :49::49::49::49::49::49::54::54::54::54::54:

doktor bir tane ultrason cihazıyla baktı hep baktığı cihazdan farklıydı orada duyduk ama daha çok küçük dedi :) minicik bizim yawrucak daha teyzesiiiii

bu arada seninle muhtemel doğum tarihimiz aynı :49::49::49::49::49::49::54::54::54::54::54:

bana da vajinal muayene etti. böyle o küçük yuvarlak yavrumuz seyirme şeklinde kalp atışı vardı. doktor gösterdi. hani ses şeklinde gelmedi de ondan seninki nasıldı diye merak ettim?? evet doğum tarihi ortalama aynı:) bizimki tüp bebek teyzesi. seninki normal mi?

Back
X