ilk hcg değeri

Canim adetim pazar gunu. Eger ignenin etkisi olsaydi degerimin mutlaka dusmesi gerekirdi. Cunku 15 ocakta 14.98 16 ocakta 24.87 cikti. Eger gebelik olmasa tam aksine 16 ocakta 5-10 arasi cikmasi gerekirdi ki ignenin etkisi geciyor diyebileyim

Canim adetim pazar gunu. Eger ignenin etkisi olsaydi degerimin mutlaka dusmesi gerekirdi. Cunku 15 ocakta 14.98 16 ocakta 24.87 cikti. Eger gebelik olmasa tam aksine 16 ocakta 5-10 arasi cikmasi gerekirdi ki ignenin etkisi geciyor diyebileyim
Bencede iğneden değil sen bayağı hanilesin süpheli pozitif dememdeki neden değerin 1000 leri görmeden dr süpheli bakıyor dış gebelik v. S diye

Bencede iğneden değil sen bayağı hanilesin süpheli pozitif dememdeki neden değerin 1000 leri görmeden dr süpheli bakıyor dış gebelik v. S diye
Evet canim haklisin bende bu yuzdenn doktora gitmiyorum simdi. Degerlerimi kendim takip edicem. Kesenin görününebileceği degere kadar bekleyecegim. 2000lere yaklastigimda gidecegim. Simdi gitsem doktorda kese gorunsun bekleyelim diyecek bos yere gitmek istemiyorum. 2 hafta sabredersem 5 haftalik olur zaten o zaman giderim

Mutlaka haber ver banada. ( ben hiç sabredemedim iki yil bekledikten sonra hergün test yapıyordum)

Mutlaka haber ver banada. ( ben hiç sabredemedim iki yil bekledikten sonra hergün test yapıyordum)
Bende sabirsizim o yuzdenn 1 gun arayla iki test yaptim ama su saatten sonra beklemekten baska birsey gelmez elimden. Doktor keseyi gormesen kesin hamilesin demeyecegi icin kendimi yipratip dis gebelik vs diye umutsuzluga dusmek istemiyorum. 8 ay bekledim. Su an en buyuk ihtiyacim umut. Cocugun var gibi 2 hafta bekleyecegim ki bekledigime degsin ve gittigimde kesemi goreyim :)

Bende kan artısını takıp etmek drum çağırdı iki günde bir kan verdim hiç ultrasona yonelmedi değerim 1000 i görünce baktık ve keseyi gördük hatta kalp atısını gördük

Ben beklenen adet tarihimde keseyi görmüşüm, yani 2 ekimdi sat tarihim.2 kasımda keseyi görmüşüm tam bir ay sonra yani. hamile olduğumu 25 ekimde öğrenmişim.
Ultrason görüntümde tarih yazıyormuş pardon 18 kasımda görmüşüm keseyi kusura bakma hafızam cok ıyı değil bide hamilelik cok unutkanlık yapıyor cok özür dilerim yani sat tarihimdem 48 gün sonra kese ve kalp atısını görmüşüm

Senin gordugun hesaba gore bakarsam benim 11 subata geliyor galiba. Sat 25 aralik. Sence ne zaman gorurum?

Adete 5 gün kala 28.2, 7 gün sonra yani adetin 3. günü 626.5 çıktı benim. Keseyi görmek için bekliyorum Allah'ın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…