ilk hcg değeri

Ben bu konunun takipçisiyim. konunun taşı toprağı altın keşke tüm hamileler yazsa çünkü , çok çeşitli bhcg değerleri var. ve gebeliğin ilk 6 haftasnda en önemli kriter bHCG değeri

bence daha kesenin gozukmeyecegi kadar ufak ikizlernz var oyle dusunuyorm
Bi yerde okumuştum ikiz olunca kese geç görülebiliyor diye acaba ne kadar doğru ?
Üstelik beta yüksek olduğu halde görünmedi. bi yandan da ha da bir aylık normal diyorum of. kafam iyice karıştı.

Benim Cuma 7 olan değerim bugün 5,37 ye düştü.. Şimdi regliyle atmayı bekleyeceğim..

Herkese iyi dileklerimi sunarak müsadenizle en azından konuyu konuşmaktan bir süre uzaklaşacağım :)

Allah hepimize bir an önce anneliği nasip etsin inşallah :)

canim anladgm kadaryla kimyasal yasiyorsn. Oncelikle gecmis olsun, metanetine hayran kaldim. Ben cok etkilenmistm. Yinr de emnm zorlanms ve uzulmussundr allah sabir versn.
Kafani toparlar toparlamaz, yine gelmelisin :)

Benim adetimin geciktiği 3.gununde test yaptım silik çıktı ardından pembe ve kahverengi kanamam oldu lekelenme seklinde 2gun. Gecikmenin tam 1.haftasında kanda baktırdım 8.90 çıktı değerim. Bu değere göre gebelik mi oluyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…