- 21 Nisan 2013
- 2.825
- 3.482
- 108
- 34
- Konu Sahibi humanistmira
-
ikiz olabilir mi?1aylik
selamlarrr...
ilk hcg'niz kacti kanda? adete kac kala ya da kacinci gunde yaptirdiniz bir de...
insallah hersey yolundadir cnm gulerek mutlu ayrilirsin insallah doktorun yanindan:)4 gün geçince 486 çıktı yarın dr kontrolüm var inşallah herşey yolundadır 5 ay önce 9 haftalık düşük yaptımdua edin banada kızlar
yani degerler 2 gun arayla olanlar dmi cnm?Benim adetimi 7 gün geçince 253 ama bugun 9
Gun 292 cikti yani degerim 2 ye katlanmiyor boyle olan var mi sonradan duzelen
Evet ya ; (yani degerler 2 gun arayla olanlar dmi cnm?
Bilmiyorum canim. beta 7845cikti Ama kese görünmediikiz olabilir mi?
bence daha kesenin gozukmeyecegi kadar ufak ikizlernz var oyle dusunuyormBilmiyorum canim. beta 7845cikti Ama kese görünmediikiz ihtimalim var annem ikiz getirdi teyzemin kizida ikiz getirdi
bence daha kesenin gozukmeyecegi kadar ufak ikizlernz var oyle dusunuyormBilmiyorum canim. beta 7845cikti Ama kese görünmediikiz ihtimalim var annem ikiz getirdi teyzemin kizida ikiz getirdi
Bi yerde okumuştum ikiz olunca kese geç görülebiliyor diye acaba ne kadar doğru ?bence daha kesenin gozukmeyecegi kadar ufak ikizlernz var oyle dusunuyorm
En fazla 2500 leri buluyor bendede suphe vardi yanımdaki hastanin 2000 di geldigindeDoktor
Bir aylık dedi. dis gebelik falan demedi. yarın gel dedi sadece. dış gebelik beta bçg artışı maksimum kaç oluyor. yada ona bağlı değil mi acaba
cnm gittinmi doktora?Arkadaşlar bugün kaç testi yaptim beta hcg 7845 çıktı. ama kese görünmedi ultrasonra. doktor yarın idrarin sıkışıkken gel dedi. nu normal mi kızlar
canim anladgm kadaryla kimyasal yasiyorsn. Oncelikle gecmis olsun, metanetine hayran kaldim. Ben cok etkilenmistm. Yinr de emnm zorlanms ve uzulmussundr allah sabir versn.Benim Cuma 7 olan değerim bugün 5,37 ye düştü.. Şimdi regliyle atmayı bekleyeceğim..
Herkese iyi dileklerimi sunarak müsadenizle en azından konuyu konuşmaktan bir süre uzaklaşacağım :)
Allah hepimize bir an önce anneliği nasip etsin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?