Hayirli olsun canim topigi sonunda acmissin takipteyim:)
Basarilar.. ben de takipteyim. Gectigimiz hafta itibariyle yaklasik 10 kilo gitmis oldu benden. (10 haftada)
Boyunuz kilonuz kac?
Hos buldum canim :)Hoşgeldin :)) Teşekkür ederim.
2,5 ay da 10 kilo çok iyi, azminiz daim olsun. :) Özelden yazacaktım, ama kapalı sanırım.
Ceviz cok kalori ve yagli oldugu icin baska bir kuruyemis cesidine mi baksan acaba internette kalori hesabi yapabilirsin ama ceviz yagli ve kalorili diye biliyorum tabi sana kalmis yinede:)14:00- 15:00 Arası biraz abartı mı oldu... önce 1 elma 2 ceviz yedim, sonra da yine 3 hurma bir parça peynir ve 2 ceviz. Çay
Hakkaten ya, o kadar tokum ki şu an. Hurma da çok tutuyor. Tavsiye ederim. Kayısı, şeftali, muz glisemik indeksi yüksek olanlardan. Bir doktor uzak durmamı söylemiştiCeviz cok kalori ve yagli oldugu icin baska bir kuruyemis cesidine mi baksan acaba internette kalori hesabi yapabilirsin ama ceviz yagli ve kalorili diye biliyorum tabi sana kalmis yinede:)
AminAllah mübarek etsin Samsonn. Ben de yarıpatates diyetine başlayacağım.
Ben 64 iken yapmıştım. 4 günde 3 kilo vermiştim kalıcı olarak.Amin, thank youuu.
O ne yaw? Patatesten diyetmi olur mu? Basit karbonhidrat kendileri.
Nasıl yapılıyor ki? 4 günde 3 kilooooBen 64 iken yapmıştım. 4 günde 3 kilo vermiştim kalıcı olarak.
Sadece patates yiyorsun.Nasıl yapılıyor ki? 4 günde 3 kiloooo
Sınırsızzz....çok ilginç, ben yapsam kesin yarar ama vermek için değil... Patates ve mısır bana istisnasız kilo olarak dönüyor.Sadece patates yiyorsun.
Afiyet olsun guzel gorunuyorlarDün akşam yemeği olarak küçük bir uskumru (konserve) , humus ve roka yedim. 45 gr' da antep fıstığı
Spor: 1 saat eliptik bisiklet
10:00 Kahvaltı= Yulaf ezmesi, 1 adet yumurta, biraz peynir, biraz zeytin yağı , maydonoz ve çörek otundan oluşan yulaf kurabiyelerimi yedim. Çayla ve KK ile tabi :)
Eki Görüntüle 2135645
Güzel ya, bence poğaça'yı aratmıyor. İşin can alıcı noktası, saat 10 da yedim, neredeyse 5 saat oldu, hala aç hissetmiyorum :)Afiyet olsun guzel gorunuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?