Thank youuuBence gayet iyi gidiyorsun:)
Insan yanlis yaptikca dogruyu ogreniyor ve bazen birseyleri kazanmak icin yanlis yapmak gerekiyor yaptigindan ders cikarmis olman ne guzelThank youuu
Ya 3 gün sapıttım. 1 hafta da verdiğimi geri aldım resmen, ama bana ders oldu. 5 dk'lık keyf için 1 haftanın çalışmasını heba etmek çok saçmaymış.
Sorma, çok acı oldu. Ben yaptım sen yapmaInsan yanlis yaptikca dogruyu ogreniyor ve bazen birseyleri kazanmak icin yanlis yapmak gerekiyor yaptigindan ders cikarmis olman ne guzel
Baslarda bende kacamak yaptim ama kendime ceza verdim ekstra spor yaptim (hemde plank)Sorma, çok acı oldu. Ben yaptım sen yapma
Senin sporların süper zaten yaa. MaşallahBaslarda bende kacamak yaptim ama kendime ceza verdim ekstra spor yaptim (hemde plank)
Emek olmadan yemek olmaz mantigiyla sporlarimi hic bırakmadan yapmaya calisiyorum cok sukur :))Senin sporların süper zaten yaa. Maşallah
Dünkü menümü yazmamışım. Humus, peynir, hurma, leblebi gibi şeyler yedim gün içinde. Akşam da 1 dolma, bir dolu tabak fırın sebze. O simiti de yemiyeydim, günü iyi kapatmış sayılırdım bence.
Simit olmayaymis iyiymis ama neyse telafi edersin canim:)
Bu sabah da 1 parça peynir 4 hurma ve 150 gr humus yedim. Eve gidince güzel bir spor yapmayı planlıyorum.
Lahmacun kacamagi ha himm arada kacamak yapiyorsun onada bir sey diyemiyicigim zamanla kacamaklar azalir zaten sporu haftada iki gun sonra uc gun diyerek artir istersen zor geliyor sanirim baslangictaNe zaman ne yedim tam hatırlamıyorum, ama hep tipik hurma, peynir, leblebi , ya da humus...bazen de elma gün içinde.
Bu akşam da 2 lahmacun yedim ama, lahmacun arada OK di mi? Karatay öyle diyor.
Bu sabah ki kahvaltım: yulaf, peynir ve domates ile yaptığım kurabiyeler + çay.
Bu hafta hiç doğru düzgün spor yapmadım, hep bi halsizlik uykusuzluk
Sormaa, hep bi halsizlik var eve gidince, yok sabah yaparım, sabah aman az daha uyuyayım bu akşam yaparım derken, hep yalan oldu... İlk hafta hiç kaçamak yapmamıştım, hep misafir yüzünden, ona aldım ben yedim :SLahmacun kacamagi ha himm arada kacamak yapiyorsun onada bir sey diyemiyicigim zamanla kacamaklar azalir zaten sporu haftada iki gun sonra uc gun diyerek artir istersen zor geliyor sanirim baslangicta
Evde leslie yapabilirsin 3 mil leslie 45 dk suruyor 300 kalori yaktiriyor kolay leslie dene derim:)Sormaa, hep bi halsizlik var eve gidince, yok sabah yaparım, sabah aman az daha uyuyayım bu akşam yaparım derken, hep yalan oldu... İlk hafta hiç kaçamak yapmamıştım, hep misafir yüzünden, ona aldım ben yedim :S
Haklısın, yaptım bir kaç kez, zevkli de. Zaten bir bunu bir de bisiklet yapıyorum şimdilik. :)Evde leslie yapabilirsin 3 mil leslie 45 dk suruyor 300 kalori yaktiriyor kolay leslie dene derim:)
Eliptik bisiklet miHaklısın, yaptım bir kaç kez, zevkli de. Zaten bir bunu bir de bisiklet yapıyorum şimdilik. :)
Evet, eliptik. Gerçekten yüzyılın buluşuEliptik bisiklet mi
Bende almayi dusunmustum sonra spor salouna yazilinca vazgectim o zaman eliptik bisikletle bol kalori yakmacalarEvet, eliptik. Gerçekten yüzyılın buluşuyaparsan tüm vücudun çalıştığını hissediyorsun, bir de diğer ev aletleri gibi eklemlere fazla baskı yapmıyor
Evet canım sana şu an hiç gerek yok. Zaten salonda da yapıyorsundur. Ben en erken 7'de evde olduğumdan spor için çok pratik oluyorBende almayi dusunmustum sonra spor salouna yazilinca vazgectim o zaman eliptik bisikletle bol kalori yakmacalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?