İlk hedef - 10 kg

Thank youuu

Ya 3 gün sapıttım. 1 hafta da verdiğimi geri aldım resmen, ama bana ders oldu. 5 dk'lık keyf için 1 haftanın çalışmasını heba etmek çok saçmaymış.
Insan yanlis yaptikca dogruyu ogreniyor ve bazen birseyleri kazanmak icin yanlis yapmak gerekiyor yaptigindan ders cikarmis olman ne guzel

Dünkü menümü yazmamışım. Humus, peynir, hurma, leblebi gibi şeyler yedim gün içinde. Akşam da 1 dolma, bir dolu tabak fırın sebze. O simiti de yemiyeydim, günü iyi kapatmış sayılırdım bence.

Bu sabah da 1 parça peynir 4 hurma ve 150 gr humus yedim. Eve gidince güzel bir spor yapmayı planlıyorum.

Ne zaman ne yedim tam hatırlamıyorum, ama hep tipik hurma, peynir, leblebi , ya da humus...bazen de elma gün içinde.

Bu akşam da 2 lahmacun yedim ama, lahmacun arada OK di mi? Karatay öyle diyor.

Bu sabah ki kahvaltım: yulaf, peynir ve domates ile yaptığım kurabiyeler + çay.

Bu hafta hiç doğru düzgün spor yapmadım, hep bi halsizlik uykusuzluk

Lahmacun kacamagi ha himm arada kacamak yapiyorsun onada bir sey diyemiyicigim zamanla kacamaklar azalir zaten sporu haftada iki gun sonra uc gun diyerek artir istersen zor geliyor sanirim baslangicta

Lahmacun kacamagi ha himm arada kacamak yapiyorsun onada bir sey diyemiyicigim zamanla kacamaklar azalir zaten sporu haftada iki gun sonra uc gun diyerek artir istersen zor geliyor sanirim baslangicta
Sormaa, hep bi halsizlik var eve gidince, yok sabah yaparım, sabah aman az daha uyuyayım bu akşam yaparım derken, hep yalan oldu... İlk hafta hiç kaçamak yapmamıştım, hep misafir yüzünden, ona aldım ben yedim :S

Evde leslie yapabilirsin 3 mil leslie 45 dk suruyor 300 kalori yaktiriyor kolay leslie dene derim:)

Evet, eliptik. Gerçekten yüzyılın buluşu yaparsan tüm vücudun çalıştığını hissediyorsun, bir de diğer ev aletleri gibi eklemlere fazla baskı yapmıyor
Bende almayi dusunmustum sonra spor salouna yazilinca vazgectim o zaman eliptik bisikletle bol kalori yakmacalar

Bende almayi dusunmustum sonra spor salouna yazilinca vazgectim o zaman eliptik bisikletle bol kalori yakmacalar
Evet canım sana şu an hiç gerek yok. Zaten salonda da yapıyorsundur. Ben en erken 7'de evde olduğumdan spor için çok pratik oluyor

Yeni yine yeniden ben

İlk bir hafta neredeyse 2 kilo vermiştim. Sonra yok misafir ağırla, sen misafir ol derken yedim içtim. Üzerine de 2 gün tatile çıktım. Tatilde de hiç bişey kısatlamadım. Geri döndüm başa...Allah'tan o kiloları vermişim yine de.

Bugün itibarıyla intemittent fasting benzeri bişeye başlıyorum. Ara öğün yok. 10-11 arası Kahvaltı mı yaptım, 5 e kadar bişey yemiyeceğim.

9 Nisan dan 25 Haziran 2,5 ay olmuş, ben sadece 1,5 Kg vermişim.

Çünkü bayramdı, tatildi derken sınırsız yedim yine. Menülerimi yazmak bana iyi geliyordu sanırım. Kimseye hesap vermeyince, bugün son kez mantığıyla herşeyi yiyorum ben yaaa.

Kızlar siz neler yapıyorsunuz? Esenmine , _Makaron_ , N nscckts , M Mitsuomi ara sıra da olsa uğrarsanız çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…