Iyiymis ne kadar kaloridir sence hepsi merak ettimGüzel ya, bence poğaça'yı aratmıyor. İşin can alıcı noktası, saat 10 da yedim, neredeyse 5 saat oldu, hala aç hissetmiyorum :)
Fazla fazla hesaplarsakIyiymis ne kadar kaloridir sence hepsi merak ettim
Bence gayet iyi kalorisi tam diyetlikmisFazla fazla hesaplarsak
7 kaşık yulaf x 37 kal : 259
1 yumurta :70
1 yemek kaşığı zeytin yağı :110
1 dilim peynir : 90
530 kal. Çok mu sence?
Ama bu kadar yulaf, peynir kullanmamışımdır. Ayrıca peynir yağlı olduğu için zeytinyağına da hiç gerek yoktu, onu da düşünemedim, o da çatlasın 1 tatlı kaşığıdır.
Yulaf gerçekten çok tok tutuyor. Bir de çok pratik. Canın tatlı mı istedi, 1 elma rendele, içine tarçın ve yulaf ezmesi kat, 1-2 kaşık süt (yoksa o bile şart değil), belki azıcık yağ, hindistan cevizi yağı katıyorum ben. Sonra yine benzer boyutlarda yağlı kağıtla fırınla. Bildiğin elmalı tart sana 10 dk'daBence gayet iyi kalorisi tam diyetlikmis
Kilonu haftada bir mi olcuceksin
Gunaydin canim bencede haftada bir ölçül derim ama bazi insanlarin vucudu biraz farkli oldugu icin 2 haftada bir ayda bir olcum yapmak gerekebilir sen takip et bakalim en dogru olcum nasil bulursun zamanla:)Günaydın Eli :)
Çarşamba dayanamadım, meraktan çıktım tartıya. Gerçi kendilerini de güven olmuyor, pili zayıflamış...
Her cumartesi tartılsam iyi olur diyorum. Yoksa 2 -3 günde tartılıp hiç değişim görmeyince biraz motivasyonum düşüyor.
Bildirim gelmemiş, şimdi gördüm. Burası grup değil ki sizin ki gibi ama, sadece günlük. O yüzden her zaman sohbete beklerim. Tavsiyelerini de aynı şekilde bekliyorumGunaydin Samson ,
Baska topiklerde kural geregi yazmiyorum , beni gormesinler simdi...Eskiden sohbet ederdim ama her listeye adini yazdiranlardan sonra boyle bir kural koydum.
Eli ile birbirinizi,takip ediyorsaniz size tavsiyem ya sen onun topigine gec ya da o senin topigine gelsin.
Bi kac arkadasta gelir . Topluca daha iyi motive olursunuz boylece.
Gunaydin canim bencede haftada bir ölçül derim ama bazi insanlarin vucudu biraz farkli oldugu icin 2 haftada bir ayda bir olcum yapmak gerekebilir sen takip et bakalim en dogru olcum nasil bulursun zamanla:)
Evet insan sabirsizlaniyor ilk baslarda ama zamanla alisirsin ben sormadim ama boy kilo kacti seninŞimdi gördüm mesajı Eli. İnşallah canım ya.. çok sabırsız biriyim. 2 gün özen gösterince tartıya büyük umutlarla koşasım geliyor hemen.
Bu spor olayında haklıymışsın ama, gerçekten zamanla seviyor insan. Dün yapamadım diye eksik hissediyorum. İnşallah akşama telafi edicem .
Bildirim gelmemiş, şimdi gördüm. Burası grup değil ki sizin ki gibi ama, sadece günlük. O yüzden her zaman sohbete beklerim. Tavsiyelerini de aynı şekilde bekliyorumSizin topiği zaten takipteyim. Gerçekten hem motive edici, hem faydalı oluyor.
Bence gayet iyi gidiyorsun:)Akşam yediğim çok az fırın patates dışında fena bir gün değildi sanki.
Gün içinde peynir, hurma, ceviz leblebi, 1 elma.
Akşam 7.de 4 köfte az patates. Sabah 20 dk eliptik bisiklet yapmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?