İlk hedef - 10 kg

Iyiymis ne kadar kaloridir sence hepsi merak ettim
Fazla fazla hesaplarsak

7 kaşık yulaf x 37 kal : 259
1 yumurta :70
1 yemek kaşığı zeytin yağı :110
1 dilim peynir : 90

530 kal. Çok mu sence?

Ama bu kadar yulaf, peynir kullanmamışımdır. Ayrıca peynir yağlı olduğu için zeytinyağına da hiç gerek yoktu, onu da düşünemedim, o da çatlasın 1 tatlı kaşığıdır.

Bence gayet iyi kalorisi tam diyetlikmis

Bence gayet iyi kalorisi tam diyetlikmis
Yulaf gerçekten çok tok tutuyor. Bir de çok pratik. Canın tatlı mı istedi, 1 elma rendele, içine tarçın ve yulaf ezmesi kat, 1-2 kaşık süt (yoksa o bile şart değil), belki azıcık yağ, hindistan cevizi yağı katıyorum ben. Sonra yine benzer boyutlarda yağlı kağıtla fırınla. Bildiğin elmalı tart sana 10 dk'da

Saat 3 de öğle yemeği niyetine 1 elma , 2 havuç yedim.

5:20 2 hurma 2 ceviz

Dün akşam 2 köfte 1 kaşık salata yedim. 1 avuç da çilek

30 dk - 2 mil Leslie yaptım.

Bu sabah 4 hurma ve bir parça peynir kahvaltı.

Kilonu haftada bir mi olcuceksin

Günaydın Eli :)

Çarşamba dayanamadım, meraktan çıktım tartıya. Gerçi kendilerini de güven olmuyor, pili zayıflamış...

Her cumartesi tartılsam iyi olur diyorum. Yoksa 2 -3 günde tartılıp hiç değişim görmeyince biraz motivasyonum düşüyor.

Protein olayını çok abarttım sanırım. Hiç aç hissetmeme rağmen çok yedim dün akşam. 2 parça diye kasaptan rica ettiğim et, 300 kg tutmuş.

Yanında sırf canım çekiyor acı soslu karabuğday. Üstelik evi süpürdüm diye spor da yapasım gelmedi.

Bu sabah: Peynirli, domatesli, baharatlı yulaf kurabiyelerimi yedim. Pizza mı desem, foccacio mu desem, öyle güzel oldu

Gunaydin Samson ,
Baska topiklerde kural geregi yazmiyorum , beni gormesinler simdi... Eskiden sohbet ederdim ama her listeye adini yazdiranlardan sonra boyle bir kural koydum.

Eli ile birbirinizi,takip ediyorsaniz size tavsiyem ya sen onun topigine gec ya da o senin topigine gelsin.

Bi kac arkadasta gelir . Topluca daha iyi motive olursunuz boylece.

Son düzenleme:
Gunaydin canim bencede haftada bir ölçül derim ama bazi insanlarin vucudu biraz farkli oldugu icin 2 haftada bir ayda bir olcum yapmak gerekebilir sen takip et bakalim en dogru olcum nasil bulursun zamanla:)

Bildirim gelmemiş, şimdi gördüm. Burası grup değil ki sizin ki gibi ama, sadece günlük. O yüzden her zaman sohbete beklerim. Tavsiyelerini de aynı şekilde bekliyorum Sizin topiği zaten takipteyim. Gerçekten hem motive edici, hem faydalı oluyor.

Gunaydin canim bencede haftada bir ölçül derim ama bazi insanlarin vucudu biraz farkli oldugu icin 2 haftada bir ayda bir olcum yapmak gerekebilir sen takip et bakalim en dogru olcum nasil bulursun zamanla:)

Şimdi gördüm mesajı Eli. İnşallah canım ya.. çok sabırsız biriyim. 2 gün özen gösterince tartıya büyük umutlarla koşasım geliyor hemen.

Bu spor olayında haklıymışsın ama, gerçekten zamanla seviyor insan. Dün yapamadım diye eksik hissediyorum. İnşallah akşama telafi edicem .

Evet insan sabirsizlaniyor ilk baslarda ama zamanla alisirsin ben sormadim ama boy kilo kacti senin

Saat 2 gibi bir kaç hurma ve ceviz. 5.30 da 1 elma yedim. Bugünü böyle kapatıcam inşallah. Belki en fazla çilek akşama

Ya iste oyle bir kural koyuldu. Uymasam ayip olur.

Sen gel bize misafir ol.

Hatta grup yaratin eli ile bence daha motive edici olur sizin icin.

İhmal edilmiş günlüğüm. Geri döndüm.

Misafir ağırlama sebebiyle hafta sonu pek iç açıcı geçmedi. An itibarı ile kaldığımız yerden devam. Spor ile hafta sonunu bir nebze de olsa telafi etmeliyim.

Akşam yediğim çok az fırın patates dışında fena bir gün değildi sanki.

Gün içinde peynir, hurma, ceviz leblebi, 1 elma.

Akşam 7.de 4 köfte az patates. Sabah 20 dk eliptik bisiklet yapmıştım.

Akşam yediğim çok az fırın patates dışında fena bir gün değildi sanki.

Gün içinde peynir, hurma, ceviz leblebi, 1 elma.

Akşam 7.de 4 köfte az patates. Sabah 20 dk eliptik bisiklet yapmıştım.
Bence gayet iyi gidiyorsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…