Canım sağolasınN nscckts sofrayı atarsin da, sizi gormeyi beklemiyordum. Oy maşallah size canım, çok şeker bi çekirdek ailesiniz, Rabbim hepinizi korusun.
Sofraya diyecek söz bulamıyorum zaten, ya o krepler burda olsa nasıl sarelle ile hupletmem ben onları. Iradene hayranim, bi de açık havada. Kofte, çay, off offf
Yaw karpuz da masum gözüktü Nisa. O zaman öğün yerine 300 gr karpuzda sorun yok mu dersin ?
Canım benim :)Nisa ellerine saglik o sofrada olasım geldi
Ama diyet izin vermiyo boreklere kreplere
Mesela senin verdiğin o hurmali tarifi yapcam mutlaka tatli krizine iyi gider:)Canım sağolasın
Hiç aklıma gelmiyor yemek biliyor musun
Gözümün önünde ama unutuyorum varlığını
Tadını unuttuğumdan can istemiyor hiç yoksa tadımlık yesem akşamda birşey yemezsem yenir ama amaaaannn diyorum yiyip napcam
Bence kahvaltıda 1 küçük dilim karpuz yenebilir ama ben olsam koruma döneminde yer akşam da daha az yerdim
Neden çünkü kalorisi az da olsa içinde şeker var biz istahlilar için ucunu kaçırmaya müsait birşey
Akşam az yeme şartı koyarak sabah tadımlık yersek bu sayede karpuzu da tadında bırakabileceğimizi düşünüyorum :)
Canım benim :)
Unsuz patatessiz fırında veya tost makinasında yapılmış mücver daha lezzetli börekten krepten :)
Haftaya yine piknik yapicaz bu kez kayınvalide mi davet ettimonda yapicam tost gibi oluyor çok çok daha lezzetli pişman oldum bugün yapmadigima :)
kesınlıkle ıse yarar canımMesela senin verdiğin o hurmali tarifi yapcam mutlaka tatli krizine iyi gider:)
Kahve degilde cay insaniyim ben gunde 2 demlik tek basima icerimkesınlıkle ıse yarar canım
yanında kahve de ıc sekersız turk kahvesı daha guzel olur :)
Kahve degilde cay insaniyim ben gunde 2 demlik tek basima icerim
Kahve degilde cay insaniyim ben gunde 2 demlik tek basima icerim
Cay sevilmez mi yaaaAyy çayı da bi ben sevmiyorum
İçiyorum öyle zorla soğuta soğuta
Bitki çayları için söylediğin kafamı karıştırdı aslında
Yaaa niye cay sevmiyosunuzbenımde cay aklıma gelmıyor
cayında yanında guzel olur sen dene sonucu yaz begendın mı begenmedın mı dıye
hatta onerını de yaz ıcıne sunu koysak daha guzel olur dıye :)
secıcı tuketıcek ısek barı damak tadı gelısmıs bırsey olsun degıl mı :)
Cay sevilmez mi yaaa
Malesef sallama olan bitki caylari oyle.. ama demlemeyi bilmiyorum
Cay sevilmez mi yaaa
Malesef sallama olan bitki caylari oyle.. ama demlemeyi bilmiyorum
Yaaa niye cay sevmiyosunuz
Zaten cok harika fikirlerim var onunla ilgili
Firsatini bulup yapayin hemen sizle paylascam
Erkek arkadaşımın ailesi ile bi gün gittik pikniğe iki kere semaverde çay yapıldı içtiler en az beş bardak içtiler ben şok tabi çok tanımıyorum onları şaşkın şaşkın baktım közde Türk kahvesi yaptım kendime ben onlar da bana bakmıştı bu neyin kafasını yaşıyor diye
Umarim ben bikmamo sallama caylar cay degıl zaten
bıldıgın hastalıga davetıye cıkaran seyler
esım 1 demlık ıcer aılem aılesı falan da cok ıcer
ben kahvaltı da kalabalıksak ıcerım veya mısafırlıge gıttıgımde oda en fazla 2 bardak
eskıden cok ıcerdım cayı okul donemınde
bıktım sanırım :)
cay sevmeyen insani anlamiyorum arkadas
Cidden neyin kafasini yasiyodun esenama kozde kahvede super ya
Umarim ben bikmam
3 senedir hergun bol bol iciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?