ahahahhaHayır bi de masumlastirmaya çalış miyor mu? 3 göççeçik lokumcuk, azcik halley.
İste o damadin inadina zayifla citir gelin olPis damat yüzünden hep bunlarkoca göbeğine laf etmiyim diye herhalde
Vermeden gitmem ya aslında sorun olmuyor çok bişi yok ama göğüslerim saolsun fermuar orda duraksıyor
Ya haklisin ama o kadar cok sey vardi yine iyi frenledim kendimi
Aynen Walla saldiri oldu ortalik kan revansımıt bal dondurma
:)
ne desem bılemedım
anladın sen
guzelım menu sekerpare halley ve lokum ıle saldırıya ugramıs kız
kesınlıkle katılıyorum
aynen yumurta da tavuk da kayınpederımın cıftlıgınden gezen kendı kendıne beslenen tavuk yemle falan da degıl en dogalı yanı :)
olmaz :)
Hayır bi de masumlastirmaya çalış miyor mu? 3 göççeçik lokumcuk, azcik halley.
Aynen Walla saldiri oldu ortalik kan revanmide agliyor bagirsaklarin gozu yasli karaciger suskunnnn
ama göcceciktiii ya
Yarindan yine start
bu dıyet +18 korku ıcerır
ben yarın pıknık ıcın sabah kofte yogurcam cevızlı kofte yapıcamYarindan yine start
Saglikli mi saglikli yiyeceklerrrrr
Anacim sende ki azmin yarısı bende olsaben yarın pıknık ıcın sabah kofte yogurcam cevızlı kofte yapıcam
krep yapıcam
borek yapıcam
tahin pekmez falan hersey yapıcam
ama ben sadece yumurta yogurt peynır zeytın salatalık domates yıcem
ben yemıyorum yapım da mıllet yesınAnacim sende ki azmin yarısı bende olsaMasallah der susarim
E yani orasi öyle ama ben dur azicik tadayim derin kesin kendimi tanıyorumben yemıyorum yapım da mıllet yesın
ınsanlar yıyıp ellerıne saglık dedıklerınde yemıs kadar oluyorum vallahı
o konuda kendıme hıc acımıyorum azcık tadım dıye dıye 100 kg oldumE yani orasi öyle ama ben dur azicik tadayim derin kesin kendimi tanıyorum
o konuda kendıme hıc acımıyorum azcık tadım dıye dıye 100 kg oldum
ben bılıyorum kendımde o tadımlarımı
anaconda gıbıyım
Doğru diyosundıyetde olan herkese bunu yapan bır kesım var
hatta dıyetdeyım deyınce hıc ısrar etmeyen bı anda ısrar etmeye baslıyor
hıc takma bu konuda bı kere terleyınce bırdaha tekrarlayamıyorlar
ne yıyecegımı ben bılırım deyıp cekılmek gerekıyor aman kırılmasınlar dıye ugrasınca daha cok ısrar ederler
Yaw karpuz da masum gözüktü Nisa. O zaman öğün yerine 300 gr karpuzda sorun yok mu dersin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?