Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üzgünümmmm dün 1 tatlııı 2 adet kestane şekeriiiii yedimm pişmanımmmm
bı deha olsaaa yaparmıyımm bılmıyommmm.kendıme kızıyorrr ve kendımıı kınıyorum kızlarrr
Merhaba kızlar benim 5 anneminde 10 kilo vermesi gerek napıcaz hiç bilmiyoruz valla( dukan düşünüyoruz ama sizin şöyle şöyle yap diyeceğiniz bişi var mı
üzgünümmmm dün 1 tatlııı 2 adet kestane şekeriiiii yedimm pişmanımmmm
bı deha olsaaa yaparmıyımm bılmıyommmm.kendıme kızıyorrr ve kendımıı kınıyorum kızlarrr
hoşgeldin melek2040,bende sürekli katılamıyorum ama bende devam ediyorum .o kadarcıktan bişey olmaz sporla veya birşeylerden kısarak dengelersin ben kendimi o kadar şartlandırmıyorum bir listeyle sınırlamıyorum çünkü sıkılıp bırakmaktan korkuyorum.ekmeği azalttım ,şeker katmıyorum çaya mesela, kendimi öyle bi denicem bakalım ne olcak sen nasıl yapıyosun
Uzun zamandır sayfama uğramamışım yaa:):) Neler yaptınız arkadaşlar.. Nasıl gidiyor diyetler... Ben yerimde saymaya devam ediyorum. Eylül başında izne çıkıyorum bakalım kan testlerimi falan yaptıracağım bir sıkıntı var yaaNeden yerimde sayıyorum ben
![]()
yarın kilo bildirimi yapcazmı kızlar
Arkadaşlar,
Ben kendimi bildim bileli kiloluyum.. Ama evlendikten sonra ve doğum yaptıktan sonra gelen kilolardan kurtulmaya çalışıyorum. Doğumdan sonra aldığım kiloları verdim.. Şimdi sıra evlendikten sonra aldığım kiloları vermeye geldi...
87 kilo ile başladığım diyetime 76 kilo ile devam ediyorum.. Bana katılıp destek vermek isteyenler varsa beklerim....
BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR değil mi???[/QUOTE
senınle benım hıkayemız aynı gıbı canım bende evlendıkten sonra aldım kılo ve dogum derken bıde baktım 96 olmusum:18: ama kararlıyım verıcem ısallah benımdeee ılk hedefım 10 kılo sonra tekrar 10 bakalım allah yardımcımız olsun elele verıp verelım şu kıloları kızlar hadı bakalım![]()
çok oldu görüşmeyeli çalışıyosun normal yoğunsundur bide tatile çıkcaksan hepsi üstüste gelmiş gibi sıkışır.benim iyi gidiyor diyet çok sıkmıyorum kendimi haftada 1 bucuk yeter diyorum. hiçmi veremedin kilo ne olduda öyle dedin
Arkadaşlar,
Ben kendimi bildim bileli kiloluyum.. Ama evlendikten sonra ve doğum yaptıktan sonra gelen kilolardan kurtulmaya çalışıyorum. Doğumdan sonra aldığım kiloları verdim.. Şimdi sıra evlendikten sonra aldığım kiloları vermeye geldi...
87 kilo ile başladığım diyetime 76 kilo ile devam ediyorum.. Bana katılıp destek vermek isteyenler varsa beklerim....
BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR değil mi???[/QUOTE
senınle benım hıkayemız aynı gıbı canım bende evlendıkten sonra aldım kılo ve dogum derken bıde baktım 96 olmusum:18: ama kararlıyım verıcem ısallah benımdeee ılk hedefım 10 kılo sonra tekrar 10 bakalım allah yardımcımız olsun elele verıp verelım şu kıloları kızlar hadı bakalım![]()
Hoş geldin Busecim:):) Nasıl bir diyet yapıyorsun??
Hoş geldin Busecim:):) Nasıl bir diyet yapıyorsun??
canı ben ekmegı ve sekerı keserek basladım bıde saat 7 den sonra evdeysem bısey yemıyorum ama mısafırlıktedıyette oldugumu soylesem daha cok ısrar edeceklerını bıldıgım ıcın sesımı cıkarmadan azcık yıyorum
:26
yle ıste canmbugun tartıldım 2 kg gıtmıs normalmı sence bana az geldı gıbı
![]()