• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk hedefim 10 kg vermek.. Sonraki hedef tekrar 10 kg.. Katılmak isteyen var mı??

Merhaba kızlar benim 5 anneminde 10 kilo vermesi gerek napıcaz hiç bilmiyoruz valla :(( dukan düşünüyoruz ama sizin şöyle şöyle yap diyeceğiniz bişi var mı

üzgünümmmm dün 1 tatlııı 2 adet kestane şekeriiiii yedimm pişmanımmmm
bı deha olsaaa yaparmıyımm bılmıyommmm.kendıme kızıyorrr ve kendımıı kınıyorum kızlarrr

bı deha olsaaa yaparmıyımm bılmıyommmm.kendıme kızıyorrr ve kendımıı kınıyorum kızlarrr

hoşgeldin melek2040,bende sürekli katılamıyorum ama bende devam ediyorum .o kadarcıktan bişey olmaz sporla veya birşeylerden kısarak dengelersin ben kendimi o kadar şartlandırmıyorum bir listeyle sınırlamıyorum çünkü sıkılıp bırakmaktan korkuyorum.ekmeği azalttım ,şeker katmıyorum çaya mesela, kendimi öyle bi denicem bakalım ne olcak sen nasıl yapıyosun

Merhaba kızlar benim 5 anneminde 10 kilo vermesi gerek napıcaz hiç bilmiyoruz valla :(( dukan düşünüyoruz ama sizin şöyle şöyle yap diyeceğiniz bişi var mı

canımm ben dukan sağlıklı değil diye biliyorum. bence her yediğinizin yarısını yiyiin tuzu yağı azaltın, bu şekilde 1 hafta deneyin. ve spor yada yürüyüş yapın. sonra baktınız veremediniz ki verirsiniz.başka diyet listesi bakarsınız :)

diyetin kilit noktası burası işte. sakın bir kere yedim diye pişman olma, arada vücuda onlarda lazım. hemen diğer gün toparlan ve devam ett. inan güzel sonuçların gelmesini etkilemez o ufak kaçamaklar

hoşgeldin melek2040,bende sürekli katılamıyorum ama bende devam ediyorum .o kadarcıktan bişey olmaz sporla veya birşeylerden kısarak dengelersin ben kendimi o kadar şartlandırmıyorum bir listeyle sınırlamıyorum çünkü sıkılıp bırakmaktan korkuyorum.ekmeği azalttım ,şeker katmıyorum çaya mesela, kendimi öyle bi denicem bakalım ne olcak sen nasıl yapıyosun

bendogurekersız recel felan yok denecek kadar azzz corba felen salata kuru kayısıs arada cok az kacamak

Uzun zamandır sayfama uğramamışım yaa:):) Neler yaptınız arkadaşlar.. Nasıl gidiyor diyetler... Ben yerimde saymaya devam ediyorum. Eylül başında izne çıkıyorum bakalım kan testlerimi falan yaptıracağım bir sıkıntı var yaa:(:( Neden yerimde sayıyorum ben:(:(

çok oldu görüşmeyeli çalışıyosun normal yoğunsundur bide tatile çıkcaksan hepsi üstüste gelmiş gibi sıkışır.benim iyi gidiyor diyet çok sıkmıyorum kendimi haftada 1 bucuk yeter diyorum. hiçmi veremedin kilo ne olduda öyle dedin

Uzun zamandır sayfama uğramamışım yaa:):) Neler yaptınız arkadaşlar.. Nasıl gidiyor diyetler... Ben yerimde saymaya devam ediyorum. Eylül başında izne çıkıyorum bakalım kan testlerimi falan yaptıracağım bir sıkıntı var yaa:(:( Neden yerimde sayıyorum ben:(:(

baktır canım bencedeee, zaman kaybetme.. ben yarın tartılıcam bakalım bir değişiklik var mı :))

çok iyi olur bencede. zaten diyetisyenin biri haftanın bir günü ve aç karnına tartılın diyor. bende sabah akşam tartılıyorum hastalık oldu sadece cumaları tartılcam bundan sonra .

Arkadaşlar,

Ben kendimi bildim bileli kiloluyum.. Ama evlendikten sonra ve doğum yaptıktan sonra gelen kilolardan kurtulmaya çalışıyorum. Doğumdan sonra aldığım kiloları verdim.. Şimdi sıra evlendikten sonra aldığım kiloları vermeye geldi...

87 kilo ile başladığım diyetime 76 kilo ile devam ediyorum.. Bana katılıp destek vermek isteyenler varsa beklerim....

BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR değil mi???[/QUOTE
senınle benım hıkayemız aynı gıbı canım bende evlendıkten sonra aldım kılo ve dogum derken bıde baktım 96 olmusum:18: ama kararlıyım verıcem ısallah benımdeee ılk hedefım 10 kılo sonra tekrar 10 bakalım allah yardımcımız olsun elele verıp verelım şu kıloları kızlar hadı bakalım:21::21::21::21:

inşallah buse8 bu arada hoşgeldin aramıza .evlilik insanı bu kadarmı değiştirir demi derlerdide inanmazdım :)taki bu hale gelene kadar ben dikkat ederim göbeğim falan olmaz diyodum nerdeee

bu hafta bide sporu eklicem arkadaşlar ip atlicam, asansör yerine merdiven çıkmayı dşünüyorum bide stepper diye bir alet var yararı olsuğunu söylüyor arkadaşlar konu açmış eşimi kandırabilirsem ondan alcam ikinci eli çok uyguna tavsiye ederim arkadaşlar

bugün tartıldım 70.4 geldim 1 kilo gitti hadi hayırlısı bizim kızlardan ses soluk yok nerdesiniz

çok oldu görüşmeyeli çalışıyosun normal yoğunsundur bide tatile çıkcaksan hepsi üstüste gelmiş gibi sıkışır.benim iyi gidiyor diyet çok sıkmıyorum kendimi haftada 1 bucuk yeter diyorum. hiçmi veremedin kilo ne olduda öyle dedin

Bir kaç aydır veremiyorum yaa.. 12 kilo verdim sonra durdu hala aynıyım ama.. bilmiyorum..

Arkadaşlar,

Ben kendimi bildim bileli kiloluyum.. Ama evlendikten sonra ve doğum yaptıktan sonra gelen kilolardan kurtulmaya çalışıyorum. Doğumdan sonra aldığım kiloları verdim.. Şimdi sıra evlendikten sonra aldığım kiloları vermeye geldi...

87 kilo ile başladığım diyetime 76 kilo ile devam ediyorum.. Bana katılıp destek vermek isteyenler varsa beklerim....

BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR değil mi???[/QUOTE
senınle benım hıkayemız aynı gıbı canım bende evlendıkten sonra aldım kılo ve dogum derken bıde baktım 96 olmusum:18: ama kararlıyım verıcem ısallah benımdeee ılk hedefım 10 kılo sonra tekrar 10 bakalım allah yardımcımız olsun elele verıp verelım şu kıloları kızlar hadı bakalım:21::21::21::21:

Hoş geldin Busecim:):) Nasıl bir diyet yapıyorsun??

Hoş geldin Busecim:):) Nasıl bir diyet yapıyorsun??

canı ben ekmegı ve sekerı keserek basladım bıde saat 7 den sonra evdeysem bısey yemıyorum ama mısafırlıkte:5:dıyette oldugumu soylesem daha cok ısrar edeceklerını bıldıgım ıcın sesımı cıkarmadan azcık yıyorum:56::26:oyle ıste canmbugun tartıldım 2 kg gıtmıs normalmı sence bana az geldı gıbı:19:

Back
X