Yaa iste ben kan aldirmaktan korkuyorum.. korkmasam hemen gidip aldiririm.. yani hem kandan ve igneden korktugum icin hemde ya boduna seviniyorsam.Tebrikler hamilesinBu kadar için rahat etmicekse kan testi yaptır bence çıkar.
Günaydin canim nap biliyomusun disari pencereden disari tut bak ve resim cek cok net belli olur ozamanKizlar dun oglen yamistim test ve geceyi zor gecirerek uyandim ve su anda ilk idrarimla yaptigim teste bakiyorum.
Ustteki dunki test
alttaki de az once yaptigim.
Sorma zaten onu dusunuyorum kara kara. Ama kucagima evlat alma isteginden daha hafif basiyor korku. Sadece yavas yavas hamilelik doneminde alisacagim bir sey.İgneden korkuyon nasıl doğum yapcn :)
Ben yaptim gecen ay disardan baktim bom bostu negativ yaniKizlar dun oglen yamistim test ve geceyi zor gecirerek uyandim ve su anda ilk idrarimla yaptigim teste bakiyorum.
Ustteki dunki test
BakGünaydin canim nap biliyomusun disari pencereden disari tut bak ve resim cek cok net belli olur ozaman
Disardan degil buna normal bakinca gorunuyor cizgiBen yaptim gecen ay disardan baktim bom bostu negativ yani
Ben birincidekini gördüm ikinci altta kalmis büyük ihtimal hamilesi. Cünki olmayinca bombos cikiyo ve bu testte yanilma payi cok düsük
Cnm bncede git bi kan ver hem igneyede alismis olursun :) bn daha 7 haftaligim en az 5 kez kan alindi bugunde saglik ocagina gidicem yine testler icin kan vermeyeSorma zaten onu dusunuyorum kara kara. Ama kucagima evlat alma isteginden daha hafif basiyor korku. Sadece yavas yavas hamilelik doneminde alisacagim bir sey.
Hayirli olsun darisi banaKizlar dun oglen yamistim test ve geceyi zor gecirerek uyandim ve su anda ilk idrarimla yaptigim teste bakiyorum.
Ustteki dunki test
Ben yanlis hatirlamiyosam yurt disindamiydiniz öyleyseniz ultrasyonlada baksrlar burda alttan bakiyolar görünüyoKizlar dun oglen yamistim test ve geceyi zor gecirerek uyandim ve su anda ilk idrarimla yaptigim teste bakiyorum.
Ustteki dunki test
Dogru almanyadayim. Insallah 5 dakka sonra doktoru aricam bakalim kan aldirmaya gel derse hemen gitcem. Sonuc anca yarina cikar ozaman.Ben yanlis hatirlamiyosam yurt disindamiydiniz öyleyseniz ultrasyonlada baksrlar burda alttan bakiyolar görünüyo
ayyy burda 1 saat sonra çıkıyor yarına kadar hem sen hem biz çatlarız vallaDogru almanyadayim. Insallah 5 dakka sonra doktoru aricam bakalim kan aldirmaya gel derse hemen gitcem. Sonuc anca yarina cikar ozaman.
Yaa sorma. Bi kere daha kan verdiydim de ogleden sonra aradim. Sonuc geldi ama yarin sabah verebiliriz dedi. Ben en iyisi persembeye kadar gelmesse ariyim oyle gideyim. Kesinlesmis olur.ayyy burda 1 saat sonra çıkıyor yarına kadar hem sen hem biz çatlarız vallasöyle de hemen baksın sonuçlandırsınlar. beni hiç doktorum alttan kontrol etmedi hep karnımdan baktı
Bende oyleyim ama cok fevri davrandigimi dusunuyprum onceki zamanlarda. Simdi agirdan almam lazim. No stress'i uygulamaya caliscam canim.Kız nasıl dayancan bi kaç gün bn olsam çatlarım :)
Zaten stressiz olmk gerekse de duramıyoruz ama snn gbi şüphede duramam kan verirdim hmn ne kadar erkn o kdr iyi öğrenmk bnceBende oyleyim ama cok fevri davrandigimi dusunuyprum onceki zamanlarda. Simdi agirdan almam lazim. No stress'i uygulamaya caliscam canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?