- 2 Ağustos 2016
- 4
- 0
- 1
- 35
Yok olmaz öyle şey hormon tedavisi görmüyorsan o testler yanlış çıkmaz. Hem kan aldırmaktan korkuyorum diyosun nasıl doğum yapacaksın? Benim yerimde olsan naparsın acaba damarı bulamıyolar en az iki defa deliyolar ya da elimden alıyolar kanı ki çok acı verici. Güçlü ol sen hamişsin anne sayılırsın git testini yaptır ya da jinekoloğa git keseyi görsün.Yaa iste ben kan aldirmaktan korkuyorum.. korkmasam hemen gidip aldiririm.. yani hem kandan ve igneden korktugum icin hemde ya boduna seviniyorsam.
Dogru. Ama ikisinde de varİlk resimde daha beilirgin sanki canım
Randevu aldim cumaya insallahCanim kan ver artik
Oww cumaya :) bekleyebilcdkmisin :)Randevu aldim cumaya insallah
Yok bekleyemicemmmmm. Amma daha once olmazmis. Ben de emin olurum. O gune kalirsam kesin hamileyim demek. Kendimi oyle teselli ediyorum...Oww cumaya :) bekleyebilcdkmisin :)
Hayirlisi olsun hakkinda insallahYok bekleyemicemmmmm. Amma daha once olmazmis. Ben de emin olurum. O gune kalirsam kesin hamileyim demek. Kendimi oyle teselli ediyorum...
Adetim geldiHayirlisi olsun hakkinda insallah
bende kan aldırmaktan iğneden korkardım 9 aylık hamileliğim de ben bile unuttum kaç kez kan aldırdığımı .. korkunun ecele faydası yok alışıyosun belli bi vakitten sonra :) hayırlı olsunYaa iste ben kan aldirmaktan korkuyorum.. korkmasam hemen gidip aldiririm.. yani hem kandan ve igneden korktugum icin hemde ya boduna seviniyorsam.
Yerleşme kanaması olabilir, bekle istersen.Adetim geldi
Yerleşme kanaması olabilir, bekle istersen.
Nasil ya. Cokmu yogunnapiyim bekliyim bakalim.
Kızlaaaar bakmaktan şaşı olcam ama bi türlü göremedim ben + olması gerekmiyor mu pozitif için ???Dogru. Ama ikisinde de var
Yok degil. Sabah demistim ya sari akinti. Biraz kahverengiye dondu.Nasil ya. Cokmu yogun
Bunda besbelliydi + digerinde de ben goruyorum da iste kanama bozdu isleri.Kızlaaaar bakmaktan şaşı olcam ama bi türlü göremedim ben + olması gerekmiyor mu pozitif için ???
Evet bunda biraz var gibi haklisin. Yerlesme kanamasi cok hafif lekelenme gibi oluyor adet kanamasiyla ayirt edersin muhakkak. Ben kan verdigim gun sonucu beklerken eczaneden test alip yaptim ve negatif cikti. Kan sonucuna gore 5 haftalik hamileydim hcg 2000lerdeydi.2,5 ayliken hatira olsun saklarim diye yine test aldim 2. Cizgi varla yok arasi cikti. En sagliklisi yine kan testi en kisa zamanda kan ver. kirmizi kan gelmeden de umudunu kesme bence.Bunda besbelliydi + digerinde de ben goruyorum da iste kanama bozdu isleri.
Doktora kan vermeye gitcem ya. Adet oldugumu soylemeden baktirsammi ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?