Ilk idrarla yaptigim test bakarmisiniz?

Arkadaşlar yardimci olursaniz cok sevinirim. Yedi aylik bebegim var. Dorduncu aydan sonra adet gormeye basladim. Gecen ay esimle beraber olduk ama geri cekilme yontemiyle. bir gun sonra kanamam oldu. Kirmizi pihtili sekilde. Simdi adetim uc gun gecikti. Test yaptim hicbir sey cikmadi. Uc dort saat sonra baktığımda cokkk silik beyaz bi iz vardi. Hamile miyim. Basina gelen var mi lutfennnnn yardimci olun.

Yaa iste ben kan aldirmaktan korkuyorum.. korkmasam hemen gidip aldiririm.. yani hem kandan ve igneden korktugum icin hemde ya boduna seviniyorsam.
Yok olmaz öyle şey hormon tedavisi görmüyorsan o testler yanlış çıkmaz. Hem kan aldırmaktan korkuyorum diyosun nasıl doğum yapacaksın? Benim yerimde olsan naparsın acaba damarı bulamıyolar en az iki defa deliyolar ya da elimden alıyolar kanı ki çok acı verici. Güçlü ol sen hamişsin anne sayılırsın git testini yaptır ya da jinekoloğa git keseyi görsün.

Yaa iste ben kan aldirmaktan korkuyorum.. korkmasam hemen gidip aldiririm.. yani hem kandan ve igneden korktugum icin hemde ya boduna seviniyorsam.
bende kan aldırmaktan iğneden korkardım 9 aylık hamileliğim de ben bile unuttum kaç kez kan aldırdığımı .. korkunun ecele faydası yok alışıyosun belli bi vakitten sonra :) hayırlı olsun

Kızlaaaar bakmaktan şaşı olcam ama bi türlü göremedim ben + olması gerekmiyor mu pozitif için ???
Bunda besbelliydi + digerinde de ben goruyorum da iste kanama bozdu isleri.
Doktora kan vermeye gitcem ya. Adet oldugumu soylemeden baktirsammi ki.

Eklentiler

• 20160802_063032.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 43
Bunda besbelliydi + digerinde de ben goruyorum da iste kanama bozdu isleri.
Doktora kan vermeye gitcem ya. Adet oldugumu soylemeden baktirsammi ki.
Evet bunda biraz var gibi haklisin. Yerlesme kanamasi cok hafif lekelenme gibi oluyor adet kanamasiyla ayirt edersin muhakkak. Ben kan verdigim gun sonucu beklerken eczaneden test alip yaptim ve negatif cikti. Kan sonucuna gore 5 haftalik hamileydim hcg 2000lerdeydi.2,5 ayliken hatira olsun saklarim diye yine test aldim 2. Cizgi varla yok arasi cikti. En sagliklisi yine kan testi en kisa zamanda kan ver. kirmizi kan gelmeden de umudunu kesme bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…