İlk ilişki hemen unutulurmu yoksa ilk degilmi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Lazayse

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2020
111
69
48
Istanbul
Kardeşim kişinin evlilik düşündüğü ilişkisi vardi. hiç yüz yüze görüşmemişti bile aileler devreye girdi telefonda olmaz dendi birkere konuşuldu ilişki bitti. banada bu ilk ciddi düşündüğüm ilişkiydi dedi hemen bitirdi. unuttum dedi insan ilk evlilik düşündüğü kişiyi unuturmu bir günde arti hattini bile yok etti.hemen kafam karişti.

Kardeşim kişinin evlilik düşündüğü ilişkisi vardi. hiç yüz yüze görüşmemişti bile aileler devreye girdi telefonda olmaz dendi birkere konuşuldu ilişki bitti. banada bu ilk ciddi düşündüğüm ilişkiydi dedi hemen bitirdi. unuttum dedi insan ilk evlilik düşündüğü kişiyi unuturmu bir günde arti hattini bile yok etti.hemen kafam karişti.
Ee sizene bundan.bu mu derdiniz

Hiç görüşmemişler ve kardeşiniz ciddi mi düşünmüş? Saçmalamasın siz de saçmalamayın umarım kardeşinizin dediği gibi unutmuştur. Lütfen söyleyin bir daha hiç görmediği birisi ile ciddi düşünmesin siz de unuttum diyorsa üzerine gitmeyin de sürekli aklına gelmesin. Bir insan ile görüşürsün, anıların olur, bir şeyler paylaşmışsındır en azından 3-5 kere de olsa görmüşsündür ama o zaman ciddi düşünürsün ve biterse üzülürsün ama hiç görmediği birisi ile ciddi düşünmesi sağlıklı değil.

hiç yüz yüze görüşmeden evlilik düşünmek ne ya? kim kimi unutamamış anlamadım karışık yazmışsınız ama yüz yüze görüşülmeden evlilik düşünülen şeyin bitmesi iyi olmuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X