Ilk iliskide kanama miktari ? Evli bayanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mace
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mace

25.03.09 - M ♥ E
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
974
4
26
İstanbul
Kizlar merhaba. Bir arkadasim icin bir soru sormak istiyorum. Durum su. Arkadasimin ilk iliskisinde 2-3 damla degil daha fazla kanamasi olmus. Normal adet kanamasi seklinde denebilir. 2 tatli kasigi dolusu ve pembemsi degil normal kan renginde. Partneri de ona inanmamis. Normalde 2-3 damla gelir,neden bu sekilde,adetinin son gununde miydin demis. Tabi ki kizin ilk iliskisi. Bu durum normal mi ? Ilk iliskiden sonraki iliskilerde tekrar kanama olur mu ? Kanama miktari normal mi ? Var mi kanamasi bu sekilde olan ?

EDIT:Arkadasim bu duruma cok kirilmis. Partnerine kirici oldugunu anlatamamis cocuk durumu normal goruyor guvenmiyormus. Ancak bi kiz icin en kirici durum bu degil midir kizlar ? Sizim guvendiginiz insanin bu durumu yasadiginiz insanin size guvenmemesi. Ve. Cocuk ona sanki ayrilsa baskariyla da birlikte olucakmis gozuyle bakiyormus. Kizlar bunuda sormak istiyorum. Sizin icin kolay midir sevdiginiz biriyle bir iliski yasayip. Daha sonra afedersiniz nasilsa bozuldum deyip sirf zevk icin birlikte olmak ? Kiz bu durumu anlatmaya calismis ama cok kirgin. Ayrilmayi dusunuyor. Kirildigi icin

Son düzenleme:
kanama kişiden kişiye değişir.belirli bir kriteri yok yani.
kimisinde tek damla kimisinde günlerce sürer..

kişinin yapısına göre değişir. 2 damlada olabilir. 3 kaşıkda veya çok çok da gelebilir. arkadaşının sevgilisi direk yargıda bulunmuş.

kişiden kişiye değişir bu durum.benim çok şiddetli bir kanamam ve ağrım olmuştu..2 gün boyuncada regl oluyorum gibi kanamam olmuştu..

o kızcağıza üzüldüm,ön yargılı kendini suçlayan bir insanla,böyle bir zevki yaşadığı için...

o partnerde ne bilgiliymiş öyle , baya bi tecrübesi var galiba kızların ilk ilişkileriyle ilgili :44:

kim demiş 2-3 damla olduğunu? kaç kere görmüş çocuk bu olayı?

belli bir miktarı mı olur bu işin? herkesin bünyesine özeldir.

inanmamışmışşş.işine gelmedi diyelim o zaman..

Partnerinin de ilk iliskisiymis. Internetten arastirdigina gore 2-3 damla gelmesi gerekli demis.

O dangoz herif her haltı biliyormuş da kişisel farklılıklardan
haberi yok muymuş?
Herkeste farklı olur sonuç.
Kiminden çok yoğun kanama gelmiş gün boyunca mesela adet gibi..
Kiminden 2-3 damla..
Kız arkadaşın o salağa haddini bildirmek yerine, bir daha kanama olur mu
derdine mi düşmüş?
Pes

Partnerinin de ilk iliskisiymis. Internetten arastirdigina gore 2-3 damla gelmesi gerekli demis.

araştırmışsa zarın kemiksi oldabildiği ve kanamadıgı durumlarıda okumuş olmalı....

Kiz da anlatmaya calismis parca seklinde kan geldi demis cocuk. Adet sirasinda oldugu gibi. Ama kan cabuk kesilmis ve oncesinde de hic kan gelmemis

bu çocuk adeti nerden biliyo yahuuuu

kanama daha çok bile olabilir.o erkek arkadaşı çok mu biliyormuş.böyle erkeklerin ağzına laf düşüyor işte değmez gerçekten.

igrenç.bu kadarını bilen erkekten allah korusun.ayrıca fazlasıyla tecrubeliymiş arkadas

yakın zamanda kız hamile kalırsa üstüme atmasın diyede inanmama ayağınada yatıyor olabilir...

partnere bak insan korkar askım nie bukadar kanaman oldu diceği yere dediği lafa bak ....
Bende bu konuyu çok araştrdım düğünüme az kaldığı için ama arkadasların dedikleri gibi değişken bir durum:) arkadasımın 4 gün ae kanaması gibi sürdü ve ağrılı oldu ama diğer arkadasımda yeni evlendi onunda 1 damla gelmiş yok denicek kadar ve ağrısız sızısız olmuş :)

Kiz da anlatmaya calismis parca seklinde kan geldi demis cocuk. Adet sirasinda oldugu gibi. Ama kan cabuk kesilmis ve oncesinde de hic kan gelmemis

Adetin parça şeklinde geldiğini nerden biliyormuş bu ayol?
Adet mi görüyormuş tövbe tövbe..
Ben olsam boğmuştum o akıl fukarasını.
Böyle değmez,beş para etmez biri ile en özel ilkini yaşadığı için
üzüldüm arkadaşınıza..

Ne guzel oyle az kanamasi olmasi.. Insallah sizin icinde o sekilde gecer. Yok hani partneri guvenmemis bu konuda kendisine. Adetinin son gunu muydu demis. Ve. Daha once tamamen birlikte olmasalarda iste nasil desem,bir yere kadar birliktelik yasanmis. Cocuk bundan dolayida suphelenmis. Kizlik zarinin daha geride oldugunu anlatmaya calismis. Cocuk inanmamis bu nedenle. Tamamen birlikte olduklarinda kanamasi olmus kizin

gerçekten üzüldüm arkadaşın adına..
değmez bir herife en özel anını verdiği için..

benim arkadaşımın oldu. evlendiği ilk gece,feci kanamış. öyle böyle değil. oteldeki banyo havlularını kullanmış . beyaz havlular kıpkırmızı olmuş. sonunda hastaneye gitmişler. kızlık zarı farklıymış. birşey demişti. o çok ender bir zarmış. o şekilde kanarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…