- 7 Nisan 2017
- 1.034
- 1.809
- 48
- 36
- Konu Sahibi Olakimefta
-
Maalesef ki bende sizin dediginiz gercege inanıyorum yanilmak istiyorum evet dogru bu degil demek istedikce bi ornekle karsi karsiya kaliyorumDış görünüş çok kapı açıyor.Onu kullanmak istemeyip,beynimin de olduğunu anlatmaya çalışırken o kapılar kapanıyor.
Ben hep bunu yaşadım.
Veli diye soyledigim kisi zaten gic gorusememis kac kere gorusmek icin gitmis ama erteletilmis ve nerde ne konusacagini jilen biriİş için tabiki görsellik çok önemli ilk başta ama üniversitedeki arkadaşlarımı kıyafetlerine göre seçmem, çok mantıksız çünkü.
Veliyle kıyafet sebebiyle konuşulmaması da bana çok mantıksız geldi. Başka bir şey olmasın sakın? Belki o Veli kendini ifade edememiştir.
Ayrıca öğrencilerin kıyafete göre seçilmesi de yeni mi çıktı? Sonuçta hepsi tek tip giyiniyor değil mi?
Yani sizin çevreniz anormal bence. Biraz zeka seviyesi yüksek insanlarla arkadaşlık kurarsanız iyi olur.
Bakin saydiklariniz lux olan seyler degil zaten olmasi gerekenler benim kast ettigim bunlar degil misal bi ornek vereyim iki insan yan yanayken birinin zekasindan kalitesinden once kiyafetine tarzina onem vermeleriydi kast ettigim seytabi ki dış görünüş önemli,
ben saçları yağlı, dişleri kirli, tırnakları bakımsız (tamamı ya da biri de olsa), giyimi özensiz, kirli, ütüsüz biriyle çalışmayı asla istemem, bilgisi, deneyimi ve donanımı ne olursa olsun.
çünkü bir insanda önce özsaygı ve özgüven olmalı, kişisel temizliğine ve bakımına özen göstermeyen bir insanın bu niteliklere sahip olabileceğine inanmıyorum, sonra kendine bakmaktan aciz, kendine özen göstermeyen birinin, işine özen göstereceğini düşünmüyorum.
güzelliğe gelince, o çok göreceli işte, yakışıklı/güzel oyuncu diye lanse edilen ve insanların ayılıp bayıldığı çok kişiyi çirkin buluyorum mesela...
Demek istedigim iste sizin anlattiginiz aslinda kendimi iyi ifade edemeyisimden tam olarak anlatamadim o yuzden verdiginiz ornek cok iyi oldu ben bunu toplumun bir cok kesiminde fazla fazlasiyla gordumAnlattıklarınıza kesinlikle katılıyorum bence bu durumla herkes karşılaşıyordur. Mesela benim dikkatimi şey çekmişti bir keresinde hastaneye makyajlı ve özenli gitmiştim kayıt alan bölümdeki insanlardan tutun sıra bekleyenlere kadar herkes bir nazik hatta bir kaç kisi sırasını vermeyi teklif etti o hastaneye bayılmak üzereyken gideyim bu kadar ilgi görmem.
Dediğiniz gibi bu örnekler çoğaltılabilir
Ne yazik ki kirli pespaye halini marka kiyafetlerle orten ter kokusunu 500 liralik parfumlerle kapatanlara saygi gosterildigine cok defa sahit olmuslugum varYe kurkum ye denmemis bosuna.
Kendine saygisi olmayan paspal giyinen kisilere bende saygi gostermem konu marka degil temiz olsun utulu olsun 500 liralik parfum kokmasina gerek yok beyaz sabun koksun ozenli olsun.
Iste bu zihniyetten nefret ediyirum toplum birgun kurtulur insallah bos beyinlerini marka kiyafetlerle oeten insanlara hayran olmaktanBen de bir mağazaya işten çıkıp gittiğimde farklı spor kıyafetle gittiğimde farklı muamele görüyorum. Ye kürküm ye diye boşuna dememişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?