İlk İntibada Görsellik Ne Derece Önemlidir

Yapabildiğim tek şey size karşı

Eski hesabıyla açtığı son konuda çok tepki toplamıştı sanırım o nedenle kendisinden bahsetmekten çekiniyor.

Önceki hesabını falan bilmiyorum. Ama sürekli toplumsal konulardan yola çıkarak mesajlar veriyor, o da olmazsa anket yapıyor. Bir taş atıyor ortaya, millet sayfalarca cevap veriyor. Hayır özel bir çalışma yapıyorsa konunun başında bunu belirtsin, desin ki sosyolojik bir araştırma yapıyorum. Millet dert anlatıyor, bu anket yapıyor. Başka başka internet forumlarında da yapabilir, burası ne alaka?

Anket falN yaptigim yok demekki beni uzen yada merak ettiren seyler tolkumsal sosyal seyler rahatsizlik duyuyirsaniz okumamakta serbestsiniz tek maksadim merak ettigim seyi tanimadigim bilmedigim kisilere sorup objektif yansiz cevaplar almak

Eski hesabıyla açtığı son konuda çok tepki toplamıştı sanırım o nedenle kendisinden bahsetmekten çekiniyor.
Merak ediyorsaniz soyleyeuim eski hesabimi akraba vs cikarsa cok fazla ailevi konu actigim icin kapatma ihyiyaci duydum coktandirda kapatmayi dusunuyirdum baska bir konuda yasanan polemikte vesile oldu diyeyim

Actigim konularada gelirsek herkesin problem ettigi belirli seyler olabiliyor demekki toplumdaki problemler benimde problemlerin olabiliyor rahatsizlik duydugunuz konuyu okumak zorunda degilsiniz

Bu konuyu acmamin asil sebebini merak ediyorsaniz konustugum arkadasim durumun benim kuruntum oldugunu siyledi bi gun bu konuyla ilgili detayli konuşuruz ddyince bende baska insanlarinda giruslerini almak istedim bu konuyu tek problem eden benmiyim diye

Yok merak ettiğim bir konu değil açıkçası. Rahatsız olduğuma yönelik herhangi bir ima bulabilmenize de şaşırdım o mesajda gerçekten. Ben öyle düşündüm ve düşüncemi belirttim merak eden bir üyeye yalnızca.

Ilk goruste insanin icini bilemem. Ister istemez dis gorunuse gore bir yargim olur.

Sonucta ilk goruste biriyle evlenmeye is ortakligi kurmaya vesaire karar vermiyoruz. Ilk intiba ilk intibadir. Bir cok sey yerine sonradan oturur.

Ogretmenin veliyle konusmamasi sacma. Yargilarin olabilir ama dis gorunus bir insanin insan oldugu gercegini degistirmez. Kalkmis gelmis neden geri cevrilsin?

Keske insana insan oldugu icin deger verseydiniz kiyafetten bagimsiz olarak. Sizinki fakir gorunumlu birinin de zengin olabilecegi icin yargilamamak olmus. Ayip bence bu da.

Keske insana insan oldugu icin deger verseydiniz kiyafetten bagimsiz olarak. Sizinki fakir gorunumlu birinin de zengin olabilecegi icin yargilamamak olmus. Ayip bence bu da.
en azından açık yüreklilikle anlatmış ama ben müdürü olsam işten çıkarırdım. bana açık açık bu bişey almaz diyecek de tipe göre adamlık biçecek öyle mi.

en azından açık yüreklilikle anlatmış ama ben müdürü olsam işten çıkarırdım. bana açık açık bu bişey almaz diyecek de tipe göre adamlık biçecek öyle mi.

Hiç mağazacılıkla ilginiz oldu mu bilmem ama hedef tutturma derdi varken kimse tazminat ödemek istemez. Bir de turn over oranları hep düşük tutulmaya çalışır, çalışanın kendi istifası bile istenmez. Bir çok zincir markada böyle...
Bu yüzden bir çok yerde çalışanlar tüm afra tafraya ragmen cıkartılmaz. Olan biz müşterilere olur. Süslenip püslenip gitmedigimiz yerlerde insan muamelesi görmeyiz. Baya ad yapmis zincirlesen bir kuaforun bana "ay bu ne hal ya saclarin dagilmis" dedigini biliyorum. Yok evde maşa yapıp mı gelicektim?
Neyse konuyu daha da dagitmadan susuyorum. Iyi aksamlar :)

farklı markalarda mağazacılık deneyimim oldu

iyi akşamlar hoşçakalın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…