• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk iş günü..

adelebeyin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
314
50
53
merhaba kk üyeleri..
uzun zaman sonra istediğim alanda işimi buldum çok şükür..
yalnız benim sormak istediklerim var size..
ilk iş günü ne yapmam gerekir.. nasıl davranmalıyım..
ofis ortamında olacağım..
birde bu bakım işlerini nasıl yapmalıyım iş hayatında neler önemlidir..

Çok sevindim :) Darısı başımıza inşallah.

Canım ilk gün risk alma derim. Pantolon gömlek ve ceket giy. Çok yüksek olmayan, rahat yürüyebildiğin ama topuklu bir ayakkabı giy. Saçlarını topla, at kuyruğu yap. Ojelerin çok dikkat çekici tonlarda olmasın ve en önemlisi çok ağır makyaj yapma.

Sakin ve kendinden emin ol. Her şeye yabancı olacaksın ama zamanla öğreneceksin.

Hayırlı olsun :)

Hayırlı olsun canım. Rahat ol öncelikle, stresli olma..yavaş yavaş çevredekileri gozlemlersin.insanlari sen tanı, onlar anlatmasın sana şu söyle bu böyle diye. .

Çok sevindim :) Darısı başımıza inşallah.

Canım ilk gün risk alma derim. Pantolon gömlek ve ceket giy. Çok yüksek olmayan, rahat yürüyebildiğin ama topuklu bir ayakkabı giy. Saçlarını topla, at kuyruğu yap. Ojelerin çok dikkat çekici tonlarda olmasın ve en önemlisi çok ağır makyaj yapma.

Sakin ve kendinden emin ol. Her şeye yabancı olacaksın ama zamanla öğreneceksin.

Hayırlı olsun :)
sagol canım darısı başına inş...

Hayırlı olsun :) Darısı başıma :D
İlk günler bende biraz tedirgin oluyordum önceleri,sonra sonra alışıyor insan.Rahat ol kendin ol onlarda biliyorlar ilk günün stresli olduğunu.

merhaba kk üyeleri..
uzun zaman sonra istediğim alanda işimi buldum çok şükür..
yalnız benim sormak istediklerim var size..
ilk iş günü ne yapmam gerekir.. nasıl davranmalıyım..
ofis ortamında olacağım..
birde bu bakım işlerini nasıl yapmalıyım iş hayatında neler önemlidir..

Hayirli olsun canim. Hangi alan?

Hayıriı olsun öncelikle saç baş bakım makyaj bizim için önemlidir ama iş veren pek buna bakmaz
İş arkadaşlarınla tanış yapacagın işin gereklerini öğren sorumlu olduğun müdür yada şef varsa onlardan yapacağın işlerin dökümanını al ve sakince işine odaklan

hayırlı olsun darısı basımıza cnm .. :)
rahat ve dürüst olman,çalışkan olman yeterli bana göre .. ;)

Hayırlı olsun.
Giyiminize, davranışlarınıza, konuşmalarınıza özen gösterin.
İlk görüş , duruş her zaman akılda kalır.

Dis gorunusunuze ozen gosterin.
Is arkadaslarinizla saygi cercevesinde iliskiler kurmaya calisin.
Yeni isiniz hayirli olsun:)

Kiyafet,etek-gomlek,pantol-gomlek-ceket olabilir.sık,rahat,konforlu:KK66:
Saclar uzunsa sıki bir at kuyrugu,derli toplu duzenli bir hava veriyor.
Makyaj hic abartmaya gerek yok bence.
Davranislara gelince de,silik durmayin yeter,tabi ilk kez gireceginiz bir ortam oldugu icin cekingenlik olur ama siliklik de ayri birsey.silik durmayim diye fazla da atilmayin birseylere,gozlemlersiniZ,gozlemlenirsiniz zaten bol bol.ilk itiba onemli

Back
X