ilk karşılaşma

zeynep15

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2009
107
0
96
Antalya
Arkadaşlar merhaba;
Daha önce açmıştm konu pek fazla rağbet görmediği ve yeternce cvp alamadığım için tekrar açıyorum.bu sefer derdimi daha iyi anlatırım umarım.benim bir süre öncedir hoşlandığım bir çoçuk var.ben onu bir kaç kez gördüm ama o beni hiç görmedi.ortak arkadaslarımız yokki buluşalım bu konudada hiç şansım yoktu.face hesabı vardı sürekli onunla tanışmak istiyordum ama bir türlü kendime yedirip ekleyemedim onu.aynı ilçedeyiz.farklı liselerde okuduk.o şimdi üniversiteyi kazandı 2.sınıfa geçti duydumki benim çok istedgm bölümü kazanmış.bende bunu fırsat bilip faceden eklemek istedim.amacım onu ekleyip hem bölüm ile ilgili sorular sormak hemde tanışmak.ben bu sene üniversite sınavına girdim ayrıca.kışın ben bunu faceden ekledim.ve konuşmaya başladık neyse ben buna işte sordum nasıl o bölüm senin üniversitede okumak istiyorum aynı memleketteyiz felan sohbet böyle devam etti.gelirsen yardımcı olurum dedi.telefon numaralamıızı felan aldık.üniversite sınavına kadar böyle kısa kısa sınavlarla ilgili sohbetlere devam ettk.ama ben çok aşığım hala söyleyemiyorum.gün geldi sonuçlar açıklandı ben onun oldugu üniversiteyi ve aynı bölümü değil ama aynı fakültede bir bölümü kazandım.ayrıcada aynı kampüsteyiz :) çok mutluyum.20 eylülde okular açılıyor.onu görücem ilk karşılaşmamız olacak.çok heyecanlıyım.neler yapmayalıyım arkadaslar.onu çok etkilemek istiyorum ben onu faceden ekledğimde 1 sene önceydi.1 sene geçti ben ona hala aşığım.aynı üniversiteyi kazanmamdaki çabamda ortada zaten farkındaysanız.onu sadece internetten takip edebiliyprum.bi kaç kez yolda gördüm cesaret edip selam bile veremedim heyecandan yada kendime güvensizliğimden.bir çıktıgı yok onu biliyoruum.arkadaslar bana ne tavsiye ederseniz ilk karşılaşmada neler yapmalıyım onu etkilemek için şimdiden hepinizede çok teşekkürler herkesede iyi bayramlar :)

süslenip püslenip git okula:) sakın ilgini belli etme, istemem gel yan cebime koy hesabı:)

Bunun bir taktiği yok ki.
Kendini düşün bir bakalım... Sen ondan çok etkilenip aşık olduğunda o bir şeyler yapmış mıydı?
Yani senin ondan hoşlanmanı sağlayacak özel bir taktik mi yaptı?
Hayırrr... Seni farketmemiş bile. Bu işin taktiği falan yok bence. Kendin olmalısın.
Eğer bir şeyler hissederse ne ala; ama olmazsa zorlama. Bu işler taktik meselesi değil. :umursamaz:
Kendiliğinden gelişir. Yapabileceğin tek şey kendini en güzel bulduğun kıvama getirmek. Saç, makyaj vs.
Gerisi ona kalmış.

zorlamamak gerekiyor haklısın ama insan aşık oluncada mücadele etmek istiyor telefon numarası var net var her dakka onunla konuşmak istiyorum ama elimde değil basit biri gibi görünmek istemyorum 1 senedir onu çok bekledim her dakka ilk karşılacağımız günün hayalini kurdum çünkü onunla sadece bu şekilde yakınlaşabilirdim allah da bana nasip etti onunla karşı karşıya getiricek inşallah o 1 senenin acısını çıkarmak çok güzel bir karşılaşma isityorum o yüzden tavsiyelerinizi bekliyorum

ilk gorusmede gorunus cok onemli giyim, sac makyaj super olmali
sonra konusman onemli, nette oldugu gibi cok rahat olmalisin, yapiskan olmamalisin, zaten 1 senedir konusuyormussunuz birazda olsa samimisinizdir o yuzden asla cekinmemen lazim son derece rahat olman lazim duygularini sakin belli etme

teşekkürler cnm tavsiyelerinizi bekliyorum arkadslar

Saçını, makyajını güzel yap ama doğallını kaybetme:) Kendine güvenen bir izlenim ver ona.. Zamanla olur, elektrik meselesi:) Hadi hayırlı olsun canım, şanslısın opuyorumnanaktan

eminim çok bakımlı hoş bi bayansındır zatii rahat ol az ve öz konuş meraklandır onu tabii samimi ve içten ol en güzelii hadi bakalım rast gele vereliniortak

bence karşılaştığında ayak üstü sohbet et.
süslü püslü ol zaten
işte pek bilmiyorum buraları okulu etrafı nerelere gidilir neler yapılır fln de
o da istekliyse teklif eder zaten işte ben gezdiririm vs diye

onunla birlkte istanbulu gezmek çok istiyorum daha önce konuşmuştuk başka il geliirse ben istanbula gelrm gezmeye demiştim oda yardımcı olurum ben sana demişti ben istanbula yakın bir yer deil istanbulu kazandm ama şimdi onunla gezmek istedgimi ona nasıl sölicem bilmyorum.süs püs diyosun sizce bunu çok mu abartmalıyım

abartı bi süs yapma sakın sade ol cool olsengözlerimebaksanab
konuşurken cana yakın ol kasıntı olma
iyi şanslara.s.

anladigim kadariyla aslinda pek tanimiyorsun onu, yani hic yüz yüze görüsüp konusmamissiniz. asigim diyorsun, bakalim görüstükten sonra ayni mi düsüneceksin :)
Bulusmada dogal ol, yani makyaji cok abartma CADIARZU en önemlisi sen nasilsan öyle ol, illa onu etkileyecegim diye ugrasma

Bu arada ilk karşılaşmanız sonrası olanları da yazar mısın canım buraya?
Merak ediyorum neler olacağını. Benim de böyle aşık olduğum bir insan vardı ama ayrı şehirlerde okuyoruz.
Birarada olsak nasıl olurdu diye merak ederdim hep, hala da ediyorum.
O bakımdan merak ettim şimdi ben de olacakları.

Hayırlısı olsun inş. senin için. :))

tabi cnm fırsat bulursam yazarım kesnlkle umarım güzel şeyler olur teşekkür ederm :)

yok cnm tanıyorum yüzyüze görüşmedik evet ama ben onu konuşmuş gibi biliyorum desem yeridri aslında :) annesini tanıyorum.çok arakadası var tanıdııgm şu ana kadar çıkıtıgı kızları bile biliyorum yani nasıl desem sana çoçukla olmayan tek oratk yanımız yüzyüze görşmemiz olması.ben onu iyi tanıdıgmı düşünüyorum ama onun beni face haricinde tanıdıgını düşnmüyorum

bence süsten çok bakıma önem ver öyle pudralara kapatıcılara vs fazla gerek yok ...
ellerin ve saçların bakımlı olsun, kıyafetlerin temiz olmalı
ayrıca güzel kokmalısın etkileyici bir parfüm sık mesela bayanssulusmile
güleryüzlü ol ama ona olan aşkını belli etme :lepi:
ilk etkileşimden sonra onun davranışları nasıl olacak gerisini sonra düşünürsün bence :)

ilk karşılaşmada aşkımı belli etmekten çok korkuyorum :) çok bekledim çünkü bu anı benim iiçin hayaldi ama gerçek oldu şimdide bu telaş sardı beni aşkımı kesnlkle belli etmek istemiyorum ama beni çokta arrkadas olarak görsünde istemyorum bunun için nasıl bi yol izlemeliyim sizce

önce sakin olmalısın... aşk için mücadele edilir elbet ama senin için bence şu an mücadele etmek biraz acelecilik olur... genelde bu tarz aşklarda karşı taraf gözümüzde çok büyür ama birkaç buluşmada hayal kırıklığına uğramak da en rastlanılan şeydir... :)

o yüzden onun da sıradan biri olduğunu unutmadan yanında sakin olmaya çalış... hislerimi belli etmeyeceğim diye çok kaslırsan bu sefer muhabbet edemezsin ve sıkıcı hale gelir buluşma... onu kazanmak için birşeyler yapmanı tavsiye etmiyorum... ilk kez karşışaltığınızda onun da senden hoşlanmasını bekleme... bu belki de zamanla olabilir... bence mücadele etmen gereken şey kendinsin... yani ona hislerini belli etmeden önce onunla nasıl anlaşabildiğinizi görmek için; onun sana karşı birşeyler hissedip hissetmediğini anlamak için zaman tanımalısın...

dilerim güzel şeyler olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…