Evet adet döneminin 2.günü erkenden doktorunuzla tekrar görüşün.bende aynı durumdayım yarın kontrol var bakalım ne diyecek?
yarın yumurtlama döngümün olduğu zamanlara denk geliyor muhtemelen kontrol edip gönderecek başlarsa adetle birlikte başlar sanırım değilmi?
Evet guzel olur en azindan birbirimize destekte oluruz bu yoldaTabii, birbirimize yardımcı olalım.
teşekkür ederim canımBen aricidan aldim ,polen ari autu bal karisim sabah aksam ac 1 tatli kasigi ama tahta olacak metal degmeden tuketeceksin
TabiiEvet guzel olur en azindan birbirimize destekte oluruz bu yolda
Merhabalar arkadaşlar ben ve eşimde biyolojik olarak hiç bir sıkıntımız olmamasına rağmen 1,5 yıldır bir gelişme olmadı, bizde tüp bebek yapmaya karar verdik. ilk aşamaları geçtik 13 yumurta toplandı, akabinde 5 tane döllendi.Asla stres yapma kafa olarak kendini baska seylerle oyala canin skldiginda istedigin zaman bana yazabilirsn ben de aşamalarmi kendi postumda yazicam hakkimzda hayirlisi olsun
ben henüz tüp bebek aşamalarına geçmedim 10 gün var reglime sonra başlıycaz hayırlısıyla o yüzden bu süreçte ben sağlıklı beslenmeye stresten uzak durmaya çalışıyorum fsh degerim için hayıt tentürü tüketiyorum folik asit içiyorum balık tüketimini artırdım fındık fistık vs tüketiyorum bide arı sütü bal polen yiyorum böyle şeylerle vücudumu hazırlamaya çalışıyorum yani sende en başta stres yapmadan kafanı boşaltmaya çalış başka şeylerle ilgilen mesela beslenmene dikkat et ,hakkınızda hayırlısı olsunMerhabalar arkadaşlar ben ve eşimde biyolojik olarak hiç bir sıkıntımız olmamasına rağmen 1,5 yıldır bir gelişme olmadı, bizde tüp bebek yapmaya karar verdik. ilk aşamaları geçtik 13 yumurta toplandı, akabinde 5 tane döllendi.
6. güne 2 tane embriyom donduruldu transfer için. embriyolarıma bb değeri verildiği söylediler. transferim iki adet sonrası ilk adetim oldum bu ay. bundan sonra neler yapmalı nerlere dikket etmeli ????
hayıt tentürünü nereden temin ettiniz acaba?ben henüz tüp bebek aşamalarına geçmedim 10 gün var reglime sonra başlıycaz hayırlısıyla o yüzden bu süreçte ben sağlıklı beslenmeye stresten uzak durmaya çalışıyorum fsh degerim için hayıt tentürü tüketiyorum folik asit içiyorum balık tüketimini artırdım fındık fistık vs tüketiyorum bide arı sütü bal polen yiyorum böyle şeylerle vücudumu hazırlamaya çalışıyorum yani sende en başta stres yapmadan kafanı boşaltmaya çalış başka şeylerle ilgilen mesela beslenmene dikkat et ,hakkınızda hayırlısı olsun
instagramda pcos_tupbebek adlı sayfam var tüm detaylara ulasabilirisiniz.çok teşekkür ederim :)hepimizin işi rast gitsin bende yazıcam burdan süreçlerimi,ama şu süreçte beslenme de önemlidir galiba benim doktorum birşey söylemedi,deneyimleri olanlar yazarsa sevinirim.
bana doktorum avakado, nar suyu, buğday ruşeymi(çağdaş marketten bulabildim , internette de var), bol renkli salatalar ,arı sütü önerdi size de katkı olsun bende paylaşırım burada edindiğim bilgileriçok teşekkür ederim :)hepimizin işi rast gitsin bende yazıcam burdan süreçlerimi,ama şu süreçte beslenme de önemlidir galiba benim doktorum birşey söylemedi,deneyimleri olanlar yazarsa sevinirim.
ne için önerdi bunları canımbana doktorum avakado, nar suyu, buğday ruşeymi(çağdaş marketten bulabildim , internette de var), bol renkli salatalar ,arı sütü önerdi size de katkı olsun bende paylaşırım burada edindiğim bilgileri
Yumurta kalitesi için canımne için önerdi bunları canım
tamam canım teşekkürler ben de kullanıyorum bazılarınıYumurta kalitesi için canım
Tedaviye başlamadan önce önerdiği şeyler
Canim benim en son 20 cikti fsh degerim ama hayit tenturunu kullandigim ay 10 na hatta 5 kadar dusuyor ozellikle bunu test ettim lac aydir gidiyorum hastaneye kullandigim ay düşüyor kullanmadigim ay yukseliyor emin oldum artik he bide stres muthis etkiliyor. Hayit tenturunu karahanoglu cifliginden siparis veriyorum ben cajimhayıt tentürünü nereden temin ettiniz acaba?
bende fsh değeri için testere dişli aslan pençesi içiyorum burada içen arkadaşlardan edindiğim bilgiye göre
sizin fsh değeriniz kaç acaba?
Cok tesekkurler canim bu bugday ruseymi daha once duymustum yan etkisi olmaz demi yada nar suyunun bi yeri düzeltirken bi yeri bozmayalımbana doktorum avakado, nar suyu, buğday ruşeymi(çağdaş marketten bulabildim , internette de var), bol renkli salatalar ,arı sütü önerdi size de katkı olsun bende paylaşırım burada edindiğim bilgileri
buğday ruşeymi bir çok vitamin ve mineral içeriyormuş canımCok tesekkurler canim bu bugday ruseymi daha once duymustum yan etkisi olmaz demi yada nar suyunun bi yeri düzeltirken bi yeri bozmayalım
ben şuanda reglimi bekliyorum,bu ay tüp bebeğe gecilecek dedi doktor,fakat şuanda yasaklarda geldi tüp bebek başlar mı bilmiyorumbuğday ruşeymi bir çok vitamin ve mineral içeriyormuş canım
bende hoca söyleyince hemen aldım
senin tedavin ne aşamada canım
yüksek fsh ile yumurta kalitesi biliyorsun sorunlu oluyor
burdan paylaşalım destek olalım biribirimize
canım benim de bu ay başlayacaktı ama polip gördü hocaben şuanda reglimi bekliyorum,bu ay tüp bebeğe gecilecek dedi doktor,fakat şuanda yasaklarda geldi tüp bebek başlar mı bilmiyorumbuğdayı bende alıcam biraz araştırma yaptımda gerçekten faydalıymış.Fsh benim çok demgesiz hayıt tentürü kullanırsam düşüyor kullanmazsam eğer yükseliyor ve yumurta rezervimde sıkıntılı yaşım daha 31 ve çok az yumurtam oluyor sen şuan hangi durumdasın peki canım
Selam canım senin adet ne zaman bizde karar verdik eşimle tüp bebeğe. Dr randevuu aldım adetin 3. gününe direk bize tüp bebeğe başlar mı acaba doktor?ben henüz tüp bebek aşamalarına geçmedim 10 gün var reglime sonra başlıycaz hayırlısıyla o yüzden bu süreçte ben sağlıklı beslenmeye stresten uzak durmaya çalışıyorum fsh degerim için hayıt tentürü tüketiyorum folik asit içiyorum balık tüketimini artırdım fındık fistık vs tüketiyorum bide arı sütü bal polen yiyorum böyle şeylerle vücudumu hazırlamaya çalışıyorum yani sende en başta stres yapmadan kafanı boşaltmaya çalış başka şeylerle ilgilen mesela beslenmene dikkat et ,hakkınızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?