Asla stres yapma kafa olarak kendini baska seylerle oyala canin skldiginda istedigin zaman bana yazabilirsn ben de aşamalarmi kendi postumda yazicam hakkimzda hayirlisi olsunArkadaşlar merhaba, burası bazen bana umut veriyor. Bu yüzden sizlere anlatmak ve sormak istiyorum. benim yumurta rezervimde sorun var FSH degerim sürekli değişiyor bu yüzden ilk başta tüp bebek denilmişti değer bir ay iyi çıkına aşılama yapıcaz denildi ve yapıldı o ay değerlerim çok iyi çıkmıştı çünkü fakat tutmadı.bu ay ikinci aşılama için gittiğimde malesef FSH 20 olmuş ve 2.aşılama iptal edildi diğer adetinde gel tüp bebege geçilecek denildi nisan ayında tüp bebek için işlemlere başlanılacak.ve ben çok korkuyorum bu korkular beni panik atak yapacak galiba düşünmekten uykularım kaçıyor bu süreç nasıl ilerler ne yapmalıyım ,mesela yenilip içilmesi gereken şeyler varmıdır yardımlarınızı bekliyorum ve tabi FSH bu kadar yüksek iken tüp bebek başarısı ne olur onuda bilmiyorum.varmı FSH bu durumda olup tüp bebek deneyimleyen arkadaşlar.
Mrb insallah daha fazla mudaheleye gerek kalmadan hamile kalirsin. Kesinlikle korkulucak ve panik yapilicak bir durum yok. 3 defa asilama negatif yaptirdim. Surecler aci vermiyor sadece beklemek ruhen yipratiyor. Simdi ise 2.tup bebek deneme surecindeyim. Ilkinde olucak zannediyordum yaşayarak sabir isi oldugunu ogrendim. Tup bebekte daha agrili bir surec zannediyordum ama degilmis. Hic kendini strese sokma bosuna. Agrisiz sisiz bir islem . Tek negatif tarafi ruhen yipratmasi ve beklemek. Icin rahat olsun.Arkadaşlar merhaba, burası bazen bana umut veriyor. Bu yüzden sizlere anlatmak ve sormak istiyorum. benim yumurta rezervimde sorun var FSH degerim sürekli değişiyor bu yüzden ilk başta tüp bebek denilmişti değer bir ay iyi çıkına aşılama yapıcaz denildi ve yapıldı o ay değerlerim çok iyi çıkmıştı çünkü fakat tutmadı.bu ay ikinci aşılama için gittiğimde malesef FSH 20 olmuş ve 2.aşılama iptal edildi diğer adetinde gel tüp bebege geçilecek denildi nisan ayında tüp bebek için işlemlere başlanılacak.ve ben çok korkuyorum bu korkular beni panik atak yapacak galiba düşünmekten uykularım kaçıyor bu süreç nasıl ilerler ne yapmalıyım ,mesela yenilip içilmesi gereken şeyler varmıdır yardımlarınızı bekliyorum ve tabi FSH bu kadar yüksek iken tüp bebek başarısı ne olur onuda bilmiyorum.varmı FSH bu durumda olup tüp bebek deneyimleyen arkadaşlar.
Merhaba canim..hayirli ugurlu olsun insallah...yumurta sayin kac gorunuyo muayenelerde..doktorun ne diyo..ve amhin kac..eger sayida ve kalitede problem varsa..sakin hemen tedaviye baslama..3 ay ilac kullan...doktorundan talep et..ve saf arisutunude tavsiye ederim..d vitaminin dusukse d vitamini takviyeside al..ama lutfen 3 ay ilac tedavisi olmadan tup bebege baslama..doktorum bana kuenzimq10 balikyagi ve dhea vermisti..daha once 4 ay kullandim..etkisi oldugunu dusunuyorum..simdi tekrar kullanmaya basladim..1 ay bitti..kaldi 2 ay ..2 ay daha kullaniip..kismet olursa tedaviye basliyacagim..Arkadaşlar merhaba, burası bazen bana umut veriyor. Bu yüzden sizlere anlatmak ve sormak istiyorum. benim yumurta rezervimde sorun var FSH degerim sürekli değişiyor bu yüzden ilk başta tüp bebek denilmişti değer bir ay iyi çıkına aşılama yapıcaz denildi ve yapıldı o ay değerlerim çok iyi çıkmıştı çünkü fakat tutmadı.bu ay ikinci aşılama için gittiğimde malesef FSH 20 olmuş ve 2.aşılama iptal edildi diğer adetinde gel tüp bebege geçilecek denildi nisan ayında tüp bebek için işlemlere başlanılacak.ve ben çok korkuyorum bu korkular beni panik atak yapacak galiba düşünmekten uykularım kaçıyor bu süreç nasıl ilerler ne yapmalıyım ,mesela yenilip içilmesi gereken şeyler varmıdır yardımlarınızı bekliyorum ve tabi FSH bu kadar yüksek iken tüp bebek başarısı ne olur onuda bilmiyorum.varmı FSH bu durumda olup tüp bebek deneyimleyen arkadaşlar.
tıp fakültesinde tedavi görüyorum,doktoruma özel ücret ödememe rağmen dogru düzgün görüşme yapamıyorum malesef ,yumurta sayım bir ay iyi çıkıyor bir ay düşük çıkıyor en son muayene de 5 tane vardı yumurtam kalitesi hakkında fikrim yok doktora sordugumda bunu muayene ile anlamam mümkün değil dedi amh gecen sene bakılmıştı 1.29 çıkmıştı en son ama fsh çok yüksek çıkıyor.bana vitamin falan vermedi sadece CYCLO-PROGNOVA verdi bunun kullan adetinde gel tüp bebege geciyoruz denildi .bende anlamadım ki öncesinde iyileştirme yapılmadan direk geciyor tüp bebege kafam çok karışık yaşım 31 belkide bu yüzden rezerve azalmadan deneme yapalım diyedir.arı sütünü bal polen karısım kullanıyorum birde hayıt tentürü kullanıyorumMerhaba canim..hayirli ugurlu olsun insallah...yumurta sayin kac gorunuyo muayenelerde..doktorun ne diyo..ve amhin kac..eger sayida ve kalitede problem varsa..sakin hemen tedaviye baslama..3 ay ilac kullan...doktorundan talep et..ve saf arisutunude tavsiye ederim..d vitaminin dusukse d vitamini takviyeside al..ama lutfen 3 ay ilac tedavisi olmadan tup bebege baslama..doktorum bana kuenzimq10 balikyagi ve dhea vermisti..daha once 4 ay kullandim..etkisi oldugunu dusunuyorum..simdi tekrar kullanmaya basladim..1 ay bitti..kaldi 2 ay ..2 ay daha kullaniip..kismet olursa tedaviye basliyacagim..
Ari sutu bal polen karisimini gec canim..icinde yuzde3 yada yuzde6 arisutuvar..egrcayirn saf ari sutu var ondan alabilirsin.ama orada bikac cesit arisutu var..ben kavanozda olaninindan aldim..ilacla tedaviye doktorlarin bi kismi sicak bakmiyor..ama bence 3 ay ilac kullanmalisin..ne kaybedebilirsinki...maddi acidan bir tek zorlayabilir..ilaclar biraz pahali olabiliyor..ama brnce hemen denememelisin.duzenli en az 3 ay ilac kullanip..sonra tedavi olmalisin...tıp fakültesinde tedavi görüyorum,doktoruma özel ücret ödememe rağmen dogru düzgün görüşme yapamıyorum malesef ,yumurta sayım bir ay iyi çıkıyor bir ay düşük çıkıyor en son muayene de 5 tane vardı yumurtam kalitesi hakkında fikrim yok doktora sordugumda bunu muayene ile anlamam mümkün değil dedi amh gecen sene bakılmıştı 1.29 çıkmıştı en son ama fsh çok yüksek çıkıyor.bana vitamin falan vermedi sadece CYCLO-PROGNOVA verdi bunun kullan adetinde gel tüp bebege geciyoruz denildi .bende anlamadım ki öncesinde iyileştirme yapılmadan direk geciyor tüp bebege kafam çok karışık yaşım 31 belkide bu yüzden rezerve azalmadan deneme yapalım diyedir.arı sütünü bal polen karısım kullanıyorum birde hayıt tentürü kullanıyorum
Benim yaşım 24, FsH 16'ydı. Bu ay 12'yr düştü. Neler yaptığımı sana anlatayım inşallah senin de işine yarar. Her gün bir bardak doğal sıkılmış nar suyu içtim. Ayrıca her gün sabah akşam tok karnına bir tutam testere dişli aslan pençesi, civan perçemi ve adaçayını kaynayan 1 buçuk bardak suyun içine atıp 5 dakika daha kaynatım. Bardağa döktükten sonra da içine 2 yemek kaşığı hayıt suyu döküp içtim. Büyük oranda hormon dengeleyici bu bitkiler. Değerlerin düşükse çıkarır, yüksekse indirir. Her öğün taze demlemen gerekmektedir. Ayrıca haftada 2 veya 3 gün balık yemeni öneririm. Balık yağı da kullanabilirsin. Şifa olsun inşallah, iyi günler dilerim.Arkadaşlar merhaba, burası bazen bana umut veriyor. Bu yüzden sizlere anlatmak ve sormak istiyorum. benim yumurta rezervimde sorun var FSH degerim sürekli değişiyor bu yüzden ilk başta tüp bebek denilmişti değer bir ay iyi çıkına aşılama yapıcaz denildi ve yapıldı o ay değerlerim çok iyi çıkmıştı çünkü fakat tutmadı.bu ay ikinci aşılama için gittiğimde malesef FSH 20 olmuş ve 2.aşılama iptal edildi diğer adetinde gel tüp bebege geçilecek denildi nisan ayında tüp bebek için işlemlere başlanılacak.ve ben çok korkuyorum bu korkular beni panik atak yapacak galiba düşünmekten uykularım kaçıyor bu süreç nasıl ilerler ne yapmalıyım ,mesela yenilip içilmesi gereken şeyler varmıdır yardımlarınızı bekliyorum ve tabi FSH bu kadar yüksek iken tüp bebek başarısı ne olur onuda bilmiyorum.varmı FSH bu durumda olup tüp bebek deneyimleyen arkadaşlar.
siz tedaviye başladınızmı acaba?Benim yaşım 24, FsH 16'ydı. Bu ay 12'yr düştü. Neler yaptığımı sana anlatayım inşallah senin de işine yarar. Her gün bir bardak doğal sıkılmış nar suyu içtim. Ayrıca her gün sabah akşam tok karnına bir tutam testere dişli aslan pençesi, civan perçemi ve adaçayını kaynayan 1 buçuk bardak suyun içine atıp 5 dakika daha kaynatım. Bardağa döktükten sonra da içine 2 yemek kaşığı hayıt suyu döküp içtim. Büyük oranda hormon dengeleyici bu bitkiler. Değerlerin düşükse çıkarır, yüksekse indirir. Her öğün taze demlemen gerekmektedir. Ayrıca haftada 2 veya 3 gün balık yemeni öneririm. Balık yağı da kullanabilirsin. Şifa olsun inşallah, iyi günler dilerim.
Benim yaşım 24, FsH 16'ydı. Bu ay 12'yr düştü. Neler yaptığımı sana anlatayım inşallah senin de işine yarar. Her gün bir bardak doğal sıkılmış nar suyu içtim. Ayrıca her gün sabah akşam tok karnına bir tutam testere dişli aslan pençesi, civan perçemi ve adaçayını kaynayan 1 buçuk bardak suyun içine atıp 5 dakika daha kaynatım. Bardağa döktükten sonra da içine 2 yemek kaşığı hayıt suyu döküp içtim. Büyük oranda hormon dengeleyici bu bitkiler. Değerlerin düşükse çıkarır, yüksekse indirir. Her öğün taze demlemen gerekmektedir. Ayrıca haftada 2 veya 3 gün balık yemeni öneririm. Balık yağı da kullanabilirsin. Şifa olsun inşallah, iyi günler dilerim.
siz tedaviye başladınızmı acaba?
Bende suanda hayit tenturu ve ari sutu bal polen yiyorum bide folik asit iciyorum,diger yesil civanpeecemi falan icsem hepi cok fazla gelirmi yada yan etki falan yaparmi acaba
Arısütü bal poleni ben de kullandım. Folik asit de kullandım. Dediğim karışımı da içtim. Bir yan etkisini görmedim.
Amin, inşallah. Evet ben de günümün gelmesini bekliyorum. Bir hafta sonra hayırlısıyla başlayacağız tedaviye.Bende deneyim olmazsa civanpercemini karisimini balik tüketimini yapmaya calisiyorum evet ,cok saol canim,rabbim hepimize sifa versin sen tüp bebeğimi basliycaksin
Hadi hayirlisi insallahAmin, inşallah. Evet ben de günümün gelmesini bekliyorum. Bir hafta sonra hayırlısıyla başlayacağız tedaviye.
Ben aricidan aldim ,polen ari autu bal karisim sabah aksam ac 1 tatli kasigi ama tahta olacak metal degmeden tuketeceksinben de şuraya geleyim :) kızlar bu arısütünü ben de eğriçayırdan aldım ama ampül şeklinde kavanoz olarak alınca nasıl tüketiyorsunuz... çay kaşığı kadar falan mı
bende aynı durumdayım yarın kontrol var bakalım ne diyecek?Hayır ben de günümün gelmesini bekliyorum. Yaklaşık 1 hafta var.
Tabii, birbirimize yardımcı olalım.Hadi hayirlisi insallahtedavi sureclerimizi burda paylasalim olurmu bende reglimi bekliyorum iste tedavi icin hemen hemen ayni donemde basliycaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?