- Konu Sahibi simge_wxyz
35 sevi bana doktorum demedi fitil gibi kullan şaşırdım doktoru arayıp sorsammı günde üç defa içiyorum canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
35 sevi bana doktorum demedi fitil gibi kullan şaşırdım doktoru arayıp sorsammı günde üç defa içiyorum canım
simgecim diğer topikte yazdım ama buradan da söylemek istiyorum; lütfen canını sıkma canım bizim bebişler sadece nazlılar biraz o kadar..er ya da geç gelecekler annelerinee..
canım arkadaşım moral senin için bu dönem çok önemli..
sevgilerimlee..
bsp ben günde üç defa içiyorum bu ilacı sen kaç defa içiyosun
canım çok saol desteğin için bu ilk günler biraz zor geçecek ama alışıcaz elbet. gözümde çok büyüyor yeniden aynı şeyleri yaşamak. ama hayırlısı olsun tabi bu arada bende diyet yapar kilo veririm yumurtalıklarda ki kistlerden kurtulurum belki.
simgecim çok faydalı bilgiler bunlar..paylaşımın için teşekkürler canım...
kızlar aşılamanın 7. günü fakat hala ne bi ağrı var nede başka bişey,aşılama yaptırıp hiç belirtisi olmadan hamile kalanı duydunuzmu hiç?
kızlar bugün aşılamamın 11inci günü perşembe günü yaptıracam testi tabi adet olmazsam içimde hep korku var of geçmiyo iki gün uzadı
bspciğim..tıpkı spontan gebelik gibi aşılamada da her insanda farklı belirtiler olabiliyor..yani hiç belirti olmadan gebe de kalabilirsin demişti bana dr um..öyle birini tanımadım ama öyle dedi dr um..
sevgiler canım