Aşılama ilk kez ve ocak ayında aşılama yaptıranlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
35 sevi bana doktorum demedi fitil gibi kullan şaşırdım doktoru arayıp sorsammı günde üç defa içiyorum canım

cerot çok teşekkür ederim iyşallah doğum günü hediyesi gelir bana öyle olursa hayatımda aldığım en güzel hediye allahım hepimize versin canım

simgecim diğer topikte yazdım ama buradan da söylemek istiyorum; lütfen canını sıkma canım bizim bebişler sadece nazlılar biraz o kadar..er ya da geç gelecekler annelerinee..
canım arkadaşım moral senin için bu dönem çok önemli..
sevgilerimlee..

35 sevi bana doktorum demedi fitil gibi kullan şaşırdım doktoru arayıp sorsammı günde üç defa içiyorum canım

istersen sor bi kere canım başka içen varmışmı arkadaşlardan söyleyen oldumu ben bana öyle dedi dr um ben içtiğimde sarhoş gibi oluyordum dr güldü dalga geçti benimle içilmeyecek dedi hata bak içinde prespektüsünde yazoyor oku bi kere bana dr onudamı görmedin dedi
o ilaç bebek düşmemesi içinmiş öyle dedi dr sen yinede dr runa sor istersen benimki öyle dedi seninki ne dicek bakalım bana cevabını yaz tamammı canım hayırlı haberler bekliyorum sonuç ne zaman olacak allah yanında olur dualarını kabul eder senin benim ve herkesin canımkaydirigubbakcemile5

simgecim diğer topikte yazdım ama buradan da söylemek istiyorum; lütfen canını sıkma canım bizim bebişler sadece nazlılar biraz o kadar..er ya da geç gelecekler annelerinee..
canım arkadaşım moral senin için bu dönem çok önemli..
sevgilerimlee..

canım çok saol desteğin için bu ilk günler biraz zor geçecek ama alışıcaz elbet. gözümde çok büyüyor yeniden aynı şeyleri yaşamak. ama hayırlısı olsun tabi bu arada bende diyet yapar kilo veririm yumurtalıklarda ki kistlerden kurtulurum belki.

simgecim üzülme diycemde demekle olmuyor biliyorum ama en azından kocacın yanında ya boşver sen ona bebişler mutlaka birgün bizim kapımızıda çalıcaklar

canım çok saol desteğin için bu ilk günler biraz zor geçecek ama alışıcaz elbet. gözümde çok büyüyor yeniden aynı şeyleri yaşamak. ama hayırlısı olsun tabi bu arada bende diyet yapar kilo veririm yumurtalıklarda ki kistlerden kurtulurum belki.

inan ben de hep aynı kararı veriyorum ama bir türlü zayıflamayamıyorum:(( yani bu tedaviler tabii kilo aldırıyor ve bebek doğurma fikrini kafadan atmadan insan diyete de zor odaklanıyor canım yaa..3 gün sürüyor her diyetim:))
canım ben inanıyorum ki sırayla hamiş haberi vereceğiz buradan..
lütfen pozitif ol, moral senin en büyük sermayen bu konuda unutma:)
çok öpüyorum arkadaşım.:1hug:

kızlarrr herkese iyi hafta sonlarııı
pazartesi iyi haberlerle gelin inşallah e mii:)
ben hafta sonu giremiyorum, malum sadece işyerinde internet var..
kendinize ve varmış gibi düşünerek bebişlerinize iyi bakınn..
sevgilerr

Kuru soğan, Polikistik Over Sendromu (PCOS) yaşayan kadınların imdadına yetişen mükemmel bir destekleyici ve yardımcı tedavi imkânı sunmaktadır. Erken menopoza giren kadınların da imdadına yetişebilmektedir. Küçük ve orta çaplı miyomu olan kadınlar da kuru soğan küründen istifade edebilirler.
Polikistik over şikâyeti olanlar, büyük bir olasılıkla kürü uygulamaya başladıktan bir-iki gün sonra beyaz-sarı renkte bolca akıntı yaşamaya başlayabilirler. Uzun zamandan beri âdet (regl) görmüyorlar ise, âdet görmeye başlayabilirler. Aynı şekilde menopoza yeni girmiş kadınlar da tekrar düzenli adet görmeye başlayabilir. Rahim duvarı incelmesi olan kadınların rahim duvarlarının kalınlaşmasında da etkilidir. Kuru soğan sanki, kadınların rahim ve yumurtalıkları için yaratılmış bir sebze...
Endometrioma, rahimin içini döşeyen zar tabakasının yumurtalıklarda bulunması ve her adet döneminde kanayarak kistik yapı oluşturmasına denir. Bu kistin içi, kahverengi kıvamlı sıvı ile doludur bu nedenle çikolata kisti de denir. Hastalar hekimlerine kısırlık, sancılı veya ağrılı adet görme, ilişki esnasında ağrı görme şikâyeti ile başvururlar. Başlangıç evresinde olan endometrioma tedavisinde de oldukça güçlü bir yardımcı tedavi imkânı sunar.

GÜNÜN KÜRÜ -1
‘Polykistik over’e, erken menopoza ve miyomlara karşı
İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.
Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.

Prof.Dr.İbrahim Saraçoğlu

Sayın Hocam. soğan kürü adet döneminde de uygulanabilir mi?Uygulanmasının bir dezavantajı varmıdır?

Cevabı » Gizle

Bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır. sağlığınız daim olsun.

Keçiboynuzu ve sperm hareketliliği

Erkeklerdeki sperm sayısının 40 milyon/ml veya yukarısı normal değerdir. Bu sayı azaldıkça kadının hamile kalabilme olasılığı da azalır. Mühim olan sadece sperm sayısı değildir. Sperm sayısı normal düzeyde (40 milyon/ml ve yukarısı) olsa bile, eğer hareketli sperm sayısı az ise bu taktirde kadının hamile kalma riski de azalır. Spermlerin hareketliliği de önemlidir. Toplam sperm sayısı 7-8 milyon/ml civarında olupta baba olan bir çok insan tanıyorum. Bu nasıl oluyor? Uygulanan keçiboynuzu kürü, düşük seviyede olan 7-8 milyon/ml içerisindeki hem hareketli sperm sayısını yükseltiyor hem de hareketli spermleri daha hareketli duruma getiriyor. Bir taraftan az sayıdaki hareketli sperm sayısını yükseltmekte diğer taraftan da mevcut hareketli spermlere daha fazla hareketlilik kazandırmaktadır. Normal sperm sayısı oldukça düşük olmasına rağmen, spermlerin belli bir yüzdesinin hareket hızı yükseldiğinden yumurtaya ulaşma oranı yükselmektedir. Bu sayede sperm sayısı normal sayının altında olmasına rağmen hamilelik başlayabilmektedir.

Kür : Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı

Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

kızlar aşılamanın 7. günü fakat hala ne bi ağrı var nede başka bişey,aşılama yaptırıp hiç belirtisi olmadan hamile kalanı duydunuzmu hiç?

bspciğim..tıpkı spontan gebelik gibi aşılamada da her insanda farklı belirtiler olabiliyor..yani hiç belirti olmadan gebe de kalabilirsin demişti bana dr um..öyle birini tanımadım ama öyle dedi dr um..
sevgiler canım

kızlar aşılamanın 7. günü fakat hala ne bi ağrı var nede başka bişey,aşılama yaptırıp hiç belirtisi olmadan hamile kalanı duydunuzmu hiç?

valla benim de 5. gün bugün ama ben de de tık yok. gerçi daha erken belki ama bi değişiklik olmadı ben de de.. hayırlısı bakalım sabretmeyi öğreniyoruz :)

kızlar bugün aşılamamın 11inci günü perşembe günü yaptıracam testi tabi adet olmazsam içimde hep korku var of geçmiyo iki gün uzadı

kızlar bugün aşılamamın 11inci günü perşembe günü yaptıracam testi tabi adet olmazsam içimde hep korku var of geçmiyo iki gün uzadı

canım ya bende 10. günü doktorum çağırdı perşembeye geliyo kontrole gidicem galiba belli
oluyoki çağırdı diye düşünüyorum belki seninkide bellidir arkadaşım hadi hayırlısı :nazar:

bspciğim..tıpkı spontan gebelik gibi aşılamada da her insanda farklı belirtiler olabiliyor..yani hiç belirti olmadan gebe de kalabilirsin demişti bana dr um..öyle birini tanımadım ama öyle dedi dr um..
sevgiler canım

canım ya inşallah idilenginle birlikte ve tabiiki hiç belirtisi olmayan diğer arkadaşlarla birlikte hiç belirtisiz hamile kalanlar: arasında oluruz:dance::teytey::emir_bebek:

Back
X