Aşılama ilk kez ve ocak ayında aşılama yaptıranlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Herkese merhaba,
ben kırmızıları gördüm arkadaşlar..1. aşılamam tutmadı..:((:1no2:kendimi fazla ümitlendirmeyeyim demiştim ama yine de üzüldüm tabi...:(((ilk siiznle paylaşıyorum inanın..daha eşime söyleyemedim:(senağlama
bir dahaki ayın listesi yapılacak ise 2. aşılama tarihim belli olunca bildirebilirim..kimbilir belki...:çok üzgünüm:
sevgilerimle..

Herkese merhaba,
ben kırmızıları gördüm arkadaşlar..1. aşılamam tutmadı..:((:1no2:kendimi fazla ümitlendirmeyeyim demiştim ama yine de üzüldüm tabi...:(((ilk siiznle paylaşıyorum inanın..daha eşime söyleyemedim:(senağlama
bir dahaki ayın listesi yapılacak ise 2. aşılama tarihim belli olunca bildirebilirim..kimbilir belki...:çok üzgünüm:
sevgilerimle..

canım ya herşeyin hayırlısı ...sizin için doğru zaman ne zamansa allahım nasip eder emin ol ama ne kadar mantıklıda düşünsek üzülüyo insansenağlama

canım ya herşeyin hayırlısı ...sizin için doğru zaman ne zamansa allahım nasip eder emin ol ama ne kadar mantıklıda düşünsek üzülüyo insansenağlama

bsp canımmm evet herşeyin hayırlısı diyorum bende. demek bizim sınavımız da bu diyorum artık..

çok sağol bitanemm..en hayırlı zamanda gelsinler elbet bebişlerimiz ama psikoloji ister istemez değişiyor canımm..
çok öpüyorum..iyiki varsınız..

arkadaşlar ben hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiim
5+2 hamileyim geçen hafta öğrendim kanamam olduğu için riskli demişti inşallah pazartesi ultrasyonda göreceğiz allah isteyen herkeze versin

5+2 hamileyim geçen hafta öğrendim kanamam olduğu için riskli demişti inşallah pazartesi ultrasyonda göreceğiz allah isteyen herkeze versin
orkideciğimmmmmmm canım çok sevindim.Allah tamamına erdirsin inşallah..:teytey:

hayırlısı olsun orkidecim darısı bizim başımıza artık bizim için dua et hamilelerin duaları kabul olurmuş:CüvCüv:

orkideciğim hayırlı olsun allahım kucağına almayı nasip etsin:nazar::.........bizim içinde dua et canım....:Saruboceq:

canım ya inşallah idilenginle birlikte ve tabiiki hiç belirtisi olmayan diğer arkadaşlarla birlikte hiç belirtisiz hamile kalanlar: arasında oluruz:dance::teytey::emir_bebek:

AMİİİN CANIM İNŞALLAHH HERKESİN BİR BİR İYİ HABERLERİ GELİR :):Saruboceq:

Tebrik ederim canım benimm allah tamamına erdirsin bebeğini sağlıkla al kucağına inşallahhh bize de bol bol dua et nolur.. aşılama ile mi oldu canım bebiş :)

Herkese merhaba,
sevgilerimle..

canım çok üzüldüm yaa. bu sıralar hep kötü haberler alıyoruz. inşallah bir dahaki sefere bu ay kısmet değilmiş. ümidini kaybetme ve kendini fazla üzme. çünkü üzülmek çare olmuyor. ben çok üzüldüm ama şimdi düşünüyorum. buda bir sınav ve er geç kazanacağız.

böyle güzel bir habere ne denilebilirki... hayırlı olsun gerçekten çok sevndirici bir haber. allah sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmeni nasip etsin inşallah

kızlaaarrrr bugün 10. günüm ve doktoruma gidicem,bana 10. gün gel dedi bakalım neler olmuş aşılama işe yaramışmı yaramamışmı görcez bakalım hadi hayırlısı... normalde hiç bir sorunumuz yok ne eşimde ne bende ama kısmetten öteye gidilmez...

AMİİİN CANIM İNŞALLAHH HERKESİN BİR BİR İYİ HABERLERİ GELİR :):Saruboceq:

canım sende belirti başladımı herhangi bir değişiklik varmı benim bu sabah serviste işe giderken sağ kasığımda bir sancı oldu ve saniyede hemen geçti kafayı yedim valla en ufak bir sancıda acaba diyorumdelikafaduldenkaydirigubbakcemile5delikafadulden

bende biraz sonra tahlil yaptırmaya gidiyorum benim 13üncü gün arkadaşlar ama hiç gitmek istemiyorum içim buruk ve umutsuz arkadaşlar aynı şeyle karşılaşacağımı biliyorum belki bir umut diyorum

bende biraz sonra tahlil yaptırmaya gidiyorum benim 13üncü gün arkadaşlar ama hiç gitmek istemiyorum içim buruk ve umutsuz arkadaşlar aynı şeyle karşılaşacağımı biliyorum belki bir umut diyorum

canım ya inşallah güzel haberlerini alırız....... sende herhangi bir belirti var mı?ağrı sancı v.s.....

canım çok üzüldüm yaa. bu sıralar hep kötü haberler alıyoruz. inşallah bir dahaki sefere bu ay kısmet değilmiş. ümidini kaybetme ve kendini fazla üzme. çünkü üzülmek çare olmuyor. ben çok üzüldüm ama şimdi düşünüyorum. buda bir sınav ve er geç kazanacağız.
bitanemm nasip değilmiş bu aşılamada diyorum ben de artık napayım.2. aşılama için moral depolamaya çalışıyorum işte..Allahtan ümit kesilmez canım...
bitanemm çok sağol..haklısın bu bir sınav ve er geç başaracağız inşallah..

kızlaaarrrr bugün 10. günüm ve doktoruma gidicem,bana 10. gün gel dedi bakalım neler olmuş aşılama işe yaramışmı yaramamışmı görcez bakalım hadi hayırlısı... normalde hiç bir sorunumuz yok ne eşimde ne bende ama kısmetten öteye gidilmez...

bsp canım anlamadım aşılamanın 10. günü usg ye mi gireceksin. ilk kez duyuyorum nasıl bir kontrol bu..yoksa kan testi falan mı....

[
bsp canım anlamadım aşılamanın 10. günü usg ye mi gireceksin. ilk kez duyuyorum nasıl bir kontrol bu..yoksa kan testi falan mı....[/QUOTE]

canımcım ah bende bir bilsem ama usg değil bildiğim kadarıyla kontrole gel dedi artık 10.gün bellimi oluyoki çağırdı, ultrasonla bakıcak herhalde akşam üzeri iş çıkışı gidicem bakalım neymiş öğrenicem yarın bilgi iletirim hayırlısıyla,tabi umarım güzel haberler veririm:Saruboceq:

arkadaşlar ben klomen hap kullanıyorum ve aşılama yapılacak salı günü yumurtaların durumuna bakacağız bu gün hastalığımın 7. günü geçen ay soğan suyu kullanmıştım 15 gün şimdi devam etsemmiki 7. gün başlanıyo ya soğan suyuna acaba yan etkisi olurmu yoksa yumurtaların gelişmesine yardımcı olurmu napayım kullanayayımmı

senin adına çok heyecanladım bende bsp :) hadi iyi haberlerini alırız inşallah.. bende cuma günü doktora gidecegim.. önümüzdeki hafta birgünde ilk aşılamamı yaptıracagım.. olmadı ikinciyi yaptırırız napalım denk gelene kadar nasip ;)

ayy şimdi bende heyecanlandım sen heyecanlandım diyince içim kıpırdadı valla canımcım inşallah doktorum güzel haber verir..tabii ki hayırlısı ama napıyım birden havaya girdim:lepi:niye böyle oldum ya hadi hayırlısı....
canımcım bide bence doktoruna sormadan soğan suyu içme neme lazım herkeste aynı etkiyi vermeyebilir sonra aklında soru işareti kalmasın

kızlar soğan suyunu adet bittikten 7 gün sonra içmeye başlayın. ayrıca hiçbir yan etkisi yok. rahat bir şekilde içebilirsiniz. ibrahim saraçoğlu her halükarda içebilirsiniz diyor sadece aynı anda iki kür uygulanmaması gerektiğini söylüyor.

canım sende belirti başladımı herhangi bir değişiklik varmı benim bu sabah serviste işe giderken sağ kasığımda bir sancı oldu ve saniyede hemen geçti kafayı yedim valla en ufak bir sancıda acaba diyorumdelikafaduldenkaydirigubbakcemile5delikafadulden

canım benim aşılamamın 8. günü bugün ama henüz bişe yok arada sırada rahmim sancıyo gibi ama psikolojik belirtiler olur diye takamamaya çalışıyorum test günnüm taa haftaya çarşamba :) sen habr ver naptın doktorda bekliyoruz iyi haberlerini :)

Back
X