İlk kim yazmalı

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.416
43.904
798
Selam kızlar .

Date müessesesine o kadar uzak kalmışım ki size sormak istiyorum. Güzel geçen bir date sonrası ilk mesajı kim atmalı hani karşı taraftan mı beklemeli yoksa o mesaj gelmiyorsa karşı taraf beğenmemiş mi oluyor? O kadar uzak kalmışım ki şimdi ilk mesajı ben atsam yanlış anlaşılmaktan korkuyorum :) AA bak dünden hevesliymiş demesinden vesaire :))

İki saat mi valla ben olsam yarın akşama kadar zaman veririm. “Güzel vakit geçirdim şahsen, tekrar görüşmek isterim” tarzı bir şey yazmazsa hoşlaşmadı diye düşünürüm.

İki saat mi valla ben olsam yarın akşama kadar zaman veririm. “Güzel vakit geçirdim şahsen, tekrar görüşmek isterim” tarzı bir şey yazmazsa hoşlaşmadı diye düşünürüm.
Evet
Bence biraz bekleyin iki saatte eve gidip günün yorgunlugu atilmaz daha.
24 saat nöbetinden çıkmıştı
İlk adımi ben atarım hiç çekinmem atmak istiyorsam kimseden birsey beklemem hic pişman olmadım
İşte ben de Adım ata ata atacak adım kalmadı

Bu taktikler çok yapay değil mi? Kimin canı isterse o atsın ilk mesajı :)
İçinizden atmak geliyorsa atın bence.

Gerçekten doğru olan bence karşı tarafin atması ama esimle biz bir yerlere çıkıp kahve içmiştik ilk gorusmede ertesi gun bile bana yazmadi bir gun sonra gece ben mesaj atmıştım arkasida geldi konuştuk ilerledi evliyiz ama o atsa daha mutlu olurdum..
Eşim bu arada her zaman ilk adimi bekliyor kavgalardan snra vs

Adam nöbetten çıkmış dinlenmesi için zaman verilmeli bence.
Benim şu anki sevgilim bir süre yazmadi bana ben bı bahaneyle mesaj atmıştım :)
Sonra da yazmadı hatta dedim bu iş olmayacak galiba.
Sonra beni aradı epey konuştuk ettik sonra tekrar aradı görüşme planı yaptık vs
Sonradan öğrendim ki kendisi hiç mesaj atmaktan hoşlanmayan bı tipmis meğer.
Bence biraz bekleyin derim.
Çok begendiyseniz bir şeyleri bahane ederek yazabilirsiniz ertesi gün

ilk sen atma. biz evropali degiliz :) erkeklerin atmasi gerek. ayrica begenen erkek bir sekilde pesinden gider. yok israrci degilse, yeni gelin gibi suklum puklum naz yapiyorsa, o adamdan olmaz.

esimin arkadasi bir kizla cikiyordu, kiz bi icim su, hep guzel, hem ailesi iyi, hem egitimli.. adam da olsa mi ki, karsi taraf istiyor mu ki gibi kararsiz hareketler yapiyor, esime dedim ki bu adam boyle yaparsa kiz kacar, azicik kararli olsun, agresif olsun. adam da o gazla gidip tek tas alip evlenme teklif etmis :))) simdi evliler 2 tane de cocuklari var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…