- 30 Ocak 2013
- 29.416
- 43.904
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Bende öyle düşünüyorum ama emin olmak için sordum :)Karşı taraf atmalı kesinlikle. Mesaj yazmıyorsa ya da kuru Bi teşekkürse bu yada soguk Bi dil ise, karsı cevap bile verilmemeli bence
Bende öyle düşünüyorum. 2 saat kadarBence bekleyin beğenen erkek mutlaka dönüş yapıyor. Ne kadar oldu görüştüğünüzde bu yana?
Evetİki saat mivalla ben olsam yarın akşama kadar zaman veririm. “Güzel vakit geçirdim şahsen, tekrar görüşmek isterim” tarzı bir şey yazmazsa hoşlaşmadı diye düşünürüm.
24 saat nöbetinden çıkmıştıBence biraz bekleyin iki saatte eve gidip günün yorgunlugu atilmaz daha.
İşte ben de Adım ata ata atacak adım kalmadıİlk adımi ben atarım hiç çekinmem atmak istiyorsam kimseden birsey beklemem hic pişman olmadım
Ben iyi geceler yazardım
Yanlış düşünmüyormuşum demek ki :)Ben karşı taraftan bekliyorum ya beğenen erkek bir şekilde belli ediyor çünkü .
Ben sıkılırım ya mesaj olayındanşaka bir yana ben şey diye düşünüyorum şu an beğenseydi ayrılır ayrılmaz yazardı
Bu taktikler çok yapay değil mi? Kimin canı isterse o atsın ilk mesajı :)Selam kızlar .
Date müessesesine o kadar uzak kalmışım kisize sormak istiyorum. Güzel geçen bir date sonrası ilk mesajı kim atmalı hani karşı taraftan mı beklemeli yoksa o mesaj gelmiyorsa karşı taraf beğenmemiş mi oluyor? O kadar uzak kalmışım ki şimdi ilk mesajı ben atsam yanlış anlaşılmaktan korkuyorum :) AA bak dünden hevesliymiş demesinden vesaire :))
Selam kızlar .
Date müessesesine o kadar uzak kalmışım kisize sormak istiyorum. Güzel geçen bir date sonrası ilk mesajı kim atmalı hani karşı taraftan mı beklemeli yoksa o mesaj gelmiyorsa karşı taraf beğenmemiş mi oluyor? O kadar uzak kalmışım ki şimdi ilk mesajı ben atsam yanlış anlaşılmaktan korkuyorum :) AA bak dünden hevesliymiş demesinden vesaire :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?