İlk kim yazmalı

Selam kızlar .

Date müessesesine o kadar uzak kalmışım ki 😂 size sormak istiyorum. Güzel geçen bir date sonrası ilk mesajı kim atmalı hani karşı taraftan mı beklemeli yoksa o mesaj gelmiyorsa karşı taraf beğenmemiş mi oluyor? O kadar uzak kalmışım ki şimdi ilk mesajı ben atsam yanlış anlaşılmaktan korkuyorum :) AA bak dünden hevesliymiş demesinden vesaire :))
Burdaki cinsiyetci yorumlari bosverin. Erkek mesaj atacak diye bir kural yok. Siz yazin, olsun bitsin. Iliski herseyden once samimiyet uzerine kurulmali

Selam kızlar .

Date müessesesine o kadar uzak kalmışım ki 😂 size sormak istiyorum. Güzel geçen bir date sonrası ilk mesajı kim atmalı hani karşı taraftan mı beklemeli yoksa o mesaj gelmiyorsa karşı taraf beğenmemiş mi oluyor? O kadar uzak kalmışım ki şimdi ilk mesajı ben atsam yanlış anlaşılmaktan korkuyorum :) AA bak dünden hevesliymiş demesinden vesaire :))
Erkek

hanımlar tabi mesajın cinsiyeti olmaz ama sonuçta bu ilk buluşma , buluşmadan sonra atılan mesaj ,verilen tepkiler, karşıdakinin heyacanını ilgisini ,duygu yoğunluğunu anlatır , biliyoruz ki hoşlanan erkek tuvalette yada 2 eli kanda olsa yine yazıyor , 2-3 saat bekleyene kadar ,”güzel bi akşamdı,teşekkürler “ vs yazacak kadar bile zamanı olmadı mı şimdi ?

bence siz atmayın konuşmak isteyen ilgisi olan erkek illaki yazıyor ,soğuk yapıyorsa eğer üstelemeyin siz de demek ki beğenmemiş falandır ,hayırlısı olsun

Karşı taraf atmalı kesinlikle. Mesaj yazmıyorsa ya da kuru Bi teşekkürse bu yada soguk Bi dil ise, karsı cevap bile verilmemeli bence 🤭

Bence bekleyin beğenen erkek mutlaka dönüş yapıyor. Ne kadar oldu görüştüğünüzde bu yana?

İki saat mi 😂 valla ben olsam yarın akşama kadar zaman veririm. “Güzel vakit geçirdim şahsen, tekrar görüşmek isterim” tarzı bir şey yazmazsa hoşlaşmadı diye düşünürüm.

Bence biraz bekleyin iki saatte eve gidip günün yorgunlugu atilmaz daha.

İlk adımi ben atarım hiç çekinmem atmak istiyorsam kimseden birsey beklemem hic pişman olmadım

Ben iyi geceler yazardım 😀

Ben karşı taraftan bekliyorum ya beğenen erkek bir şekilde belli ediyor çünkü .

Ben sıkılırım ya mesaj olayından 😀

Bu taktikler çok yapay değil mi? Kimin canı isterse o atsın ilk mesajı :)
İçinizden atmak geliyorsa atın bence.

Gerçekten doğru olan bence karşı tarafin atması ama esimle biz bir yerlere çıkıp kahve içmiştik ilk gorusmede ertesi gun bile bana yazmadi bir gun sonra gece ben mesaj atmıştım arkasida geldi konuştuk ilerledi evliyiz ama o atsa daha mutlu olurdum..
Eşim bu arada her zaman ilk adimi bekliyor kavgalardan snra vs

etkilendiysem direkt yazarım ilk erkek yazmalı kafasından cıksanız mı acaba artık🙄

Sırf bu nedenle, karşılıklı "karşı taraftan" mesaj bekleyen bir dünya yalnız insan olabilir yeryüzünde.😃

Ben atmam. Benim peşimden koşulmasını tercih ederim.

Adam nöbetten çıkmış dinlenmesi için zaman verilmeli bence.
Benim şu anki sevgilim bir süre yazmadi bana ben bı bahaneyle mesaj atmıştım :)
Sonra da yazmadı hatta dedim bu iş olmayacak galiba.
Sonra beni aradı epey konuştuk ettik sonra tekrar aradı görüşme planı yaptık vs
Sonradan öğrendim ki kendisi hiç mesaj atmaktan hoşlanmayan bı tipmis meğer.
Bence biraz bekleyin derim.
Çok begendiyseniz bir şeyleri bahane ederek yazabilirsiniz ertesi gün 😂

ilk sen atma. biz evropali degiliz :) erkeklerin atmasi gerek. ayrica begenen erkek bir sekilde pesinden gider. yok israrci degilse, yeni gelin gibi suklum puklum naz yapiyorsa, o adamdan olmaz.

esimin arkadasi bir kizla cikiyordu, kiz bi icim su, hep guzel, hem ailesi iyi, hem egitimli.. adam da olsa mi ki, karsi taraf istiyor mu ki gibi kararsiz hareketler yapiyor, esime dedim ki bu adam boyle yaparsa kiz kacar, azicik kararli olsun, agresif olsun. adam da o gazla gidip tek tas alip evlenme teklif etmis :))) simdi evliler 2 tane de cocuklari var.

Burdaki cinsiyetci yorumlari bosverin. Erkek mesaj atacak diye bir kural yok. Siz yazin, olsun bitsin. Iliski herseyden once samimiyet uzerine kurulmali

hanımlar tabi mesajın cinsiyeti olmaz ama sonuçta bu ilk buluşma , buluşmadan sonra atılan mesaj ,verilen tepkiler, karşıdakinin heyacanını ilgisini ,duygu yoğunluğunu anlatır , biliyoruz ki hoşlanan erkek tuvalette yada 2 eli kanda olsa yine yazıyor , 2-3 saat bekleyene kadar ,”güzel bi akşamdı,teşekkürler “ vs yazacak kadar bile zamanı olmadı mı şimdi ?

bence siz atmayın konuşmak isteyen ilgisi olan erkek illaki yazıyor ,soğuk yapıyorsa eğer üstelemeyin siz de demek ki beğenmemiş falandır ,hayırlısı olsun
23.30 sıraları mesaj atmış öyle nasılsın diye 2-3 satır konuştuk sonra uyuyakaldı sanırım halen ses Seda yok
Kendisi burada doğmuş büyümüş bir erkek değil :) Azeri .

Selam kızlar .

Erkek beğeniyorsa genelde hemen yazıyor
Bence siz yazmayın.

İlk adımi ben atarım hiç çekinmem atmak istiyorsam kimseden birsey beklemem hic pişman olmadım
Aynen, eğer istiyorsam mesaj da atarım ilk adımı da atarım😌
Ki nitekim hayatımın en mükemmel son 10 yılını bu hareketime borçluyum 🥳

Acaba varsa kafamda karşıdan beklerim tabi. Ama bı daha mı gelicez dünyaya :)))

Bence kesinlikle yazma.
O yazsın.
Bir kere amann canım ne olucak yazarım demiştim karşımdaki odun cevap vermedi günlerce üzülmüştüm.
O günden sonra asla yapmadım kimseye de tavsiye etmiyorum.
Beğendiyse yazsın erkek o kadar

23.30 sıraları mesaj atmış öyle nasılsın diye 2-3 satır konuştuk sonra uyuyakaldı sanırım halen ses Seda yok
E tamam yazmış işte Super.
Sende ertesi gün günaydın vs diyerek başlatırsun sohbeti

Erkek beğeniyorsa genelde hemen yazıyor
Bence siz yazmayın.

Bence kesinlikle yazma.
O yazsın.
Bir kere amann canım ne olucak yazarım demiştim karşımdaki odun cevap vermedi günlerce üzülmüştüm.
O günden sonra asla yapmadım kimseye de tavsiye etmiyorum.
Beğendiyse yazsın erkek o kadar

E tamam uyumuştur adam.
Azeri olması farketmiyor .
Sende birazdan günaydın vs yaz bak bakalım bak tepkisine.

Ben bu tür konularda beklenmesinden yanayım. Karşımdaki insanın duygularından emin olmak için bile beklerim. Belki o yüzden hala yalnızımdır, bilemedim 😅🥲
Erkeklerin geneli buluşma güzel geçtiyse, duygular yogunlaştıysa yazıyor. Beklemiyorlar bile. Mesajlaşmayı sevmeyedebilir insan ama beğendiği kadınla güzel vakit geçirdiyse de tekrar buluşmak ve önünü açmak için yazarlar. 2 cümle yazacak altı üstü, atla deve değil.
Ama adamda nöbetten yeni çıkmış. O yorgunluk ve kafa yoğunluğundan düşünememiş olabilir. Bekleyin bence biraz daha.

Bide niye yazarlar ki.
Aramak diye bir şey var.
Tamam ilk olarak tepki ölçmek için yazsın da karşılık görüyorsa adam ertesi gün aramalı.
Aksi şekilde ben ilişki kuramıyorum bu tip insanlarla.
Beni ciddiye almıyor yada olsa da olur olmasa da diye düşünüyor diye düşünüp soğurum.
İlişkinin başlarında erkeğin çabasınu görmek isterim yani.
Egoist tavır olarak gelir bana yazışmak falan.
İnsanız hoşlandığımız kişinin sesini duymak isteriz yani.
Böyle yazışarak ilişki yürüten garip bir nesil var ilişki böyle bir şey değil.

E tamam uyumuştur adam.
Azeri olması farketmiyor .
Sende birazdan günaydın vs yaz bak bakalım bak tepkisine.
Yazdım görülmedi halen

Erkeklerin geneli buluşma güzel geçtiyse, duygular yogunlaştıysa yazıyor. Beklemiyorlar bile. Mesajlaşmayı sevmeyedebilir insan ama beğendiği kadınla güzel vakit geçirdiyse de tekrar buluşmak ve önünü açmak için yazarlar. 2 cümle yazacak altı üstü, atla deve değil.
Ama adamda nöbetten yeni çıkmış. O yorgunluk ve kafa yoğunluğundan düşünememiş olabilir. Bekleyin bence biraz daha.
Akşam 11.30 gibi yazmış 2-3 satır konuştuk başka ses Seda yok

Bide niye yazarlar ki.
Aramak diye bir şey var.
Tamam ilk olarak tepki ölçmek için yazsın da karşılık görüyorsa adam ertesi gün aramalı.
Aksi şekilde ben ilişki kuramıyorum bu tip insanlarla.
Beni ciddiye almıyor yada olsa da olur olmasa da diye düşünüyor diye düşünüp soğurum.
İlişkinin başlarında erkeğin çabasınu görmek isterim yani.
Egoist tavır olarak gelir bana yazışmak falan.
İnsanız hoşlandığımız kişinin sesini duymak isteriz yani.
Böyle yazışarak ilişki yürüten garip bir nesil var ilişki böyle bir şey değil.
Bende sormadan aranmasını sevmem çalışıyorum mesela müsait misin diye sorulmadan pat diye arayana sinir olurum. Mesela kardeşim bile önce yazar abla müsait misin diye

Yazdım görülmedi halen

Akşam 11.30 gibi yazmış 2-3 satır konuştuk başka ses Seda yok

Bende sormadan aranmasını sevmem çalışıyorum mesela müsait misin diye sorulmadan pat diye arayana sinir olurum. Mesela kardeşim bile önce yazar abla müsait misin diye
Valla bence çok saçma.
Aramadan sormadan ilişki olmaz.
Her dakka buluşamayacağınıza göre.
İş saatinde aranmaz acil bir durum yoksa.
Ama müsait olunca aranır.
Müsait değilsen sonra dönersin.
Yazıyla ilişki olmaz

Valla bence çok saçma.
Aramadan sormadan ilişki olmaz.
Her dakka buluşamayacağınıza göre.
İş saatinde aranmaz acil bir durum yoksa.
Ama müsait olunca aranır.
Müsait değilsen sonra dönersin.
Yazıyla ilişki olmaz
Hiç telefonda konuşmadık demiyorum . Ama mesela akşam o saatte araması yerine yazmasını tercih ederim

Selam kızlar .

Uzak kalmayla ne alaka ya ? Evet mesaj atmadıysa sizden elektrik almamış demektir.

Siz ararsanız ben beğendim ne diyorsun demektir.

Hiç telefonda konuşmadık demiyorum . Ama mesela akşam o saatte araması yerine yazmasını tercih ederim
İlginçmiş.
Erkek ciddi anlamda ilgilendiği kişiyi arar ama bence.
Diğer türlü takılmaca yani.
Sesini duymak ister .
Haaa zaten günümüz erkeği pek yapmıyor o yüzden rahat olursun bu konuda

Ben sevgili olana kadar ilk mesajı atmam , atmadım isteyen uğraşsın . Önceden Ferhat dağları delmis bir zahmet parmaklarını kullanıp mesaj atsınlar . Evlenince de genellikle ben atıyorum işler tersine döndü 🤣🤣

Back
X