- 23 Ağustos 2012
- 51.475
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.611
- 898
- Konu Sahibi falanca_23
Bota, çizmeye, mantoya ihtiyacı varsa şimdi tam zamanı indirim de varken :) Hem sıcak , hem şık, hem kullanışlı tadından yenmez :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anneme ilk maaşımla hediye almak istiyorum. bana fikir verebilecek olan var mı acaba. annemden bahsedecek olursam; kapalı çok sade birisi. hatta hediye alsam neden paranı harcadın diye laf bile edebilir, aşırı gözü tok hiç bir şeyde gözü olmayan birisi :) ama içimden geliyor. ona özel bir şey olsun istiyorum. daha önce çalıştım maaş aldım ama okulu bitirdikten sonraki ilk maaşım olacak. o yüzden bi şey almak istedim ama aklıma çok fikir gelmedi. size danışmak istedim. :) şimdiden teşekkürler :)
bence onu hos sık bi yere yemege götür ailecekte olabilir bide sık bi canta al cünkü her kadın canta kullanır yaniianneme ilk maaşımla hediye almak istiyorum. bana fikir verebilecek olan var mı acaba. annemden bahsedecek olursam; kapalı çok sade birisi. hatta hediye alsam neden paranı harcadın diye laf bile edebilir, aşırı gözü tok hiç bir şeyde gözü olmayan birisi :) ama içimden geliyor. ona özel bir şey olsun istiyorum. daha önce çalıştım maaş aldım ama okulu bitirdikten sonraki ilk maaşım olacak. o yüzden bi şey almak istedim ama aklıma çok fikir gelmedi. size danışmak istedim. :) şimdiden teşekkürler :)