ilk maaşla anneye hediye :)

Bota, çizmeye, mantoya ihtiyacı varsa şimdi tam zamanı indirim de varken :) Hem sıcak , hem şık, hem kullanışlı tadından yenmez :)

Hayırlı ve bereketli olsun inşallah maaşın.. Bence izin gününde al anneni, alışverişe diye çıkıp, kendi beğendiği bir şeyi hediye al.. Mesela altın takı, kıyafet ne isterse.. Enazından olmazsa aldığın hediye iade derdin olmaz.. Anneler biraz tuhaftır, hediye alınca genelde ya üzerlerine uymaz, yada şu renk olsaydı diye gönüllerinden geçirirler..

Küpe,yüzük,kolye,esarp tarzi bisey olabilir bence annenize özel bir hediye olur.
Bu arada ince dusunceniz icinde takdir ettim sizi anneniz zaten onu dusunup,seven bir evlada sahip olmakla en buyuk hediyeyi almis :nazar:

Benceeee eski kadinlarimiz en cok altini sever. Bende kismet olursa bi ise girersem zincir alacam anneme. Her kadinin boynunda bir zincir olmalı der hep :KK51:

Hayirlarla harcayin inşallah maasinizi Rabbim sıkıntıya dusurmesin insallah:KK200:

anneme ilk maaşımla hediye almak istiyorum. bana fikir verebilecek olan var mı acaba. annemden bahsedecek olursam; kapalı çok sade birisi. hatta hediye alsam neden paranı harcadın diye laf bile edebilir, aşırı gözü tok hiç bir şeyde gözü olmayan birisi :) ama içimden geliyor. ona özel bir şey olsun istiyorum. daha önce çalıştım maaş aldım ama okulu bitirdikten sonraki ilk maaşım olacak. o yüzden bi şey almak istedim ama aklıma çok fikir gelmedi. size danışmak istedim. :) şimdiden teşekkürler :)

benim annemde aynen senin annen gibi :)
mesela benim annem su reklamlarda silex bemilex diye lahmacun tavasi diyolarya ondan cok istiyor mutfak esyasi alabilirsin.
yada annenin uzun zamandir istedi ve yine benim annem gibi ne gerek var bosver para harcamasaydin dedigi, istedigi bisey vardir mutlaka onu alabilirsin :)

Kaliteli bir canta ayakkabi :)
Ayirli olsun yeni isiniz darisi basima insallah :)

İlk maaşla hediye aldıktan sonra sonraki maaşla hiç bir şey almama gibi bir durum olmayacağına göre;
Kıyafet, çanta, ev eşyası gibi şeyleri daha sonra da alabilirsiniz.

İlk olması, daha özel olması için eskimeyen, değer kaybetmeyen, bozulmayacak, modası geçmeyecek bir şey iyi olur.
O yüzden ben de oyumu küpe, kolye veya yüzükten yana kullanıyorum.

Ben anneme altin yuzuk almistim cok sevdigi bi model vardi kaybettigi yuzugunun aynisi idi

benim ilk maaş sözüm çamaşır makinesi :) Allah nasip ederse en güzelinden alacağım bi tane..
bence yatak odası takımını ya da salon takımını değiştirin ev için alışveriş yapın gözü gönlü açılsın :KK51: bu arada hayırlı olsun ilk maaşın devamı gelsin en helalinden inşallah :)

ben ilk maaşımla çok güzel bir kahvaltı seti almıştım hala kullandıkça mutlu olur gurur duyar :KK68:

anneme ilk maaşımla hediye almak istiyorum. bana fikir verebilecek olan var mı acaba. annemden bahsedecek olursam; kapalı çok sade birisi. hatta hediye alsam neden paranı harcadın diye laf bile edebilir, aşırı gözü tok hiç bir şeyde gözü olmayan birisi :) ama içimden geliyor. ona özel bir şey olsun istiyorum. daha önce çalıştım maaş aldım ama okulu bitirdikten sonraki ilk maaşım olacak. o yüzden bi şey almak istedim ama aklıma çok fikir gelmedi. size danışmak istedim. :) şimdiden teşekkürler :)
bence onu hos sık bi yere yemege götür ailecekte olabilir bide sık bi canta al cünkü her kadın canta kullanır yanii

Back
X