“İlk” olacağı söylenmeli mi?

AA evet o olayı hatırladım haberlere çıkmıştı kız intihar edip ölmüştü sanki

Erkek arkadasım bana sormadı.. sohbet ederken ben laf arasında sadece tecrübem olmadıgını dile getirmistim. Ama bilmesi benim acımdan iyi oldu cünkü biraz zorlu anlar yasadım ona göre dikkatli davrandı. Laf arasında kücük dolaylı yollardan dikkatli olması konusunda mesajlar verebilirsiniz bence. Tabi rahatsanız söylemeyebilirsiniz.

2 gün sonra burda nasil diktirebilirim diye konu açmayacaksan eger soyle bence...

Aynen öyle 4 senelik sevgilim istememe rağmen benimle birlikte olmadı. Aman başıma kalmasın sıradaki gelsin ayağı

Bence söylenmeli, hatta duygusal olmalı yoksa sizin için kötü bir tecrübe olur

Kızlar yarın konuşacağım sanırım.
Teşekkür ederim hepinize teker teker
Sorumluluk almak çok çirkin bi tabir bu arada :/ ama bu olaydan sonra ilişkinin gidişatı ister istemez değişecektir. O açıdan bu sınırı aşmak/aşmamak noktasını ona bırakıyorum

yaşın kaçtı bu birincisi acele edebildiğin bir yaşta mısın acaba,doğru karar vermiyorsundur belki,ikincisi de ben de umarım gerçekten bu özel anı paylaşmana değecek bir insandır.
herşey ciddileşene kadar bekleme taraftarıyım ben.
ulkemizdeki erkeklerin durumu malum, canının sıkılmayacağından emin olamazsın.
ustune ustluk tek partnerli bir hayat gerçekten en mantıklısı, tabi benim duşunceme göre.
en iyisi olsun umarım senin için.

23 yaşındayım.
Katılıyorum, umarım değecek birisidir.:)
Ama bilemeyiz maalesef. Kim nasıl emin olabilir ki bundan?

İstekli ve haşin davrandıysa bence senınbeklentılerını karşılamıyor.Senın ıstedıgın şekilde yaklasanla olmalısın bence .

Soyle elbette belki iliski yasamak istemeyebilir bazi arkadaslarin dediği gibi... cunku sorumluluk almak istemeyebilir... yaptiktan sonra ogrenirse belki kizabilir.. karakterine gore degisir gerci.. karakterini bilmedigimiz icin yorum yapamiyoruz. Ama ilk deneyimin oldugunu bilse daha iyi olur diye dusunuyorum.

Insan sevdiginden "sunu soylesem acaba yanlis mi dusunur?" Diye cekinmemeli bence. Tek vucut olmayi dusunuyorsaniz aranizda sir veya utanma da olmamali

23 yaşındayım.
Ya canım bi tecrübe olur. Sadece güven lazım bunu kimseye anlatmayacak sır tutacak bir erkekse dene. Tek gecelik olsada sorun yok

Bence evlenmeden birlikte olma biriyle. Yani adam terk de edebilir pişman da olabilirsin. Fikrimi söylemek istedim. Söyleyip söylememek konusunda da söylemelisin bence. Erkek kafası faklı çalışıyor toplumda.
Hanfendi yıl 2021 23 yaşında olarak evlenmeden çok kişi ile birlikte oldum hiç pişman olmadım. Terkettim terkte edildim hiç bir şey kaybetmedim :)

23 yaşındayım.

çok doğru söylüyosun insan 30 yıllık kocasını tanıyamıyor ama ne bileyim kısa süreli bir ilişkiyse beklesen mi acaba dedim.
senin için çok anlamı olmasa da sonrasında tanıştığın başka bir insana karşı keşke herşeyin ilkini onunla yaşasaydım deme ihtimaline karşı.
gerçekten çünku hayatta sadece bir kere ilk kez sevişiyorsun.
bana çok mantıklı geliyor bu açıdan biraz önemsediğim için,belki sen mantıksız buluyosundur, hayat tarzına mudahale olarak algılıyorsan çok uzgunum amacım asla o değil, sadece senden 8 yaş kadar buyuğum, birazcık tavsiye diyelim buna.

Ya canım bi tecrübe olur. Sadece güven lazım bunu kimseye anlatmayacak sır tutacak bir erkekse dene. Tek gecelik olsada sorun yok

arkadaşa kızmışsınız da sene olmuş 2021 diye, eğer sene olmuş 2021se çok kişiyle birlikte olmakta ne var diyorsanız, bunu insanların bilmesinde ne sakınca var ki neden sır olarak kalsın, yanlış bir şey yapmadığınızdan eminseniz.
yaşadığımız toplum yokmuş gibi davranamıyoruz işte değil mi? o cumlenizden bu çıkıyor.

ayrıca tek gecelik ilişkiler daha sonra yılları hastane kapılarında geçirmeye neden olabilir biliyorsunuzdur.
partner sayısı arttıkça tehlike artar.

Sır olarak kalması? Ben arkadaşın ailesi vb. Öğrenmesin diye söyledim. Ben toplumu hiç bir zaman takmadım bir feminist olarak. Gayet sağlığımı koruyan biriyim merak etmeyin yattığım adamlar güvendiğim ve temiz insanlardı ve bugüne kadar hiç sorun yaşamadım. Serbest piyasa sıradaki gelsin sorun yok

estagfirullah hayat tarzıma mudahale olarak gormem, herkes fikrini beyanda ozgur bence. Sonucta buraya konu acarak beyanlara acik oldugumu ortulu de olsa kabul etmis oluyorum. Dilediginiz gibi yorum yapabilirsiniz dolayısıyla.
İliskimiz taze evet. Ben de tam emin degilim aslında suan sadece dusunce asamasındayım. Gunbegun yakınlasıyoruz ve bu hemen bugun olacak demiyorum. Ama devam edersek bir gun illaki olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…