- 8 Temmuz 2012
- 1.434
- 966
- 323
- Konu Sahibi Papatya129
-
AA evet o olayı hatırladım haberlere çıkmıştı kız intihar edip ölmüştü sankiİstememelerinin sebebi başlarina kalmasin diye başka biseyden degil. Bakire oldugunu soylemeyip sevisip sonra da vayyy bekaretim gitti, ilkimdi ölmek istiyorum diye başa bela olan insanlar var hatta bu şekilde cocugun kapisina dayanip ailesine varana kadar duyurmustu oglunuz bekaretimi aldi evlenmedi diye.
Konu sahibi oyle biri degilse cook dert edecegini sanmam adamin ya da duruma gore adam karar verebilir bilemedim simdi
AA evet o olayı hatırladım haberlere çıkmıştı kız intihar edip ölmüştü sanki
Aynen öyle 4 senelik sevgilim istememe rağmen benimle birlikte olmadı. Aman başıma kalmasın sıradaki gelsin ayağıİstememelerinin sebebi başlarina kalmasin diye başka biseyden degil. Bakire oldugunu soylemeyip sevisip sonra da vayyy bekaretim gitti, ilkimdi ölmek istiyorum diye başa bela olan insanlar var hatta bu şekilde cocugun kapisina dayanip ailesine varana kadar duyurmustu oglunuz bekaretimi aldi evlenmedi diye.
Konu sahibi oyle biri degilse cook dert edecegini sanmam adamin ya da duruma gore adam karar verebilir bilemedim simdi
Kızlar yarın konuşacağım sanırım.
Teşekkür ederim hepinize teker teker
Sorumluluk almak çok çirkin bi tabir bu arada :/ ama bu olaydan sonra ilişkinin gidişatı ister istemez değişecektir. O açıdan bu sınırı aşmak/aşmamak noktasını ona bırakıyorum
yaşın kaçtı bu birincisi acele edebildiğin bir yaşta mısın acaba,doğru karar vermiyorsundur belki,ikincisi de ben de umarım gerçekten bu özel anı paylaşmana değecek bir insandır.
herşey ciddileşene kadar bekleme taraftarıyım ben.
ulkemizdeki erkeklerin durumu malum, canının sıkılmayacağından emin olamazsın.
ustune ustluk tek partnerli bir hayat gerçekten en mantıklısı, tabi benim duşunceme göre.
en iyisi olsun umarım senin için.
İstekli ve haşin davrandıysa bence senınbeklentılerını karşılamıyor.Senın ıstedıgın şekilde yaklasanla olmalısın bence .Konuyu kesinlikle sosyolojik/dini bir tartışma için açmıyorum. Bu konuda görüş belirtmek niyetinde de değilim. Sadece hayatım için önemli bir kararı almak üzereyim.
Daha önce biriyle hiç birlikte olmadım. Şuanki erkek arkadaşımla bir şeyler yaşamayı düşünüyorum. Ama o bunun benim için ilk olduğunu bilmiyor. Sormadı da. Sormamalı da zaten, ama anladığını da düşünmüyorum çünkü dışardan bi tık rahat görünüyorum.
Gülben ergenin dediği gibi “dili çapkın biriyim ben, yüreğim çapkın değil” :d
sizce ilk olacağını bilmeli mi? Çünkü ben daha seremonik bir şeyler istiyorum, daha duygu yüklü, o ise ilk birlikte kalışımızda bayağı istekli ve “haşin” yaklaşmıştı.
“aşkım sen ilksin” muhabetti de bir tık mide bulandırıcı. Özellikle erkekler arasında dalga geçiliyor. O yüzden bilemedim.
Ya canım bi tecrübe olur. Sadece güven lazım bunu kimseye anlatmayacak sır tutacak bir erkekse dene. Tek gecelik olsada sorun yok23 yaşındayım.
Katılıyorum, umarım değecek birisidir.:)
Ama bilemeyiz maalesef. Kim nasıl emin olabilir ki bundan?
Hanfendi yıl 2021 23 yaşında olarak evlenmeden çok kişi ile birlikte oldum hiç pişman olmadım. Terkettim terkte edildim hiç bir şey kaybetmedim :)Bence evlenmeden birlikte olma biriyle. Yani adam terk de edebilir pişman da olabilirsin. Fikrimi söylemek istedim. Söyleyip söylememek konusunda da söylemelisin bence. Erkek kafası faklı çalışıyor toplumda.
23 yaşındayım.
Katılıyorum, umarım değecek birisidir.:)
Ama bilemeyiz maalesef. Kim nasıl emin olabilir ki bundan?
Ya canım bi tecrübe olur. Sadece güven lazım bunu kimseye anlatmayacak sır tutacak bir erkekse dene. Tek gecelik olsada sorun yok
Sır olarak kalması? Ben arkadaşın ailesi vb. Öğrenmesin diye söyledim. Ben toplumu hiç bir zaman takmadım bir feminist olarak. Gayet sağlığımı koruyan biriyim merak etmeyin yattığım adamlar güvendiğim ve temiz insanlardı ve bugüne kadar hiç sorun yaşamadım. Serbest piyasa sıradaki gelsin sorun yokarkadaşa kızmışsınız da sene olmuş 2021 diye, eğer sene olmuş 2021se çok kişiyle birlikte olmakta ne var diyorsanız, bunu insanların bilmesinde ne sakınca var ki neden sır olarak kalsın, yanlış bir şey yapmadığınızdan eminseniz.
yaşadığımız toplum yokmuş gibi davranamıyoruz işte değil mi? o cumlenizden bu çıkıyor.
ayrıca tek gecelik ilişkiler daha sonra yılları hastane kapılarında geçirmeye neden olabilir biliyorsunuzdur.
partner sayısı arttıkça tehlike artar.
çok doğru söylüyosun insan 30 yıllık kocasını tanıyamıyor ama ne bileyim kısa süreli bir ilişkiyse beklesen mi acaba dedim.
senin için çok anlamı olmasa da sonrasında tanıştığın başka bir insana karşı keşke herşeyin ilkini onunla yaşasaydım deme ihtimaline karşı.
gerçekten çünku hayatta sadece bir kere ilk kez sevişiyorsun.
bana çok mantıklı geliyor bu açıdan biraz önemsediğim için,belki sen mantıksız buluyosundur, hayat tarzına mudahale olarak algılıyorsan çok uzgunum amacım asla o değil, sadece senden 8 yaş kadar buyuğum, birazcık tavsiye diyelim buna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?