- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.271
- 448
- Konu Sahibi Papatya129
-
Bilmeli.Konuyu kesinlikle sosyolojik/dini bir tartışma için açmıyorum. Bu konuda görüş belirtmek niyetinde de değilim. Sadece hayatım için önemli bir kararı almak üzereyim.
Daha önce biriyle hiç birlikte olmadım. Şuanki erkek arkadaşımla bir şeyler yaşamayı düşünüyorum. Ama o bunun benim için ilk olduğunu bilmiyor. Sormadı da. Sormamalı da zaten, ama anladığını da düşünmüyorum çünkü dışardan bi tık rahat görünüyorum.
Gülben ergenin dediği gibi “dili çapkın biriyim ben, yüreğim çapkın değil” :d
sizce ilk olacağını bilmeli mi? Çünkü ben daha seremonik bir şeyler istiyorum, daha duygu yüklü, o ise ilk birlikte kalışımızda bayağı istekli ve “haşin” yaklaşmıştı.
“aşkım sen ilksin” muhabetti de bir tık mide bulandırıcı. Özellikle erkekler arasında dalga geçiliyor. O yüzden bilemedim.
Konuyu kesinlikle sosyolojik/dini bir tartışma için açmıyorum. Bu konuda görüş belirtmek niyetinde de değilim. Sadece hayatım için önemli bir kararı almak üzereyim.
Daha önce biriyle hiç birlikte olmadım. Şuanki erkek arkadaşımla bir şeyler yaşamayı düşünüyorum. Ama o bunun benim için ilk olduğunu bilmiyor. Sormadı da. Sormamalı da zaten, ama anladığını da düşünmüyorum çünkü dışardan bi tık rahat görünüyorum.
sizce ilk olacağını bilmeli mi? Çünkü ben daha seremonik bir şeyler istiyorum, daha duygu yüklü, o ise ilk birlikte kalışımızda bayağı istekli ve “haşin” yaklaşmıştı.
“aşkım sen ilksin” muhabetti de bir tık mide bulandırıcı. Özellikle erkekler arasında dalga geçiliyor. O yüzden bilemedim.
Haşin ne demek?
gönül kırıcı olan, kırıcı, sert (söz, davranış, kimse).
Hoyrat demek?
çok kaba, çok kırıcı ve hırpalayıcı.
Konuda o kadar çok İLK oldugunu soyle haşin, hoyrat davranmasin kelimeleri var ki...
Anlamini mi bilmiyorlar diye dusunmek istedim başta.
Bir insana hassas, duygusal yaklaşmak, için ilk kez mi yapiyor olmasi lazim. Bu nasil kafa, nasil ilişkiler.
1826367282 defa da sevişsen de karsidaki adamin hoyrat, haşin davranmaya hakki YOK.
(Fantazi kismini geciyorum o cift tarafli istekle olan bisey kimseyi ilgilendirmez)
6 senelik evliyim bir kere bile boyle bir sacmalik yaşamadim, kaç kere sevişirsen seviş hoyrat davranilmaz, baliklama girilmez.
arkadaşlar. Haşinlik/hoyratlık, bu konuya bir açıklık getirmek istiyorum.
Hoyrat davranmadı, bedenim üzerinde hırpalayıcı bir eylemi yoktu.
Sadece hızlı ve istekliydi. Sözleri de biraz tahrik ediciydi, romantik değildi. Hey allahım neler açıklıyoruz şurda...
Ben ise daha yavaş ve duygusal gitsin, daha tatlı civcivli cümleler kursun istedim.
Haşinlikten kastım bu.
Yoksa duvardan duvara çarpmak söz konusu değil...
Konuyu kesinlikle sosyolojik/dini bir tartışma için açmıyorum. Bu konuda görüş belirtmek niyetinde de değilim. Sadece hayatım için önemli bir kararı almak üzereyim.
Rahatsız olduğunuz durum nedir açıklarsanız cevap verebilirizFeministliğiniz batsın sizin! feminizm diye diye kadınları ayak altı ettiniz..rezalet şeyler okuyorum.
Asıl sizin bana alternatif olarak sunduğunuz kelime yanlış hanımefendi. Hoyrat diyecek olsam hoyrat derim zaten. Hoyratlık bir durum yok ortada.Yahu kelimeyi dogru anlaminda kullanmayip "neler acikliyoruz" diyorsunuz. Doğru kelimeler secerseniz aciklamak zorunda kalmazsiniz.
Sanki dogru yazdiniz da biz aciklamak zorunda biraktik gibi yazmiyor musunuz bide
Asıl sizin bana alternatif olarak sunduğunuz kelime yanlış hanımefendi. Hoyrat diyecek olsam hoyrat derim zaten. Hoyratlık bir durum yok ortada.
Haşini de ilk mesajımda tırnak içi yazmışım zaten, kısmi bir alay durumu var; “yatakta haşin olmak” haline atıf yapıyorum.
Her neyse daha detaylı açıklayabilirdim elbette. Bir yanlış anlaşılma olmuş.
Herkes ilklere değer verecek diye bir kural da yok. Kişi kendini bilir. O yaşlarda ilk cinsel ilişkimi yaşadım, çok yoğun duygularım da yoktu. Tuhaf bir cinsel çekiciliği vardı. Bir gün de pişman olmadım. Sonrasında kısa yada uzun pek çok ilişkim oldu. 27imde eşimle tanıktım, 29da evlendim. Şu an neredeyse 10 yıldır beraberiz çok da aşık olduğum halde bir gün bile ilk onla olsaydı denedim ben mesela.çok doğru söylüyosun insan 30 yıllık kocasını tanıyamıyor ama ne bileyim kısa süreli bir ilişkiyse beklesen mi acaba dedim.
senin için çok anlamı olmasa da sonrasında tanıştığın başka bir insana karşı keşke herşeyin ilkini onunla yaşasaydım deme ihtimaline karşı.
gerçekten çünku hayatta sadece bir kere ilk kez sevişiyorsun.
bana çok mantıklı geliyor bu açıdan biraz önemsediğim için,belki sen mantıksız buluyosundur, hayat tarzına mudahale olarak algılıyorsan çok uzgunum amacım asla o değil, sadece senden 8 yaş kadar buyuğum, birazcık tavsiye diyelim buna.
Sır olarak kalması? Ben arkadaşın ailesi vb. Öğrenmesin diye söyledim. Ben toplumu hiç bir zaman takmadım bir feminist olarak. Gayet sağlığımı koruyan biriyim merak etmeyin yattığım adamlar güvendiğim ve temiz insanlardı ve bugüne kadar hiç sorun yaşamadım. Serbest piyasa sıradaki gelsin sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?