- Konu Sahibi melody1909
-
bence hiçbir erkek bir sırf bakire diye evlenmez bir kadınla, bekaret vs bunlara takılmayın, kadında eşit erkek te, ama yasın kac bilmiyorum, bence tanımadıgın bir kaç aydır cıktıgın bir adamla boyle birseyi kalkısma sakın! senin psikolojinin bunu kaldırabilecegini dusunmuyorum, hem bunun korunması var hamileliği var vs, bosver sen, hem sana benimle birlikte ol diye baskı da yapıyorsa anlaki seni gercekten sevmiyor, ben 21 yasında yasadım erkek arkadasımla bunu, 2 yıllık ilişkiden sonra, pişman mıyım? asla hala birlikteyiz ve bana asla baskı yapmadı, hazır hissetiğimde ben istedim bazı seyleri yasamayı, aman canım bunlar sorumluluk isteyen işler, bu yuzden kaldıramayacagın seylerin altına girme ...
Arkadaslar, ablalar sizce gayet düzgün bı iliskide kiz arkadaşıyla iliskiye girmek isteyen bı erkek sorumluluk alan erkek mıdır ? Yani demek istedigim sonuclarına katlanabilcek erkek mıdır sizce ?
Bekaret hediye değildir...
Bu yüzden birisine 'verilmez'.
Bu yüzden de toplumca tabir edilen müthiş dağarcıkla, bir kızımızın kızlığını bozan(!) ya da kızlığını alan(!) kişi de hiçbir şeyden sorumlu olmaz.
İki taraf da gönüllü olur ve yaşanır.
Bu kadar.
kadın da erkek de hiçbir zaman eşit değildir canım.Hele ki bizim ülkemizde... ve her ne kdr yok benm içn önemli dğl,ben takmıyorum deseler de yalan söylerler bekarete gerçekten önem verdikleri kaçınılmaz.
önemli olan , aşk sevgi, kafa yapısı, orta noktada bulusmaktır, sırf bakire diye bos bir kadınlar da evlenilmez...
önemli olan , aşk sevgi, kafa yapısı, orta noktada bulusmaktır, sırf bakire diye bos bir kadınlar da evlenilmez...
Arkadaslar, ablalar sizce gayet düzgün bı iliskide kiz arkadaşıyla iliskiye girmek isteyen bı erkek sorumluluk alan erkek mıdır ? Yani demek istedigim sonuclarına katlanabilcek erkek mıdır sizce ?
Öyle demeyin benim psikolojim bu yüzden mahvolmuş durumda. Ortak noktamız çoktu deli gibi de seviyordu ailesi ile tanışcaktım ama önce bakire olmadığımı belirttim sordu tabi ama yalana sığındım tamamen dürüst olamadım araştırmış bir ton küfür yedim aşağılandım ve o artık yok. Konu sahibi arkadaşım aklın var ise bekle hayat senin kararda senin ama iyi düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?