Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En yakın arkadaşımla aynı çocuğa aşığız utana sıkıla birbirimize söyledik. Sonra gittik çocuğa biz seni seviyoz seç birimizi dedik beni seçti.
sınıfın en güzel kızı (oy birliğiyle seçmiştik ve renkli gözlü diye oy birliğiyle en güzel kız o seçilmişti) ve ozan (adı ozandıEn yakın arkadaşımla aynı çocuğa aşığız utana sıkıla birbirimize söyledik. Sonra gittik çocuğa biz seni seviyoz seç birimizi dedik beni seçti.![]()
Of ne biçim arkadaş terörü yaşanmış.sınıfın en güzel kızı (oy birliğiyle seçmiştik ve renkli gözlü diye oy birliğiyle en güzel kız o seçilmişti) ve ozan (adı ozandı) sınıfın çifti seçilmişti sonra çocuk pat diye okuldan gitti , kankası yanıma geldi dedi ki aslında seni seviyodu ama sınıfın kararı olduğu için o kızla çıkmayı kabul etti........
![]()
Lise 2 de
Kiyamamsınıfın en güzel kızı (oy birliğiyle seçmiştik ve renkli gözlü diye oy birliğiyle en güzel kız o seçilmişti) ve ozan (adı ozandı) sınıfın çifti seçilmişti sonra çocuk pat diye okuldan gitti , kankası yanıma geldi dedi ki aslında seni seviyodu ama sınıfın kararı olduğu için o kızla çıkmayı kabul etti........
![]()
Hayır hayatım lisedeki şu an yamacımda onu bırakmadım. Bildiğin 10 yaşLise 2 de![]()
Benimki lise ikideydi ayrılınca ölücek gibi olmuştum ne kilo vermiştim he canı cehennemeHayır hayatım lisedeki şu an yamacımda onu bırakmadım. Bildiğin 10 yaş![]()
He pardon yanlış anlamışım. Amağğn ergenlikte oluyo öyle şeyler.Benimki lise ikideydi ayrılınca ölücek gibi olmuştum ne kilo vermiştim he canı cehenneme![]()
adinda hayir yokmussınıfın en güzel kızı (oy birliğiyle seçmiştik ve renkli gözlü diye oy birliğiyle en güzel kız o seçilmişti) ve ozan (adı ozandı) sınıfın çifti seçilmişti sonra çocuk pat diye okuldan gitti , kankası yanıma geldi dedi ki aslında seni seviyodu ama sınıfın kararı olduğu için o kızla çıkmayı kabul etti........
![]()
19 :)Kizlar ilk sevgiliniz kac yasinda oldu. :)