ilk sevgililer günü hediyesi???

balbocegi1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2010
233
1
66
ya yardım edin bu bizim ilk sevgililer günümüz olucak ve ben çok kararsızım ne alıcaam konusunda ve 1 aydan az kaldı ama aklıma bişi gelmiyo. bana yardımcı olur musunuz? sizler ne almayı düşünüyosunuz?

birliktelik ne kadar?

yaşlar nedir ?

kültürel-sosyal durum nedir ?

kafadan hediye sallayamam ki. ben şahsen bu güne dair hiçbir şey almadım almam da, erkekleri pohpohlamaya gerek yok

takım falan tutuyorsa onunla ilgili şeyler olabilir. saat, vs.

ihtiyacı olan uzun zamandır almak istediği bir şey olabilir.

pc oyunu oynarsa ondan alabilirsin.

ama fazla abartma çikolataların yarısı ısırıp ısırıp bir kutunun içinde ona vermek gibi

güzel bı kazak yada ayakabı alabılırsın yada uzun zamandır almak ıstedıgı seyı sen alabılırısn

waoooowww çikolata fikri süper şaka şaka yo artık o kdr da diil aslında forma alabilirim bunu bi düşüniyim başka fikri olan varsa sölesin mutlu olurum :)

Son düzenleme:
atkı ör ustune de kokunu sık ha yok ben oremem dersen al kol duğmesi al ha sevmez dersen gomlek al hatta ben onun adını manşete yazdırmıştım özel dıkım falan fılan guzeldiiii not:ben almıciim

atkı ör ustune de kokunu sık ha yok ben oremem dersen al kol duğmesi al ha sevmez dersen gomlek al hatta ben onun adını manşete yazdırmıştım özel dıkım falan fılan guzeldiiii not:ben almıciim

atkı örebilmeyi çok isterdim ama yok öle bi yetenekk :S kol düğmesi gömlek falanda pek tarzına uygun diil hep spor giyinir kot tshirt kot thishirt yani

bende 3 aylık evlıyım,bende sevgılıler gunu kocama ne alacagımı bılmıyorum,o bana bırseyler hazırlıyor ama ben ona ne hedıyye edeceyımı bılmıyorum bana da yardım edın lutfen:49

Ben ilk sevgilliler gününde atkı elidiven ve bere örmüstüm bu yıl 4.sevgililer günümüz olucak ve eminim o gün bile onları takarak gelecektir :)

bende 3 aylık evlıyım,bende sevgılıler gunu kocama ne alacagımı bılmıyorum,o bana bırseyler hazırlıyor ama ben ona ne hedıyye edeceyımı bılmıyorum bana da yardım edın lutfen:49

sen evli olduğun için çok daha hoş şeyler yapabilirsin ne biliim güzel bi akşam yemeği hazırlarsın ellcaazlarınla romantik bi ortam falan filan ayy bekar halimle neler düşünüyorum onun dışında hediye olarak bilemiyorum ki bende bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…