ilk sevgililer günü hediyesi???

ben ne alcam pekiii ?
bu sene özel bişey yapmıcam ben sade hediyesini vericem
eger biliyosanız atkı örün derim bn askerdeykn örüp yollamıştm yıldnümümüzde (saatle birlikte )
geleli 12 gn oldu hergün takıyo atkıyııı
gçen sevgililer gnünde polodan gömlek aldm ve bizim için özel olan bi kitabın ilk sayfasına yazı yazarak onu verdim
bu sene kararlıym sdce hediyesiini vericm özel bşy ypmıcam o yapsn biraz
ama hediye ne alıcammm ?

hediye çok güzelmiş ama ben sevgilimin doğum günü için kendi ellerimde bir şey yapmak istedim..
ama veremedim o ayrı..ama şimdi barışma gibi durumumuz var ayrılmıştıkta..
neyse ben 365 tane kalp kesmiştim içine güzel sözler yazdım
ve üzerini nazar boncuklarla süsledim..güzel bir kutuya koydum kutuyuda özel aldım..
kısmetse bu sevgililer gününde vericem..çünkü onunda bana süprizi var..
bazı şeyler yapıyor ama ne yaptığını bilmiyorum..
birde ben kalem aldım çizimlerinde kullanması için..
bunları hep doğum günü için hazırlamıştım
birde atkı almak istiyorum..
içimden geldi ama nereden alıcam nerede güzel modeller var bilmiyorum.

bncede çok güzel ama hiç alışık olmadığım bişi internet üzerinden alışveriş fln bilemiyorum site güvenilir mi diil mi nasıl olur

birisi yılın sevgililer günü oskarını vermiş sevgilisine hoş olur mu acaba böle bişi

bende böyle birşey yapmıştım ama ben yaptığımda bu kadar yaygın değildi sanki çok görülen birşey haline geldi...onun yerine sevgiliye sertifika vs bile daha iyi daha yeni bence...internet sitelerinde güzel şeyler var aslında, yada kurabiye yapan yerler var süper bir kurabiye paketi hediyenin yanına yaptırabilirsin çikolatadan daha az görülmüş birşey hem.. kurabiyelerin üzerine foto bile bastırabiliyosun

içeriği belli olmuyor ama çok değişik bişeye benziyor...

off bende böle manevi değeri olan böle daha önce yapılmamış şaşıracağı bişi yapmak istiyorum ama orjinal bi fikir çıkmazsa fb forması alıcam sanırım

eğer futbola düşkünse emiiin ol çok hoşuna gider biz bayanlar daha çok öyle romantik şeyleri seviyoruz ben genellikle böyle birşey alıyorsam yanına da manevi değeri olan kendi yaptığım birşeyi veriyorum. mesela birisinde hani marketlerde fiş kesilen rulolar vardır bir hayli kalın (kırtasiyelerde satılıyo) rulonın tamamına seni seviyorum yazmıştım,açtıkca açılıyo (bilmem gözünde canlandırabildin mi daha doğrusu anlatabildim mi) amaaa çook zaman alan birşey, çook hoşuna gitmişti

buarada benim sevgilim de askerde sevgililer gününün olduğu haftasonu görmeye gidicem yakınız Allah'tan bana da fikir verirseniz sevinirim

ayy bu çok güzeeeeeeeelllll ,nasıl yaptın bunu kocamannn bi tane seni seviyorummu yoksa ayrı ayrı bi sürümü yazdın

Merhaba kızlar ;
Bende fikir beyaz edimm Geçen sene 14 şubatta bizde 7. ayımızdaydık.. Üstelik sevgilim askerdeydi 14 şubata özel izne gelmişti.. Kitap yazdım.. Bizi en başından anlatan bir kitap.. Güzel ve kötü yanları ne varsa.. Kitabı okuduktan sonra benden özür dilemişti aşkım.. Banada içinde resmimiz olan kristal bi anahtarlık yaptırmış birtanem yaaa
Bu senede daha önceden alıp kenarda beklettiğim sarar cüzdan kemer seti ona ilave çorap ve kol düğmesi aldım.. Birde gömlek alıcam aşkımaa :
16: Nie bu kadar çok şey aldın die sormayın.. İçimden geliyo o daha fazlasını bana alıo ve gerçekten hakedio herşeyi
Çok seviyorum aşkımıı
Yarın da 20. ayımıza giriyoruz.. küçük bir kutu süsledim.. ( isteyenler için resim ekleyebilirim ) kutunun içine her türlü şekerlemelerden koyucam ve ufacık notlar koydum.. yarın göndercektim kargoyla ama pazar yanında olucağım için ben vericem..

ay o kadar seni seviyorum yazmak zor olmadı mı insana gına gelir :44:

buarada benim sevgilim de askerde sevgililer gününün olduğu haftasonu görmeye gidicem yakınız Allah'tan bana da fikir verirseniz sevinirim

gitmen bile bi hediye olur onun için :112: orada kullanabileceği ihtiyacı olan bişiyi al derim ben. bide şöyle bişi yapabilirsin minicik bi defter alıp o yokken onla ilgili aklına gelen şeyleri tek bi cümle de olsa tarih atıp yazabilirsin.özlediğinde bişi kavga ettiğinizde bişi fln fln güzel bi özeti olur ilişkinizin. o kısa cümleler birikir birikir çok hoş bişi olur
ama bu sevgililer gününe yetişmez tabi. gelene kadar falan yaparsan hoş bişi olur. bi arkadaşım yapmıştı sevgilisi öle duygulanmış ki ağlamış düşün artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…