- 10 Aralık 2010
- 233
- 1
- 66
- Konu Sahibi balbocegi1990
-
hemşoo ben ördüm :92:ama dogum gunusu cuma gunu ondan mutevellit
birisi yılın sevgililer günü oskarını vermiş sevgilisinehoş olur mu acaba böle bişi
içeriği belli olmuyor ama çok değişik bişeye benziyor...kızlar çok orjinal bi hediye buldum hemde çok romantik
nette dolaşırkenaşkagel diye bi oyun gördüm sizinfotolarınızla falan yapıolarmış tam olarak ben de anlamadım ama hoş bişiye benzio bi ziyaret edin isterseniz Romantik Oyunlar. Aşkagel. Sevgililer gününde sevdiğinize vereceğiniz en farklı hediye. Aşkagel Kutu Oyunu.
fiyatı da uygun 49 lira sadece hemde değişik hoş bi hediye. bi kaç foto da ekliyim
Eki Görüntüle 136323 Eki Görüntüle 136318 Eki Görüntüle 136319 Eki Görüntüle 136320 Eki Görüntüle 136321 Eki Görüntüle 136322
nasıl olur sizce ya heyecanlandım
off bende böle manevi değeri olan böle daha önce yapılmamış şaşıracağı bişi yapmak istiyorum amaorjinal bi fikir çıkmazsa fb forması alıcam sanırım
eğer futbola düşkünse emiiin ol çok hoşuna gider biz bayanlar daha çok öyle romantik şeyleri seviyoruzben genellikle böyle birşey alıyorsam yanına da manevi değeri olan kendi yaptığım birşeyi veriyorum. mesela birisinde hani marketlerde fiş kesilen rulolar vardır bir hayli kalın (kırtasiyelerde satılıyo) rulonın tamamına seni seviyorum yazmıştım,açtıkca açılıyo (bilmem gözünde canlandırabildin mi daha doğrusu anlatabildim mi) amaaa çook zaman alan birşey, çook hoşuna gitmişti
eğer futbola düşkünse emiiin ol çok hoşuna gider biz bayanlar daha çok öyle romantik şeyleri seviyoruzben genellikle böyle birşey alıyorsam yanına da manevi değeri olan kendi yaptığım birşeyi veriyorum. mesela birisinde hani marketlerde fiş kesilen rulolar vardır bir hayli kalın (kırtasiyelerde satılıyo) rulonın tamamına seni seviyorum yazmıştım,açtıkca açılıyo (bilmem gözünde canlandırabildin mi daha doğrusu anlatabildim mi) amaaa çook zaman alan birşey, çook hoşuna gitmişti
buarada benim sevgilim de askerde sevgililer gününün olduğu haftasonu görmeye gidicem yakınız Allah'tan bana da fikir verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?