ilk sevgililer günü hediyesi???

uf erkeklere hediye almak neden cin iskencesi gibi olmak zorunda ki
? bende bilmiyorum ne yapacagimi ..

uf erkeklere hediye almak neden cin iskencesi gibi olmak zorunda ki
? bende bilmiyorum ne yapacagimi ..

di mi yaa halbuki kızlara hediye almak ne kadar kolay ne alsalar sevniyoruz oyuncak alıolar sevinioruz bi parfüm bi pantif abuk bi
süs eşyasına bile seviniyoruz parktan çiçek koparsalar havalara uçuyoruz

başlığı görünce hemen damladım :26: benimde ilk sevgililer günüm olacak.. ben sevgililer günü hediyesinin kiimizle alakalı bişi olmasını istiyorum.. şahsına özel bi hediye bence doğum gününde alınmalı..aklımda bi kaç fikir var aslında..netleştirince yazıcam

Son düzenleme:
ben plaket yaptırmıştım ,her ayda resimlerimizn olduğu takvim yaptırmıştım... hatta burdada paylaştım. kıymet bilinmedi ama hey gidi hey.. kıymet bilenler yanımızda şimdi.. ona özel bişi düşünühyorum

kıyafet alma derim.
benim sevgilim L beden giyiyo ama dar kesim olmadıkça yakışmıyor.
aldığım kazak da gömlek de öyle duruyor

ben uzaktan kumandalı model araba almayı düşünüyorum.
pek seviyor böyle şeyleri.

aslında ikimizin resminden kocaman bir yapboz yaptırmayı düşünüyordum ama uğraşamıciiimm

benim sevgilim ilk sevgililer günümüzde 29.07.2012 gününe ait bir düğün davetiyesi yaptırmıştı ikimiz adına... canım benim yaa

internette buldum kitap siparişi verebiliyorsunuz yani bikaç özel soruya cevap verince onlar sizin adınıza kitap yazıyorlar biraz pahalı ama ben sevgilim için uygun gördüm çünkü o bana çok değerli bişi aldı yılbası için sizde değr diyorsanız netten araştırın derim

kitap olayını bende gördm ama çok pahalı beni aşıyo :44:

waaooawww süpermiş.. valla bende çok özel hediyeler hazırlamıştım da değerim bilinmedi. bi arkadaş da öyle demiş. belki de bişi yapmayınca daha iyi oluyordur. yada çnceleri yapmayıp sonradan yıllar geçtikten sonra yapılmalıdır böyle şeyler.

sevgilim olmadan önce hiç sevmezdim bu günü, şu an var hala da sevmiyorum
bana çok yapay geliyor, ama kutlayana saygım sonsuz
bir gün değil her gün bizim günümüzz

ben de günlerdir düşünüyorum ama hala bir fikrim yok.. çok şaşıracağı bir şey olsun istiyorum aslında ama yine klasik şeyler alcam sanırım umarım farklı bir şey bulurum

Son düzenleme:
aslinda cok sacma bisi
Ama onca insan kutlarken duyarsiz davranmak olmaz
Bence manevi degeri olan hediye olsun satin alinmadan

kitap olayı çok hoş fikir verdim ama bencede çok pahalıı düşününce bi arkadaş bilgisayar oyunu yazmısdı sanırım öyle bişiler düşüncemmm bakalım daha var son güne kadar iice karar veririm ayın onuna kadar vaktim var sayılır

ben de günlerdir düşünüyorum ama hala bir fikrim yok.. çok şaşıracağı bir şey olsun istiyorum aslında ama yine klasik şeyler alcam sanırım umarım farklı bir şey bulurum

off bende böle manevi değeri olan böle daha önce yapılmamış şaşıracağı bişi yapmak istiyorum ama orjinal bi fikir çıkmazsa fb forması alıcam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…