- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi balbocegi1990
-
uf erkeklere hediye almak neden cin iskencesi gibi olmak zorunda ki
? bende bilmiyorum ne yapacagimi ..
ben plaket yaptırmıştım ,her ayda resimlerimizn olduğu takvim yaptırmıştım... hatta burdada paylaştım. kıymet bilinmedi ama hey gidi hey.. kıymet bilenler yanımızda şimdi.. ona özel bişi düşünühyorum
birisi yılın sevgililer günü oskarını vermiş sevgilisinehoş olur mu acaba böle bişi
valla öyle olmus zaman cabuk geciyo nasıl gecti anlamadım. .darısı herkesin basına:)ne güzel 4 yıl olmuş allah daim etsin darısı bizim başımıza
internette buldum kitap siparişi verebiliyorsunuz yani bikaç özel soruya cevap verince onlar sizin adınıza kitap yazıyorlar biraz pahalı ama ben sevgilim için uygun gördüm çünkü o bana çok değerli bişi aldı yılbası için sizde değr diyorsanız netten araştırın derim
internette buldum kitap siparişi verebiliyorsunuz yani bikaç özel soruya cevap verince onlar sizin adınıza kitap yazıyorlar biraz pahalı ama ben sevgilim için uygun gördüm çünkü o bana çok değerli bişi aldı yılbası için sizde değr diyorsanız netten araştırın derim
bulursan ben de kopya istiyorum :81:
ben atkı örücem inş..
ben de günlerdir düşünüyorum ama hala bir fikrim yok.. çok şaşıracağı bir şey olsun istiyorum aslında ama yine klasik şeyler alcam sanırımumarım farklı bir şey bulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?