İlk tanışma ve benim rezilliğim....

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.473
133
Kızlar ben birinden hoşlanıyordum platonik
Hiç beklemediğim bir anda beklemediğim bir yerde tanıştık (Aynı ünideyiz ama İngiltere’ye dil okulu için gelmiştim burda karşılaştık.şaka gibi olay)
Bugün benden yardım istedi bir konuda bende yardım ettim falan
Sonra eve geldim aynaya bi baktım ki ne göreyim
Kafama sıkmak istiyorum
Gözümün birinde bir çapak
Bütün gün öyle dolanmışım ki normalde çok dikkat ederim bu tarz şeylere. Yazarken bile ağlayasım geldi şuan..bi de çocukla dip dibe oturduk görmemesi imkansız
Buz gibi soğumuştur kesin
Başlamadan biten aşkım... elvada

Guncelleme:syf4

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz ciddi misiniiz :) nasıl oldu o öyle? Detay isterim!!
İlk tanışmamız ben 16 eşim 19 yaşında. Kendini beğenmiş ukalamı ukala bi tip ozamanlar yok küçüksün sen gondala binemezsin falan korkarsın gibi laflar dalga geçiyo benimle. Gaza geldim bindim. İşte sonra olanlar oldu.... ben utançtannnn yerin dibindeyim ama o ukala adam benim üsütümü başımı iğrenmeden temizledi bide tuzlu ayran içirince ben aşık oldum 6 sene sonrada evlendik

İlk buluşmamızda eşim ter içindeydi bildiğin su gibi ter ıslak üstü başı ki ben çok takığımdır böyle şeylere.. 5 yıldır evliyim hala çok aşığım. Çok yakın kız arkadşım da buluşmaya gittiğinde hava öyle soğukmuş ki burnunu hissetmiomus eşi şimdi anlatıp dalga geçer buluşmaya geldiğinde burnunda sümüğü donmuştu karımın kıyamam falan der güleriz yani olası varsa oluyor o iş.

Çok şekersiniz teşekkür ederim teselli için :)
Öyle tabi insanlık hali de
Dişte maydonoz misali
Ben dişinde maydanoz görünce içim ısınmıştı. Meğer hoşlanıyormuşum da haberim yokmuş. O maydanozun dişteki görüntüsünden rahatsız olmayınca anladım ki iyi duygular besliyorum:)

Ya gerçekten moralimi düzelttiniz
Cok teşekkür ederim
Hiç tiksinmediniz mi terli görünce? Ya da ne düşündünüz? Sümük olayı fenaymış yalnız ahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…