- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.473
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
Ahh ahhhh gözdeki çapak aşka engel değildir cnm. Ben ilk buluşmada üstüme üstüne kusmuşluğum var. Sonuç 15 yıllık evli mutlu iki çocukluyum
Çapak aşka engel değildir
Kendinize dert arıyorsunuz sıkın kafanıza gitsin madem
Siz sanırım çok takılıyorsunuz böyle şeylere ki onunda takılacağını düşünüyorsunuz. Yani alt tarafı küçük bir çapak. Onda olmuyor mu hiç sanki.Hiç sanmıyorum.... kim bilir ne düşündü ya offf of
İlk tanışmamız ben 16 eşim 19 yaşında. Kendini beğenmiş ukalamı ukala bi tip ozamanlarSiz ciddi misiniiz :) nasıl oldu o öyle? Detay isterim!!
Bence takılacak bir durum değil. Hoşlanmışsa engel de değil. Güzel haberlerinizi alırız inşallah
Siz sanırım çok takılıyorsunuz böyle şeylere ki onunda takılacağını düşünüyorsunuz. Yani alt tarafı küçük bir çapak. Onda olmuyor mu hiç sanki.
Rica ederim inşaallah güzel bir aşk yaşarsınız da arada o çapağı yad edersinizÇok şekersiniz teşekkür ederim teselli için :)
Öyle tabi insanlık hali de
Dişte maydonoz misali
Ben dişinde maydanoz görünce içim ısınmıştı. Meğer hoşlanıyormuşum da haberim yokmuş. O maydanozun dişteki görüntüsünden rahatsız olmayınca anladım ki iyi duygular besliyorum:)Çok şekersiniz teşekkür ederim teselli için :)
Öyle tabi insanlık hali de
Dişte maydonoz misali
Çapaktan rahatsız olduysa hoslanmıyordur,hoslanıyorsa o capak bile gözüne hoş gelir
İlk buluşmamızda eşim ter içindeydi bildiğin su gibi ter ıslak üstü başı ki ben çok takığımdır böyle şeylere.. 5 yıldır evliyim hala çok aşığım. Çok yakın kız arkadşım da buluşmaya gittiğinde hava öyle soğukmuş ki burnunu hissetmiomus eşi şimdi anlatıp dalga geçer buluşmaya geldiğinde burnunda sümüğü donmuştu karımın kıyamam falan der güleriz yani olası varsa oluyor o iş.
Ben dişinde maydanoz görünce içim ısınmıştı. Meğer hoşlanıyormuşum da haberim yokmuş. O maydanozun dişteki görüntüsünden rahatsız olmayınca anladım ki iyi duygular besliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?