İlk tanışma ve benim rezilliğim....

Ya gerçekten moralimi düzelttiniz❤
Cok teşekkür ederim
Hiç tiksinmediniz mi terli görünce? Ya da ne düşündünüz? Sümük olayı fenaymış yalnız ahaha
Yoo eşim pilot uçuştan indiği gibi yanıma gelmişti üstünü değişmeye gitmemişti ikimiz de acele etmiştik görüşmek için.. Hiç tiksinmedim üzüldüm işi ne zor diye, yani çekim olunca batmıyor insana.

Tatlım belki çocuğun gözleri bozuktur, fark etmemiştir. Genelde polyannacılık oynama taraftariyim
Mesela benim gözlerim bozuk ve gözlük, lens kullanmıyorum. Birisi yanıma gözünde capakla gelse fark etmeme ihtimalim var.

Ayrıca diğer üyelerin dediği gibi senden hoşlanıyorsa hiç bir olumsuz etki yaratmaz.
Normalde kokulara karşı çok hassas biriyim. Kendi ter kokumdan bile iğrenirim. Ama sevgilimin ter kokusu ise igrenmeyi birak, hoşuma bile gidiyor.

dişte maydonoz unutmaktan iyidir :)
aşk tesadüfleri sever
insanlık hali olur öyle şeyler
belki sonradan oldu, bütün gün öyle olduğunuzu nerden biliyorsunuz
ayrıca belki sizi uyarsa, kendinizi kötü hissedersiniz diye de söylememiş olabilir
üzülmeyin, bundan sonra daha dikkatli olursunuz

Bende yıllar önce binbir özenle yaptığım makyajla buluşmaya gitmiştim eve bi döndüm panda gibi olmuşum gözümün altı üstü siyah
Ama sorun olmadı yani olabiliyor böyle şeyler zaten çapağından iğrenecekse hiç olmasın insan ne hallere düşüyor bu sebeplerden soğuyacak olan insanla üzülürsün uzun vadede
Her zaman mükemmel olamayız

belki çapaklı seviyor dur
hic bisey olmaz ya hoslandiysa gozune bile batmamistir
yukardaki bir arkadasinda dedigi gibi esimin 2.bulusmada kusmugumu temizledigi bile var ay birde ellerini acmisti yazik nereye kusacagimi sasirinca ben cocuklar duymasindaki selami misali

Senin için önemli bir sorun olmuş belli ki ama sen onun gözünde çapak görseydin ne düşünürdün? İgrenir misin? Pis olduğunu düşünür müsün?

Sen ona hoşgörü ile davranabiliyorsan onun da sana aynı hoşgörüyü göstermesini beklemelisin. Yapmak gerçekten zor, ben yapamıyorum ama yapılmadığında ne kadar görücü kırıcı oluyor bir bilsen.

O kadar guldum ki bu yoruma
Allah daim etsin birlikteliginizi :)

Flört aşamasını bilmemde evlenince öyle şeyler görüyorsun ki çapak en masumu kalır ve şu da bir gerçek erkeklerin kafası bizim gibi çalışmıyor onlar başka bir boyutta bu yüzden takma

Seviyorsa sogmamıştır üzülmeyin.İyi şanslar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…