- 25 Nisan 2014
- 1.799
- 4.784
- 208
- Konu Sahibi Papatya129
-
Yoo eşim pilot uçuştan indiği gibi yanıma gelmişti üstünü değişmeye gitmemişti ikimiz de acele etmiştik görüşmek için.. Hiç tiksinmedim üzüldüm işi ne zor diye, yani çekim olunca batmıyor insana.Ya gerçekten moralimi düzelttiniz❤
Cok teşekkür ederim
Hiç tiksinmediniz mi terli görünce? Ya da ne düşündünüz? Sümük olayı fenaymış yalnız ahaha
belki çapaklı seviyor dur
hic bisey olmaz ya hoslandiysa gozune bile batmamistir
yukardaki bir arkadasinda dedigi gibi esimin 2.bulusmada kusmugumu temizledigi bile var ay birde ellerini acmisti yazik nereye kusacagimi sasirinca ben cocuklar duymasindaki selami misali
Flört aşamasını bilmemde evlenince öyle şeyler görüyorsun ki çapak en masumu kalır ve şu da bir gerçek erkeklerin kafası bizim gibi çalışmıyor onlar başka bir boyutta bu yüzden takmaKızlar ben birinden hoşlanıyordum platonik
Hiç beklemediğim bir anda beklemediğim bir yerde tanıştık (Aynı ünideyiz ama İngiltere’ye dil okulu için gelmiştim burda karşılaştık.şaka gibi olay)
Bugün benden yardım istedi bir konuda bende yardım ettim falan
Sonra eve geldim aynaya bi baktım ki ne göreyim
Kafama sıkmak istiyorum
Gözümün birinde bir çapak
Bütün gün öyle dolanmışım ki normalde çok dikkat ederim bu tarz şeylere. Yazarken bile ağlayasım geldi şuan..bi de çocukla dip dibe oturduk görmemesi imkansız
Buz gibi soğumuştur kesin
Başlamadan biten aşkım... elvada
Guncelleme:syf4
Bu yorum beni çıldırttı JCJFJDJFJDJDJDKDKDKCNJFJFJFJFJFha birde arkadasim erkekler oyle sandiginiz kadar capaga bilmem neye takilacak tipler degiller
evlendigin gece basliyorlar yaninda zart zurt cekmeye
bunu anlaman icin bugunde çapaklı gitmelisin dermişimArkadaslar ben bi yere davet etmistim. Bugun mesaj atti ne zaman gidiyoruz diye
Capak aska engel mi gorecegiz
Vallahi hayatın gerçeğiBu yorum beni çıldırttı JCJFJDJFJDJDJDKDKDKCNJFJFJFJFJF
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?