- 17 Ağustos 2011
- 24.948
- 157.289
- 798
- Konu Sahibi unpretending
-
Kendimi gordum sizdeBeterin beteri var demeye geldim. İlk yıl dönümümüzü kutlamaya layık görmeyen bir adamla 3 yıldır beraberimyıl dönümümüz de doğum günü haa, unutması mümkün değil! O, yıl dönümümüzden 40 gün önce olan benim doğum günümü arkadaşlarımın organize ettiği sürprize iştirak ederek geçiştirdiği halde (hediye falan nerdeeee...) ben onun doğum günü için arkadaşlarımızla bir kutlama organize ettim, tatliş de bir hediye aldım ama adam yıl dönümümüzü kutlamadı bile. 3 yıldır hala hıncımı alamadım.
3. yıl dönümümüz geçen hafta içindeydi, ben doğum gününü sözle bile kutlamadım. Benim beklentim özel günlerde birbirimize özel hissettirmek. Onun için sözle kutlamak yeterli. Madem benim beklentim karşılanmıyor, onunki de karşılanmasın dedim. Belki böylece benim ne kadar üzüldüğümü anlar bir nebze de olsa.
Sağolsun çok tatlıdır sevgilim de bu konuda biraz duyarsız. Başka bir yanlışı olmadığı için bunu da idare ediyorum :)
İnsan üzülüyor ama napalım bazı modeller böyle...
Ay yalnız değilmişiiim :) Siz de mi kutlamayı bıraktınız?Kendimi gordum sizde
Merhaba arkadaşlar tavsiyelerinizi ve görüşlerinize ihtiyacım var erkek arkadaşımla 9 kasımda tanışalı 1 yıl oluyor gecesinde bana uzunca tanıştığımıza dair mesaj bi mesaj yazdı her bayan gibi bende en azından günün anlam ve önemini vurgular şekilde küçük bir çiçek yada hediye bekledim fakat çok yoğun olduğunu aslında göndereceğini söyledi yani böyle özel günlere çok önem verdiğimi bilir bence lafla sözle geçiştirilecek bir durum değildi açıkçası bu şekilde yapmış olması beni gerçekten kırdı üzdü sizin düşünceleriniz fikirleriniz nedir sadece iki kelimeyle geçiştirilmiş bir yıl dönümünüz olsaydı ne hissederdiniz fikirlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum herkese iyi akşamlar diliyorum
Pes etdim diyelimAy yalnız değilmişiiim :) Siz de mi kutlamayı bıraktınız?
sen bişey yapmış mıydın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?