- Konu Sahibi unpretending
-
Ağzınıza sağlıkkkHaklısın biraz geçiştirmiş bi çicek alabilirdi beraber bişeyler yapabilirdiniz.ya masraf yapmak istemeyecek kadar cimri yada akıl edemeyecek kadar odun iki türlüde kötü
işi nedeniyle farklı şehirlerdeyiz izin alıp gelemedi diğer tüm ona ihtiyacım olan zamanlar gibi aman aman birşey beklemedim kendisinden fakat bilirsiniz böylesi özel günlerde erkeklerin en azından küçük birşeyde olsa yapması beklenir herşeyi ona maal etmek değil bu yanlış anlamayın durup dururken iş yerine hediye göndermiş biriyim fakat bu kez o küçük birşey yapsın istedim ama yapmadıSiz ne yaptınız onun için? Hani onun da yıldönümü ya?
işi nedeniyle farklı şehirlerdeyiz izin alıp gelemedi diğer tüm ona ihtiyacım olan zamanlar gibi aman aman birşey beklemedim kendisinden fakat bilirsiniz böylesi özel günlerde erkeklerin en azından küçük birşeyde olsa yapması beklenir herşeyi ona maal etmek değil bu yanlış anlamayın durup dururken iş yerine hediye göndermiş biriyim fakat bu kez o küçük birşey yapsın istedim ama yapmadı
Teşekkür ederim yorumunuz içinSizi anlıyorum her ne kadar aman nolucak önemli olan mutluluk desekte ufacıkda olsa bekliyoruz birşeyler ancak anladığım kadarıyla siz de birşey yapmamışsınız aynı yıl dönümünü sevgiliniz de yaşıyor siz birşey alsanız o almasa anlayacağım ama karşılıklı almamışsınız çok takılmayın bence
Gidemiyorum desem daha doğru olur ailem dolayısıyla bende hediye gönderip en azından dediğiniz gibi ne yapması gerektiğini öğrenir teşekkür ederim yorumunuz içinSiz neden gitmiyosunuz ?
Farklı şehirlerdeyseniz her ihtiyacınız olduğunuzda tabi yanınızda olamaz
Pazartesi günü ona ayılı mayılı yanında çiçek gönderin öğrenmiş olur neyapması gerektiğini
İşte o en fazla çiçek gönderebilir dediğiniz kısımdan fazlasını düşünmesini istemedim yorumunuz için tesekkür ederimFarkli sehirlerdeymissiniz
Nasil bir organizasyon yapabilir ki uzaktan?
En fazla internetten cicek yollayabilirdi onu da dusunememis ya da yuzyuze geldigimizde telafi ederim.seklinde dusunmus olabilir.
Ayni sehirde olmadiginiza gore ustunde durmamaniz gerekiyor bence
Kitabı en kısa zamanda temin edicem yorumunuz için teşekkür ederimHerkesin sevgiyi anlama ve ifade etme yolu aynı değildir.
Üstelik bu konuda cinsiyet farkı da önemli bir ayrıntı, erkeklerin özel günlere anlam yükleme,özel bir şeyler yapma güdüsü kadınlar kadar güçlü değil.
Kişisel olarak ben de tanışma gününe bu kadar anlam yüklemeyen gruptayım mesela.
Tanışma günü,söz-nişan günü,sevgililer günü,evlilik yıldönümü,doğum günü, kutla kutla bitmiyor.
Size '5 Sevgi Dili' adlı kitabı tavsiye ederim.
Herkesin bakış açısı farklıdır yorumunuz için teşekkürleroff çok piremsessiniz.. özel güne önem vermek bu değil
Hafta başında dediğiniz şekilde göndermeyi planlıyorum yorumunuz için teşekkürlerTanısma yıldönümü ne yahu
Ayrıca adam uzun bi mesaj yapmıs uzaktan
Madem beklentiniz var ve karsılanmadı siz ona meyve buketi vs bişey gönderip utandırabilirdiniz
Adamın hatırlaması ve uzunca mesaj atması bile yeterliyken maddi şeylere önem vererek ilişkinizi zedelersiniz baska bişey değilHafta başında dediğiniz şekilde göndermeyi planlıyorum yorumunuz için teşekkürler
Teşekkür ederim yorumunuz için haklısınızerkeklerde artik ne yapacagini sasirdi bence artik 1.ay kutlamasi 2,ay kutlamasi isteyen sevgililer var e bunun kadinlar gunu yilbasisi sevgililer gunu falan var allah var yani bence hatirlamasi bile guzel hic hatirlamayan insanlarda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?