ilk tokat

elnuray

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2016
132
13
13
Merhaba arkadaşlar ben 2.5 yıllık evliyim 1 yaşında kızım var.dun akşam kızım huysuzlandı bende kızdım teli fırlattım kızım kuçağımdaydı birden kuçağımdan atladı yere yuz üst yapıştı.eşimde çok sinirlendi ve o sinirle bana bir tokat attı.bende hiç bişey soylemedim kızdım diğer odaya gittim ağladım.hiç konuşmadım onla sabah stajerlik yaptığım okula gittim normalde kızımı anneme birakırız.bugun kendi annesine bıraktı.kaynanamda pıt pıt stajdan geldim kocam olanları anlatmış ona telden oda bana kızıyor oğlum hasta uzme onu hep oğluma tirip atıyorsun yok bilmem ne bilmem ne zaten okumamada karışıyor hep şimdi ben ne diyim eşime nasıl davranim

Eşim stres olmaması gereken bir hastalığı var hidrosefali kavga etmekte istemiyom

bilemiyorum ya,
telefon fırlatmak bana da çok büyük tepki geldi.
kendi eşimi düşündüm de, şiddet eğilimi 0 olan melektir kendisi.
ama öyle bir durumda ben de ilk tokatımı yiyebilirdim.
ve daha çok beni sakinleştirmek ya da kendime getirmek için yapardı bunu, eminim.

siz olayın üzerine hiç konuşmadınız mı, bu konu bana tam erkek şiddeti gibi gelmedi çünkü.

Ya şiddet asla kullanmaz bana çok sinirlendi sanırım çocuğa çok düşkün ilgilenirde hep

Ben 24 oda 34 yaşında bu arada ben atama bekliyom öğretmen oda sağlıkçı

sen de şiddete çok meyillisin o zaman. 1 yaşındaki yavrucak nasıl sizi bu hale getirdi tam olarak? telefon fırlattınız sinirden ve sinirden çocuğunuzun kontrolunu kaybedip yere düşürdünüz çocuğu. eşinizde sinirden size tokat attı.
çocuk da yakında sinirden morarmaya başlarsa şaşırmam bu kadar agresifliğin içinde olan yavruya olur zira.
gidin eşli olarak sinir kontrolü için tedavi olun en iyisi

Ders verin hemde ciddi bir ders o tokadin devami gelme ihtimali cok yuksek.burnu iyice surtsun...ve soyleyin tehtid edin bir daha yaparsan coxuguda benide goremezsin diye korkutun...sizde ofkenizi kontrol.edin

bu adamdan bi cacık olmaz gibi.olaki kızın pis bişey tuttu sende kızdın eline vurdun yapmasın diye kızın ağladı filan o zamanda napacak 2. tokatı mı atacak sana?başka böyle tokat derecesinde kavga ettiniz mi?

Eşim gerçekten sinirli bir yapıya sahip bende başım ağrıyordu kızım çok zorladı onu şunu istedi bende sinirlendim telimi yere çaktım ardından kızım duştu kuçağımdan eşimde galiba biriktirdi ve tokadı attı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…