ilk tokat

Çocuğun eline vurulmaz dünyayı eliyle keşfediyo çocuk hele o yaşta, eline vurulursa birşeye ellemeye korkar

Babasına ver başın tuttuysa

Eşinizin 'tokat' atması telefon fırlatmanıza verdiği bir tepki mi, yoksa kucağınızda olan çocuğun yere düşmesine mani olamamanız mı?
Her iki durumda da 'tokat' bir şiddettir, affedilecek yanı yoktur ama, eşim bebeğimi yere düşürse ne tepki vereceğimi şuan kestiremiyorum.

Ya tartışmalarımz oldu ama hiç şiddet yoktu keza ben çok karşıyım şiddete bugün kadar babamdan dahi bir fiske yemedim annemede babam hiç şiddet uygulamadı bir tokat bile atmışlığı yok çok zoruma gitti ve kaldıramıyorum bunu çok küçük duştum sanki

1 yaşında ne yapmış olabilir o kadar sinirlendirecek
1 yaş değil de 2 yaş civarı, atıcam bu çocuğu camdan diye bağırdığımı biliyorum.

bende de asabiyet konusunda konu sahibine yakınım sanki.
ama baya kadame ilerledim kendimce.

bence konu sahibi sen de, bu sinirli halinin en başından kendin ve bebeğin için zarar olduğunun farkına varıp çözüm arayışına girmelisin.
eşin hareketi de hatalı, birbirinizden özür dileseniz ilk adımı atmış olursunuz.

İkinizde şiddete meyillisiniz zaten. Sen ufacık çocuğa sinirlenip telefonu atmış sın sonra çocuk kucağından düşmüş esinde çocuk için sana vurmuş... Ufacık çocuğa neden okadar sinirlendin ?? Allah korusun kötü birşey de olabilir di cocuga. Esin sana sen çocuğa istemsizce zarar vermiş siniz.

1 yaşındaki çocuğun onu bunu şunu istiyor basın ağrıyor sinirden telefonu duvara çalıyorsun elin kolunda sinirden boşalmış olacak ki çocuk yere düşüyor, eşinde kalkıp vuruyor bir tane, hikaye böyle dimi

Çok zoruma gidiyor bu yaptığı oda pişman olmuştur mutlaka ben seviyorum onu ama bu hareketi çok soğuttu

Tokatın savunulacak tarafı yokta çocuğa sinirlenip telefon fırlatmak ve sonra çocuğun yere düşmesi de pek normal değil.

ama bana kalırsa şiddeti sen başlatmışsın.
telefon fırlatmak da bir nevi şiddet değil midir.

eşini haklı görmüyorum ama, o anı kafamda canlandırdığımda çok haksız da görmüyorum.
dediğim gibi belki seni kendine getirmek için bile yapmış olabilir.

Eşime nasıl davranmalıyım sizce tehditmi ediyim bidaha olursa seni boşarım gibisnden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…