ilk tokat

Konusmassin kirildigini yaptiginn bi hata oldugunu başka türlü selerle de anlatabilirsin hemen ayril demek bnce çok saçma. .ona bakarsan o kıza bi cocugun sesine dayanamayip bi tlf kırdı o büyüyen kdr artık evini kocasının başına geçirir yada kızının. .bnce bi yorum yaparken hemen yıkıcı değil yapıcı yapsanız. .

Yoo otur dayağını ye demek daha kolay. Ama karşımızdaki de bir canlı üzülüyoruz, o yüzden çıkış yolu arıyoruz.
Karsimizdaki bi canlı ama o adamida o hala getiren bi kizinin sesine dayanamayıp sinirlenip tlfnu firlatip sinirden cocgunu elinden düşüren bi anne .. o da bi Baba.

Ilk takildigim annesine anlatmasi ve herzaman bakan anneanneye degil de babaanneye cocugu birakmasi. Tokat olayi ile ilgili birsey soylemeye gerek yok. O el bir kere kalktiysa gerisi de gelir. Bu konuda yapilacak tek sey net olmak. yani gercekten ikincisi tekrarlanirsa bosanmak ve bunu yapacaginizi da hissettirmek. Yoksa sadece soyleyip ikinci tekrarlandiginda yine sineye cekilirse nasil olsa bosanmiyor diye siddet artarak devam eder. Bu arada cicugun yaninda da asla tartismayin. cocuga boyle kotu ornek oluyorsunuz. Siddet ortaminda yetisen cocuk ya cok icine kapanik ya da siddete meyilli olur.
Siz de bundan sonra dusuncelerinizi kelimelere dokerek anlatin. Kuserek ya da tekefon firlatarak degil. Erkekler boyle seylerden pek anlamaz. Onlarin jetonlari gec duser. En etkili yontem sakince hissetiklerinizi soylemeniz. eger cocuk yorduysa tel firlatmak yerine cok yoruldum az da sen bakar misin demeliydiniz. Cocugun yaninda yapmayin hatta ve hatta siddeti birakin.

Tokat atılması eminim gururunuzu çok incitti keşke yaşanmasaydı ama bazen öyle anlar vardır ki olmaması gereken bir anda olur ve bir daha tekrarlanmaması için elinizden geleni yaparsınız umarım eşinizin bı çirkin hareketi de öyle olur benim de evliligimde buna benzer bir kaç kez gerginlik oldu ama Allaha şükür orda kaldı şunu diycegim ki tokat hafife alıncak bir şey değil ama ilk kez olan bu olayda hemen bosanmalısınız arkasıda gelicek diye kesin hüküm vermek çok ta doğru değil diye düşünüyorum ama sürekli buna benzer olaylar yasıyorsanız ve çekilmez bir haldeyse durum o da sizin kendi iç mahkemenizde çözümlenicek bir durum umarım herşey düzelir

Kızın kucağındayken nasıl sert hareketler yapabiliyosunuz öyle? Bir de yere düşürmeyi de başarmışsın. Yetiştirdiğiniz çocuktan da bi hayır beklemeyin

Ben hirsimi alamaz yumruğu ağzına yapistirirdim sonrası tam bir kaos ve muhtemel boşanma olurdu. Hani ağlayarak odayı terketme ve devamı konusunda empati yapamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…